fbpx

Stomatologie copii premium la DentalMed Kids

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

Clinica stomatologica pentru copii

DentalMed Kids este singura clinica dentara romaneasca ce ofera servicii stomatologice premium, dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor, in acest moment neexistand pe piata locala o clinica dentara de lux profilata pe realizarea serviciilor de stomatologie pediatrica – stomatologie copii.

stomatologie copii

Departamentul de stomatologie pentru copii, aflat sub coordonarea si indrumarea doctorului Amiel Stroianu, medic stomatolog specialist Israel, beneficiaza atat in clinica DentalMed Luxury MARRIOTT, precum si in clinica DentalMed Luxury PRIMAVERII de cate un etaj intreg dedicat in exclusivitate tratamentului stomatologic al copiilor. Divizia de copii a clinicii foloseste pentru tratamentul dentar al micutilor pacienti facilitatile si logistica de exceptie a „clinicii mama”:

  • cel mai performant sistem de investigare si diagnostic existent in domeniul medicinei dentare in lume (radiografie dentara sau tomografie computerizata realizate cu ajutorul Computer Tomografului MORITA Japonia)
  • o echipa internationala de 7 medici dentisti hiperspecializati in tratamente stomatologice pentru copii (inclusiv tratamente cu inhalosedare si sub anestezie generala),
  • autonomie completa fata de sistemul public de utilitati (clinica este dotata cu generator propriu de mare putere, pompe electrice de caldura, sistem de captare si alimentare cu apa etc).
Dintii de lapte se trateaza! Sigilarea dintilor, fluorizarea si tratamentul cariei dentare la copii

Ce este pedodontia – stomatologie copii

Pedodontia reprezinta asistenta stomatologica acordata copiilor (pedodontie). Copiii sunt o categorie aparte de pacienti, datorita particularitatilor dintilor de lapte si a dintilor definitivi tineri, dar si pentru ca este esential sa castigam increderea micutilor inca de la inceput. Pentru ca atmosfera e placuta si prietenoasa, iar tratamentul netraumatic, copiii vin cu placere DentalMed Kids.

stomatolog copii pedodontie

Pedodontul – dentist pentru copii

Pedodontul este medicul stomatolog special pregatit profesional pentru a avea grija de sanatatea orala a copilului, asa cum medicul pediatru are grija de sanatatea lui generala. Prima vizita la medicul stomatolog pedodont ar trebui sa aiba loc odata cu eruptia primilor dinti de lapte, in jurul varstei de  6 luni-1 an.  Acest lucru permite copilului sa se familiarizeze atat cu pedodontul, cat si cu mediul cabinetului si ofera sansa medicului de a le recomanda parintilor metode de prevenire a cariilor, dar si de a depista precoce leziunile si de a trata caria de biberon.

stomatologie copii

In cadrul aceastei primei vizite (consultatia stomatologica), pacientul face cunostinta cu echipa medicala din departamentul stomatologie copii, personalul prietenos si placut, precum si dotarile  moderne ale clinicii, care ofera premisele realizarii unui tratament dentar de cea mai buna calitate. Va oferim posibilitatea realizarii unei consultatii de specialitate, in cadrul careia se vor prezentata optiunile de tratament, concretizate in Planul de Tratament, ce contine interventiile recomandate, structurate pe faze, durata de realizare si costuri asociate.

dentist copii

Tratamente profilactice in pedodontie – ingrijire dinti copii

Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari dentare, indrumari privind periajul dentar, detartraj la copii) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor. Anumite afectiuni ale dintilor de lapte provoaca tulburari in dezvoltarea dintilor definitivi; de aceea este foarte important sa se acorde aceeasi atentie si tratarii dintilor de lapte, pentru ca de sanatatea lor depinde dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a arcadelor dentare permanente.

pedodontie dentist copii
Sigilarea dintilor la copii

Sigilarea dintilor la copii

Sigilarea dentara este o manopera prin care santurile prin care copilul mananca, de la nivelul maselelor, se astupa cu un material fluid, tocmai pentru a realiza o suprafata neteda, pe care nu mai ramane mancare. Si, atunci, se curata usor, nu se mai cariaza la fel de usor. Insa, o mica precizare: aceasta manopera se face, de regula, la dinti permanenti, la masele si la premolari.

Deci la maselele permanente si la premolari si, in cazuri rare, la dintii temporari, deoarece acesti dinti temporari formeaza carii intre dinti. Si, atunci, degeaba se aplica un material care protejeaza partea pe care copilul mananca, cand el face carii intre ei. De asemenea, santurile dintilor temporari nu sunt la fel de profunde precum cele ale dintilor permanenti, deci partea pe care mananca nu e la fel de reliefata si, atunci, nu retine la fel de multa mancare. Astfel, nu se cariaza.

Inhalosedare, sedare medicamentoasa, anestezie generala

De multe ori varsta mica a copilului, imposibilitatea de a coopera si posibilele complicatii fac imposibila realizarea tratamentului stomatologic la copii chiar si sub inhalosedare cu protoxid de azot sau sub sedare constienta medicamentoasa si impun efectuarea tratamentului dentar sub ANESTEZIE GENERALA.

Data fiind incidenta din ce in ce mai mare a acestor probleme, clinica stomatologica DentalMed Bucuresti a dezvoltat un serviciu special de tratatament sub anestezie generala, sub coordonarea doctorului Amiel Stroianu. Desi in tari cu traditie in medicina pediatrica rezolvarea problemelor dentare la copii sub anestezie generala este un lucru obisnuit, in Romania acest proiect este unul de pionierat, DentalMed a fost prima clinica dentara care a  oferit acest serviciu, in conditii de maxima siguranta, ce permite rezolvarea tuturor problemelor dentare ale copilului intr-o singura sedinta de tratament de maxim 2-3 ore.

Acceseaza pagina Anestezie Generala pentru mai multe detalii.

Cand isi incep dezvoltarea dintii copilului meu?

Dintii de lapte se dezvolta incepand din luna a 3-a intrauterin, iar cei definitivi incepand cu luna a 4-a intrauterin. De aceea orice modificare a sanatatii femeii gravide poate perturba formarea at a dintilor de lapte, cat si a celor permanenti.

Pot dauna sanatatii dentare a copilului anumite medicamente?

Anumite antibiotice ( ex. Tetraciclina) pot modifica culoarea dintilor copilului si de aceea nu se recomanda administrare sub varsta de 14 ani.

Recomandarea clinicii stomatologie DentalMed este sa consultati medicul generalist si medicul specialist in stomatologie pediatrica inaintea administrarii oricarui medicament copilului dumneavoastra.

Autor: Dr. Amiel Stroianu

Cat costa tratamentele stomatologice la copii ?

Pret consultatie stomatologie copii simpla200 lei
Consultatie care necesita si plan de tratament200 lei
Consultatie medic specialist pedodont Israel dr. Amiel Stroianu250 lei
ANESTEZIE LOCALA COMPUTERIZATA DentaPen
Happy Anesthesia DENTAPEN
90 lei/sedinta
Inhalosedare cu protoxid de azot pentru copii /sedinta 450 lei
SEDARE USOARA (CONSTIENTA) MEDICAMENTOASA (poate include inhalosedare, la indicatia medicului pedodont)
asistata de medic anestezist ATI pentru copii 
[Concept Unic in Romania], realizat in conditii de maxima siguranta pentru pacient.
Pacientul ESTE CONSTIENT si cooperant pe intreg parcursul interventiei.
1500 lei/sedinta (durata intre 30-45 minute)
ANESTEZIE GENERALA EXCLUSIV IN SPITAL
(tratament realizat EXCLUSIV in spital de pediatrie)
[Concept Unic in Romania], realizat in conditii de maxima siguranta pentru pacient
[Pret Personalizat]
Se va stabili doar in urma evaluarii de specialitate
Coronite fizionomice Zirconiu NuSmile USA800 lei
Pret sigilare dinti temporari copii200 lei
Pret sigilare dinti permanenti copii350 - 500 lei

Va rugam consultati sectiunea Tarife stomatologie copii pentru informatii detaliate.

Calculator pret tratamente pedodontie

Introduceti numele tratamentului pentru care doriti sa aflati pretul sau alegeti categoria de tratamente care va intereseaza

Procedura/cod Pret
{{price.name}} {{price.price}} {{price.currency}} +-
  • {{price.name}}: {{price.price}} {{price.currency}}

Total: {{totals}} lei

Acesa este un deviz estimativ, realizat pe baza selectiei de tratamente pe care ati ales-o. Pentru un plan de tratament personalizat, va invitam sa ne contactati
Un consultant va prelua solicitarea in cel mai scurt timp.

Ce spun pacientii nostri


Standarde de cea mai buna calitate, corecti, merită fiecare banuț pe care-l dai!
Cine ajunge cu copii pe mainile Dr. Stomatolog Amiel Stroianu, ajunge pe mainile unui INGER! Nmic nu exista de nerezolvat!

Ramona Zamfirescu, Google Review


Profesionalism, promptitudine, consiliere de specialitate, foarte buni specialisti, medici și personal administrativ de excepție, tehnică ultra modernă. Recomand cu căldură această clinică venită parcă din viitor! Asta înseamnă DentalMed.

Stan Titi, Google Review


O echipă formată din super profesioniști! Sunt foarte multumit de clinica Dentalmed, atât eu cât si familia mea. Recomand cu încredere .

Ceapa Emil, Google Review


The best!

Natalia Jenkins, Google Review


Desi am mers mai mult de 3 ani, luna de luna, la o doamna dr stomatolog de prin Bucuresti, fiul meu se plangea constant de dureri de dintisori. Dupa ce intr-una dintre nopti s-a trezit cu dureri foarte puternice am sunat a doua zi dimineata la DentalMed solicitand programare urgenta. Am primit programare la dl. Dr. Sava. Nu doar un medic exceptional ci si un OM incredibil!

La programare s-a constatat ca necesita interventie chirurgicala. Intr-o prima etapa m-am panicat deoarece operatia ar fi durat mai bine de 2 ore, piticul meu are diagnostic TSA si trecuse prin traumatism cranio cerebral la care se adauga splenectomie.

Spun ca medicul in discutie nu este doar un medic exceptional ci si un OM in adevaratul sens al cuvantului deoarece a avut rabdare sa imi explice fiecare etapa in parte, sa raspunda tuturor intrebarilor mele iar cu piticul s-a purtat incredibil. Intreaga echipa s-a purtat impecabil la fiecare programare la care am fost.

Operatia s-a realizat in Spital!!! Acest aspect mi-a placut foarte mult. Denota profesionalism. E operatie? Se realizeaza IN SPITAL!

Copilul meu a fost monitorizat permanent de la intrarea in spital pana la externare. Inainte de operatia in sine am discutat atat cu dl. Dr. Sava cat si cu medicul anestezist (mi-a placut foarte mult ca medicul anestezit chiar cunostea fiecare detaliu al istoricului medical al copilului meu!!!).

Ulterior externarii piticul a fost monitorizat in continuare de echipa DentalMed atat prin discutiile permanente cu mine cat si prin consultatii!

A fost o operatie care nu doar ca nu a traumatizat absolut deloc copilul – caci piticul meu merge acum razand la stomatolog (da! am renuntat definitiv la vechiul medic si am ramas pacienti permanenti ai DentalMed!). Ba mai mult piciul imi cere constant sa mearga la Dl. Dr. :)))

Si vom merge in continuare atat pentru consult periodic cat si pentru orice alta lucrare… Felicitari pentru profesionalismul si dedicarea cu care lucrati cat si pentru ca ati castigat un copil din spectrul autist care vine acum de drag la stomatolog!!! Felicitari!

Maria Romaniuc, Facebook Review

Echipa stomatologie copii – pedodontie

Amiel Stroianu

Dr. Amiel Stroianu

Medic Specialist Pedodontie Israel

Absolvent UMF Carol Davila
Stomatologie pentru Copii

Mirel Toma

Dr. Mirel Toma

Medic Secialist Pedodontie

Doctor in Științe Medicale
Absolvent UMF Carol Davila

Calin Sava_2019

Dr. Calin Sava

Medic Secialist Pedodontie

Absolvent UMF Carol Davila

Denisa Stefan

Dr. Denisa Stefan

Pedodontie Stomatologie Generala

Competenta pedodontie

Facultatea de Medicina Dentara
Universitatea Titu Maiorescu

Silvia Per

Dr. Silvia Per

Medic Secialist Pedodontie

Absolvent UMF Victor Babes Timisoara

Dr. Bostina Ioana

Dr. Ioana Bostina

Medic Secialist Pedodontie

Absolvent UMF Carol Davila

Ligia Stan

Dr. Ligia Stan

Pedodontie Stomatologie Generala

Absolvent UMF Gr. T. Popa Facultatea de Medicina Dentara Iasi

Dr. Raluca Vacaru

Dr. Raluca Vacaru

Medic Specialist Pedodontie

Doctor in Științe Medicale
Absolvent UMF Carol Davila
Asistent universitar catedra pedodontie UMF Carol Davila

Codruta Negoitescu

Dr. Codruta Negoitescu

Medic specialist anestezist pentru copii

Sectia ORL SPITALUL DE COPII GRIGORE ALEXANDRESCU