Romanian English Français Deutsch Chinese

Despre noi

CINE SUNTEM?

Infiintata in 2007, DentalMed este o clinica stomatologica cu capital 100% romanesc, despre care putem spune cu mandrie ca este un business de succes, caracterizat pe scurt in 9 puncte:

1. Anual gestionam un trafic (sedinte de tratament) de 25000-35000 pacienti, care sunt tratati cu succes la DentalMed, dintre care peste 10% sunt pacienti care vin din strainatate

2. Mobilizam o echipa de peste 60 de oameni specializati

3. Fiecare pacient traieste o experienta unica, fiind tratat de catre o echipa internationala de medici specialisti, pe baza unui plan de tratament personalizat, intocmit in echipa

4. Am creat o clinica cu design unic, surprinzator, dotata cu tehnologie de ultima ora: concuram cu succes cele mai prestigioase clinici stomatologice din lume

5. Iubim traditia si respectam calitatea: suntem Furnizor al Casei Regale a Romaniei!

6. Promovam competitia si performanta: de 10 ani suntem partener oficial si sponsor al celui mai renumit brand sportiv din Romania : Steaua Bucuresti.

7. Ne implicam social impreuna cu Fundatia DentalMed: Sprijinim anual tinerii talentati, prin burse in cadrul proiectului Tinere Talente, alaturi de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei!

8. DentalMed a inregistrat o Cifra de Afaceri in anul 2016 de aproximativ 3.2 milioane EURO, in crestere cu 15% fata de anul precedent.

9. In luna februarie 2016 DentalMed si-a certificat sistemul de management al calitatii conform standardului ISO 9001.

VIZIUNEA NOASTRA

<< Detaliile formeaza intregul >>

Dorim sa invingem preconceptiile legate de Europa de Est si sa aratam ca profesionalismul nu are granite, dezvoltand o clinica dentara la nivel tehnologic maxim, logistic si organizatoric.

Atat prin atentia, caldura si profesionalismul medicilor nostri, cat si prin arhitectura, ambientul modern si designul unic al clinicii, creem pacientilor o stare de relaxare, incredere si si siguranta.

Clinica DentalMed are ca scop declarat dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare si monitorizare a pacientilor sai la un nivel premium de calitate.

Noi credem ca inovand mereu reusim sa crestem si sa cizelam permanent serviciile noastre, tintind de fiecare data sa fim cei mai buni.

CARE SUNT ATUURILE NOASTRE 

« Poti sa fii bun sau foarte bun in mai multe domenii dar este greu sa fii exceptional in toate »

Lucram cu specialisti de top atat din tara cat si din strainatate.

Fiecare pacient este intotdeauna preluat de o echipa medicala compusa din specialisti in chirurgie implantologie, protetica, ortodontie, parodontolgie, cosmetica dentara si endodontie.

In acest fel luam cele mai oportune decizii pentru alcatuirea planului de tratament personalizat (continand tratamentele recomandate, etapizarea in timp a acestora, precum si costul interventiilor), realizat prin colaborarea medicilor specialisti.

Credem ca la fel cum exista in medicina generala specialisti pentru tratarea afectiunilor ficatului, plamanilor, inimii samd., si in stomatologia moderna medicul trebuie sa performeze prin hiperspecializare, beneficiul final al pacientului fiind pe primul plan.

De-a lungul desfasurarii tratamentelor, un director medical supravegheaza evolutia pe faze a tratamentelor si intervine daca este cazul pentru corelarea interdisciplinara.

Vrem sa impingem limita superioara a interventiilor sofisticate si cu grad mare de dificultate.

Extindem conceptul de aducere a celor mai buni medici, indiferent de tara, prin colaborari pe specializari. In acest mod speram sa depasim barierele privind limitele medicului dentist si sa ridicam la nivel de arta fiecare manopera medicala. In acest fel ridicam la nivel de excelenta nu numai serviciile medicale, insa punem bazele dezvolatarii unui centru educational in stomatologie. In anul 2011 DentalMed Luxury Dental Clinic a finalizat procesul de extindere in aceeasi locatie de la 200 mp la 700 mp, cuprinzand 12 unituri, laborator de imagistica dentara, sala de chirurgie, spatii pentru minicolocvii, amenajari pentru live surgery, printr-o investitie de 1,5 mil euro.

Echipa DentalMed

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop