fbpx

Despre noi

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

CINE SUNTEM?

Infiintata in 2007, DentalMed este o clinica stomatologica cu capital 100% romanesc, despre care putem spune cu mandrie ca este un business de succes, caracterizat pe scurt in 9 puncte:

  1. Anual gestionam un trafic (sedinte de tratament) de 45000-50000 pacienti, care sunt tratati cu succes la DentalMed, dintre care peste 10% sunt pacienti care vin din strainatate
  2. In anul 2007 clinica DentalMed pornea la drum cu 3 cabinete si putin peste 20 de angajati. In prezent, cele 20 de cabinete din sediile din Primaverii si Marriott sunt deservite de aproape 150 de angajati si colaboratori.
  3. Fiecare pacient traieste o experienta unica luxury, fiind tratat de catre o echipa internationala de medici specialisti, pe baza unui plan de tratament personalizat, intocmit in echipa.
  4. Am creat o clinica cu design unic, surprinzator, dotata cu tehnologie de ultima ora: concuram cu succes cele mai prestigioase clinici stomatologice din lume.
  5. Iubim traditia si respectam calitatea: suntem Furnizor al Casei Regale a Romaniei!
  6. Promovam competitia si performanta: incepand din 2024 DentalMed s-a alaturat programului LEADERS – Totul pentru Farul, Totul pentru Constanta, devenind sponsor oficial al clubului FC FARUL, condus de figura legendara a lui Gheorghe Hagi.
  7. Ne implicam social impreuna cu Fundatia DentalMed: Sprijinim anual tinerii talentati, prin burse in cadrul proiectului Tinere Talente, alaturi de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei!
  8. Inca din anul 2016 DentalMed si-a certificat sistemul de management al calitatii conform standardului ISO 9001.
  9. In septembrie 2021 am inaugurat cea de-a doua clinica, aflata in Piata Charles de Gaulle 4-6, cu un design avantgardist si surprinzator, in care sunt tratati pacienti adulti si copii.

VIZIUNEA NOASTRA

<< Detaliile formeaza intregul >>

Dorim sa invingem preconceptiile legate de Europa de Est si sa aratam ca profesionalismul nu are granite, dezvoltand o clinica dentara la nivel tehnologic maxim, logistic si organizatoric.

Atat prin atentia, caldura si profesionalismul medicilor nostri, cat si prin arhitectura, ambientul modern si designul unic al clinicii, creem pacientilor o stare de relaxare, incredere si si siguranta.

Clinica DentalMed are ca scop declarat dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare si monitorizare a pacientilor sai la un nivel premium de calitate.

Noi credem ca inovand mereu reusim sa crestem si sa cizelam permanent serviciile noastre, tintind de fiecare data sa fim cei mai buni.

CARE SUNT ATUURILE NOASTRE 

« Poti sa fii bun sau foarte bun in mai multe domenii dar este
greu sa fii exceptional in toate »

Lucram cu specialisti de top atat din tara cat si din strainatate.

Fiecare pacient este intotdeauna preluat de o echipa medicala compusa din specialisti in chirurgie implantologie, protetica, ortodontie, parodontologie, cosmetica dentara si endodontie.

In acest fel luam cele mai oportune decizii pentru alcatuirea planului de tratament personalizat (continand tratamentele recomandate, etapizarea in timp a acestora, precum si costul interventiilor), realizat prin colaborarea medicilor specialisti.

Credem ca la fel cum exista in medicina generala specialisti pentru tratarea afectiunilor ficatului, plamanilor, inimii samd., si in stomatologia moderna medicul trebuie sa performeze prin hiperspecializare, beneficiul final al pacientului fiind pe primul plan.

De-a lungul desfasurarii tratamentelor, un director medical supravegheaza evolutia pe faze a tratamentelor si intervine daca este cazul pentru corelarea interdisciplinara.

Vrem sa impingem limita superioara a interventiilor sofisticate si cu grad mare de dificultate.

Echipa DentalMed

Ce înseamnă luxul pentru DentalMed?

Definitia luxului pentru DentalMed este probabil cel mai bine surprinsa de sintagma: „Luxury is the highest level of medical treatment. The rest are details….important too!”.

Actul medical realizat la nivel de excelenta reprezinta fundamentul pentru celelalte „detalii”, care trebuie sa vina in completare, pentru a definitiva conceptul de „luxury”. Credem cu tarie ca nivelul de expertiza multi-disciplinara al echipei medicale a clinicii este high level, comparabil cu acela al clinicilor internationale de top. Reabilitarile orale chirurgicale complete de tip „full mouth reconstructions” sau reconfigurari totale ale zambetului cu fatete dentare sau coroane din portelan pentru un zambet de tip Hollywood Smile, sunt tratamente care ne desemneaza ca prima alegere a pacientilor cu probleme dentare complexe sau pentru pacientii cu asteptari mari, care nu doresc sa faca niciun compromis atunci cand este vorba despre sanatatea si starea lor de bine.

Un tratament luxury trebuie sa aduca pacientului insa si elementele speciale, acelea care creeaza pacientului sentimentul de confort deplin si siguranta totala a  parcursului sau medical. 

In aceeasi categorie a ingredientelor fara de care tratamentul stomatologic oferit pacientilor nostri nu ar putea fi la inaltimea unui serviciu de lux este prezenta in-house a echipamentelor de imagistica dentara de tip Computer Tomograf si a laboratorului propriu de tehnica dentara CAD-CAM. Actul medical dentar chirurgical de mare precizie nu poate fi conceput fara un Computer Tomograf, iar noi detinem in clinica cel mai performant dispozitiv stomatologic de natura aceasta, apartinand japonezilor de la MORITA, leaderi mondiali in imagistica dentara.  O echipa de 5 radiologi realizeza masuratori de mare precizie intr-o maniera extrem de rapida, oferind echipei medicale informatii pretioase, iar pacientului – confortul de timp si maxima accesibilitate.

Serviciul medical de lux este un serviciu care necesita pe langa aspectele esentiale de natura  medicala si sustinerea speciala a a echipei de suport. Aproape o treime din resursele umane ale clinicii sunt angrenate in serviciul de „patient care”: Front Desk Assistants, Private Dental Care Managers, consilieri si soferi, care se ocupa de pacientii VIP in cele mai mici detalii – de la rezervari de bilete de avion, cazare si deplasare la clinica, in conditii similare cu serviciile de concierge ale hotelurilor de 5 stele. Private Dental Care Managerii sunt cei care, asemenea unui relationship manager, gestioneaza tratamentul pacientului in cele mai mici aspecte, completementare actului medical: de la programari optimizate vizitei in clinica sau in tara si pana la aspecte financiare si logistice ale planului de tratament. Practic, pacientul are in cadrul clinicii o persoana dedicata, care cunoaste detaliile tratamentului pana in cele mai mici amanunte, oferind un suport pretios pacientilor VIP, care au nevoie de o maxima eficientizare a timpului si a interactiunii cu clinica.

Atunci cand serviciul medical luxury se individualizeaza, printr-o personalizare pana la detalii de mare finete, pacientii o numesc „experienta DentalMed”…este practic cel mai frumos compliment!

DentalMed Furnizor Regal. Cu mandrie, din anul 2013

Certificari si premii

Parteneri

straumann-pro-arch
AAP
EFP
EAPD
ITI
imperia club Despre noi
JW Marriott
FC Steaua
CCIFER
BWFR
Concordia
Centru de recuperare medicala
Bokaa
logo BT Despre noi

 DentalMed offers special rates to JW Marriott Hotel Guests

16 Mai 2013

Clinica DentalMed a devenit Furnizor Regal

Bucuresti, 16 mai 2013. DentalMed Luxury Dental Clinic (www.dental-med.ro), cea mai performanta clinica de stomatologie din Romania la nivel tehnologic si al echipei de specialisti, a devenit Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei. 

Titlul de Furnizor Regal a fost acordat in cadrul ceremoniei care a avut loc sambata 11 mai 2013, la Palatul Elisabeta, de catre Majestatea Sa Regele Mihai I prin Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta.
Inalta distinctie a fost acordata pentru servicii stomatologice, pe baza recomandarii facute Majestatii Sale si Familiei Regale de catre comitetul particular de experti, pentru o perioada de trei ani.

“Pentru DentalMed acest inalt titlu reprezinta incununarea efortului celor doi fondatori ai clinicii – Dragos si Razvan Popescu, care au creat in Romania o clinica dentara care ofera servicii medicale premium, la nivelul marilor capitale europene. Totodata, aceasta distinctie aduce cu sine si responsabilitatea dezvoltarii permanente si mentinerii unui nivel de calitate care sa raspunda unor cerinte cat mai exigente”, declara dr. Dragos Popescu, General Manager DentalMed.

“Casa Regala isi alege cu mare atentie si intr-un timp indelungat furnizorii, iar prestigiul DentalMed si inalta calitate a serviciilor si a echipei ne-au determinat sa acordam cu deosebita incredere si respect distinctia de Furnizor al Casei Regale. De regula, relatia pacient – medic se bazeaza pe increderea pe care acesta din urma reuseste sa o transmita pacientului. In cazul clinicii DentalMed, am fost fericit sa aflu ca sentimentul de incredere este transmis de catre o echipa de medici specialisti, care au reusit sa transforme tratamentul stomatologic intr-o experienta pozitiva.”, declara Ion Tuca, director al Casei Regale a Romaniei.

DentalMed sustine totodata Casa Regala si prin sprijinirea unor programe caritabile de traditie, initiate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR). Programul “Tinere Talente”, prin care s-au acordat burse de studiu copiilor talentati in arte muzicale si arte plastice a fost primul care a deschis seria proiectelor de sustinere a actiunilor caritabile organizate de FPMR. Programul “Zambet de copil”, este un proiect special, initiat de catre Clinica DentalMed in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, prin care copii provenind din familii defavorizate au primit asistenta stomatologica prin efectuarea de tratamente dentare de ultima generatie, executate de o echipa internationala de medici specialisti. Fondurile pentru sustinerea activitatilor caritabile sunt obtinute prin eforturile clinicii DentalMed, prin implicarea directa a managementului clinicii si a echipei interne de medici, precum si din donatiile pacientilor DentalMed. 

*** Despre DentalMed Luxury Dental Clinic

Clinica stomatologica DentalMed acopera prin echipa sa medicala si dotarile de top intreaga gama de servicii in domeniul medicinei dentare, avand ca varf de lance chirurgia si estetica dentara. Unul dintre elementele definitorii ale DentalMed este specializarea serviciilor. DentalMed a selectat o echipa medicala internationala, cu medici hiperspecializati in interventii de top precum sinus lift surgery, microchirurgie parodontala, estetica dentara si stomatologie pediatrica. Implantul dentar, tratamentele reconstructive prin microchirurgie parodontala, reconstructia protetica prin coroane din portelan pe zirconiu, tratamentul cu inhalosedare pentru copii, tratamentele chirurgicale “one stage surgery” (comprimarea fazelor chirurgicale de tratament intr-o singura sedinta operatorie), reprezinta doar cateva dintre interventiile realizate la nivel de excelenta de catre specialistii clinicii. Lucrand in echipe superspecializate, folosind cele mai moderne mijloace de investigatii (Computer Tomograf MORITA, microscop Carl Zeiss, etc.), alocand timp de studiu si prezentare fiecarui caz in parte, se realizeaza conceptia si aplicarea unor planuri de tratament care aduc un maxim de beneficiu pacientului. Clinica DentalMed a inaugurat in anul 2011 Centrul de Excelenta in Chirurgie si Implantologie. Totodata, anul 2011 a reprezentat finalizarea procesului de extindere a clinicii in aceeasi locatie, de la 200 mp la 700 mp, cuprinzand 9 unituri, sala de chirurgie, Computer Tomograf MORITA, spatii pentru minicolocvii, amenajari pentru live surgery, printr-o investitie de 1,5 mil. Euro. Clinica DentalMed estimeaza pentru anul 2013 o crestere cu minim 30% a cifrei de afaceri de aproximativ 2 mil. Euro atinse in anul 2012. In primele patru luni ale anului 2013 clinica a realizat un volum de incasari de 1 milion de euro, reprezentand o crestere cu 80% fata de perioada similara a anului precedent.

FUNDATIA DENTALMED, PRIMUL FOND DE CARITATE AL UNEI CLINICI STOMATOLOGICE DE LUX DIN ROMANIA

Bucuresti, 29 octombrie 2012. DentalMed, cea mai performanta clinica de stomatologie din Romania la nivel tehnologic si al echipei de specialisti, s-a alaturat demersului Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei (FPMR), pentru sprijinirea tinerilor artisti romani, prin acordarea unor burse, in cadrul proiectului national Tinere Talente. Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) a organizat in data de 25 octombrie, la Ateneul Român, a V-a ediţie a Concertului Regal caritabil în beneficiul programului Tinere Talente, avandu-l ca invitat special pe violonistul Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius Elder-Voicu, acompaniat de ansamblul Stradivarius dirijat de Gabriel Bebeselea. Concertul are loc anual cu ocazia aniversarii Majestăţii Sale Regele Mihai I, în prezenţa Familiei Regale a României.

Este primul proiect prin care DentalMed sustine actiunile caritabile ale Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei (FPMR). In luna februarie a anului viitor un juriu de specialitate format din cei mai reputati artisti plastici si muzicieni romani va selecta urmatoarea generatie de bursieri Tinere Talente ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, sprijiniti cu ajutorul DentalMed.

“Reunirea fortelor celor doua organizatii, pe de o parte prestigiul si experienta clinicii DentalMed, pe de alta parte traditia de inalte valori morale si capacitatea social catalizatoare a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, reprezinta o garantie in alegerea tinerilor artisti, a copiilor, precum si a altor categorii care vor face parte din proiectele viitoare pe care intentionam sa le derulam impreuna”, declara Dragos Popescu, fondator si General Manager DentalMed.

Incepand cu anul 2013, proiectele caritabile sustinute de Clinica DentalMed vor fi desfasurate prin intermediul Fundatiei DentalMed. Aceasta va fi prima fundatie caritabila din Romania sustinuta de o clinica stomatologica si va avea ca scop sprijinirea artelor si a tinerilor artisti romani, precum si ajutorarea copiilor defavorizati, prin efectuarea unor tratamente dentare de ultima generatie, executate de o echipa internationala de medici specialisti. Demersul comun al Clinicii si al Fundatiei DentalMed se contureaza in jurul ideii de a aduce un zambet pe chipul copiilor si al tinerilor speciali din Romania.

“Am ales sa sustinem artisti talentati aflati la inceput de cariera pentru a dovedi lumii intregi ca tinerii romani sunt inzestrati cu o sensibilitate de exceptie. Dorim sa contribuim la formarea si afirmarea tinerilor acordandu-le nu doar sprijinul financiar necesar, dar si pe cel emotional, aratandu-le prin exemplul propriu ca performanta nu are limite si ca in orice domeniu se pot atinge culmi care nu tin seama de nationalitate sau de locul geografic. Credem ca talentul si profesionalismul nu au granite” declara Razvan Popescu, fondator si Director de Dezvoltare DentalMed.

Fondurile pentru sustinerea activitatilor Fundatiei DentalMed vor fi obtinute prin eforturile Clinicii stomatologice DentalMed, prin implicarea echipei interne de medici si din donatiile pacientilor DentalMed care doresc sa se alature acestor actiuni, iar proiectele Fundatiei vor fi anuntate incepand cu anul 2013.

Miercuri, 14 mai 2014, în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, a avut loc „Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României. DentalMed a paraticipat in calitate de sustinator al programelor FPMR.

Evenimentul s-a desfăşurat în Sala Regilor a Palatului Elisabeta şi s-a bucurat de participarea unor personalităţi de prim rang din mediul economic şi bancar, diplomatic şi cultural.

 „Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României” a dorit să recunoscă cele mai active iniţiative de implicare socială ale partenerilor Fundaţiei din ultimul an.

În discursul său, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a subliniat necesitatea continuării demersurilor de responsabilitate socială din partea mediului de afaceri şi le-a mulţumit celor prezenţi pentru investiţiile planificate în acest sens în România.

De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundaţia Principesa Margareta a României a investit eficient şi sustenabil peste 11 milioane de euro în programe sociale, cu impact în vieţile a zeci de mii de copii, tineri şi vârstnici din comunităţile defavorizate de pe întreg teritoriul României.

În cadrul Serilor Palatului Elisabeta, Familia Regală reuneşte reprezentanţi ai mediului privat, ai societăţii civile şi ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti în vederea stimulării parteneriatelor şi a iniţiativelor în sprijinul dezvoltării şi modernizării României.

Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) este o organizaţie neguvernamentală de elită înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României cu sprijinul tatălui său, Majestatea Sa Regele Mihai I.

Misiunea Fundaţiei Principesa Margareta a României este de a acţiona precum un catalizator pentru dezvoltarea potentialului uman, în spiritul demnităţii, solidarităţii şi promovării talentului şi valorilor culturale româneşti. De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundaţia a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile şi culturii, iniţiative ce şi-au adus contribuţia la reînnoirea spirituală şi socială a României.

Incepand cu anul 2013, proiectele caritabile sustinute de Clinica DentalMed sunt desfasurate prin intermediul Fundatiei DentalMed. Aceasta este prima fundatie caritabila din Romania sustinuta de o clinica stomatologica si are ca scop sprijinirea artelor si a tinerilor artisti romani, precum si ajutorarea copiilor defavorizati, prin efectuarea unor tratamente dentare de ultima generatie, executate de o echipa internationala de medici specialisti. Demersul comun al Clinicii si al Fundatiei DentalMed se contureaza in jurul ideii de a aduce un zambet pe chipul copiilor si al tinerilor speciali din Romania.

Alaturi de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) si Casa Regala a Romaniei, Fundatia DentalMed s-a implicat in sustinerea unor programe caritabile de traditie. Programul Tinere Talente, prin care se acorda burse de studiu copiilor talentați în arte muzicale și arte plastice a fost primul care a deschis seria proiectelor de susținere a acțiunilor caritabile initiate impreuna cu FPMR. Programul “Zambet de copil”, este un proiect special, initiat de catre Clinica DentalMed in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, prin care copii provenind din familii defavorizate au primit asistenta stomatologica prin efectuarea de tratamente dentare de ultima generatie, executate de o echipa internationala de medici specialisti. Fondurile pentru sustinerea activitatilor caritabile sunt obtinute prin eforturile clinicii DentalMed, prin implicarea directa a managementului clinicii si a echipei interne de medici, precum si din donatiile pacientilor DentalMed.

25 OCTOMBRIE 2014, ATENEUL ROMAN. Clinica DentalMed, impreuna cu Fundatia DentalMed sprijina pentru al treilea an consecutiv programul Tinere Talente, initiat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

De ziua Majestăţii Sale Regelui Mihai I, pianista Alexandra Dariescu și dirijorul Tiberiu Soare concertează pe scena Ateneului Român în sprijinul Fundaţiei Principesa Margareta a României

Pe 25 octombrie 2014, Fundaţia Principesa Margareta a României organizează la Ateneul Român a şaptea ediţie a concertului extraordinar în scopul de strângerii de fonduri în beneficiul programului Tinere Talente. Concertul Regal va fi oferit de către pianista Alexandra Dariescu, alături de Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României, dirijată de maestrul Tiberiu Soare.

Invitata specială, tânăra pianistă Alexandra Dariescu, va urca pe scena Ateneului pentru un concert de pian din repertoriul Ceaikovski. Desemnata de Revista Forbes ca membră a generaţiei “30 sub 30”, Alexandra Dariescu este considerată o excepţională ambasadoare a muzicii clasice. Pianista a plecat din Romania la 17 ani, ajungând, de atunci, să cânte pe cele mai importante scene ale lumii, fiind catalogată de prestigioasa revista BBC Music drept “o stea în devenire”. In anul 2013 a susţinut concertul de debut la Royal Albert Hall alături de Orchestra Filarmonicii Regale, devenind prima pianistă de origine română ce a concertat în această prestigioasă instituţie. În același an, a fost desemnată câstigătoarea premiului “Woman of the Future” la categoria Artă și Cultură.

Dirijorul orchestrei de tineri muzicieni și bursieri Tinere Talente este maestrul Tiberiu Soare – unul dintre cei mai valoroşi şi cunoscuţi dirijori din tânăra generaţie. Îşi desfaşoară activitatea muzicală ca dirijor din anul 1999, lucrând alături de orchestrele a numeroase filarmonici şi teatre de operă din ţară şi participând la turnee în Suedia, Israel, China, Germania, Elveţia ş.a. În plus faţă de activitatea sa bogată pe scena Sălii Radio şi în alte săli de concert şi teatre lirice din ţară, Tiberiu Soare mai are în program în 2013 şi noi concerte în străinătate. În lunile octombrie şi noiembrie va dirija la Praga, München şi la Paris – Palatul Versailles, dar și pe scena Ateneului pentru publicul român.

Fondurile strânse la concert vor sprijini programul Tinere Talente – ediţia 2014. O nouă generaţie de artişti, cu vârsta între 14 şi 24 de ani, din toată ţara, va putea aplica pentru obţinerea unei burse în luna decembrie a acestui an. Juriul de specialitate îi va selecta pe cei mai promiţători tineri din domeniul muzicii clasice şi cel al artelor plastice. În ultimii ani, peste 170 de tineri artişti plastici şi muzicieni au reusit performante extraordinare sprijiniti prin burse de studiu, mentorat şi promovare.