Romanian English Français Deutsch Chinese

DentalMed Kids

DentalMed Kids este singura clinica dentara romaneasca ce ofera servicii stomatologice premium, dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor, in acest moment neexistand pe piata locala o clinica dentara de lux profilata pe realizarea serviciilor de stomatologie pediatrica.

Departamentul de stomatologie pentru copii, aflat sub coordonarea si indrumarea doctorului Amiel Stroianu, medic stomatolog specialist Israel, este pozitionat la etajul 2 al clinicii stomatologice DentalMed si beneficiaza de logistica de exceptie a „clinicii mama”:

    • cel mai performant sistem de investigare si diagnostic existent in domeniul medicinei dentare in lume (radiografie dentara sau tomografie computerizata realizate cu ajutorul Computer Tomografului MORITA Japonia)
    • o echipa internationala de 7 medici dentisti hiperspecializati in tratamente stomatologice pentru copii (inclusiv tratamente cu inhalosedare si sub anestezie generala),
    • autonomie completa fata de sistemul public de utilitati (clinica este dotata cu generator propriu de mare putere, pompe electrice de caldura, sistem de captare si alimentare cu apa etc).
anastasia__dm_124_resize_500

Pedodontia reprezinta asistenta stomatologica acordata copiilor (pedodontie). Copiii sunt o categorie aparte de pacienti, datorita particularitatilor dintilor de lapte si a dintilor definitivi tineri, dar si pentru ca este esential sa castigam increderea micutilor inca de la inceput. Pentru ca atmosfera e placuta si prietenoasa, iar tratamentul netraumatic, copiii vin cu placere DentalMed Kids.

Pedodontul este medicul stomatolog special pregatit profesional pentru a avea grija de sanatatea orala a copilului, asa cum medicul pediatru are grija de sanatatea lui generala. Prima vizita la medicul stomatolog pedodont ar trebui sa aiba loc odata cu eruptia primilor dinti de lapte, in jurul varstei de  6 luni-1 an.  Acest lucru permite copilului sa se familiarizeze atat cu pedodontul, cat si cu mediul cabinetului si ofera sansa medicului de a le recomanda parintilor metode de prevenire a cariilor, dar si de a depista precoce leziunile.

In cadrul aceastei primei vizite (consultatia stomatologica), pacientul face cunostinta cu echipa medicala, personalul prietenos si placut, precum si dotarile  moderne ale clinicii, care ofera premisele realizarii unui tratament dentar de cea mai buna calitate. Va oferim posibilitatea realizarii unei consultatii de specialitate, in cadrul careia se vor prezentata optiunile de tratament, concretizate in Planul de Tratament, ce contine interventiile recomandate, structurate pe faze, durata de realizare si costuri asociate.

dentalmed_kids19.02.2014_062_400_01

Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari, indrumari privind periajul dentar) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor. Anumite afectiuni ale dintilor de lapte provoaca tulburari in dezvoltarea dintilor definitivi; de aceea este foarte important sa se acorde aceeasi atentie si tratarii dintilor de lapte, pentru ca de sanatatea lor depinde dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a arcadelor dentare permanente.

! De multe ori varsta mica a copilului, imposibilitatea de a coopera si posibilele complicatii fac imposibila realizarea tratamentului stomatologic la copii chiar si sub inhalosedare cu protoxid de azot sau sub sedare constienta medicamentoasa si impun efectuarea tratamentului dentar sub ANESTEZIE GENERALA.

Data fiind incidenta din ce in ce mai mare a acestor probleme, clinica DentalMed a dezvoltat un serviciu special de tratatament sub anestezie generala, sub coordonarea doctorului Amiel Stroianu. Desi in tari cu traditie in medicina pediatrica rezolvarea problemelor dentare la copii sub anestezie generala este un lucru obisnuit, in Romania acest proiect este unul de pionierat, DentalMed a fost prima clinica dentara care a  oferit acest serviciu, in conditii de maxima siguranta, ce permite rezolvarea tuturor problemelor dentare ale copilului intr-o singura sedinta de tratament de maxim 2-3 ore.

Acceseaza pagina Anestezie Generala pentru mai multe detalii.

  Doresc o programare pentru o CONSULTATIE

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop