fbpx

Aparat Dentar de la DentalMed Bucuresti – Luxul îngrijirii dentare perfecte

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

Autori: Dr. Ioana Dragoman, Dr. Cristina Mihai, Dr. Sabina Tonea

Bine ai venit în lumea DentalMed, locul unde zâmbetul tău prinde viață prin intermediul aparatului dentar! Fiind Furnizor al Casei Regale a României, ne mândrim cu serviciile noastre la nivel de excelenta. Programează-te chiar acum și descoperă soluțiile avangardiste pentru un zâmbet perfect.

Ce Este Aparatul Dentar?

Un aparat dentar, poate cea mai cunoscuta componenta a unui tratament ortodontic, este instrumentul care îți oferă zâmbetul mult visat. Având originea în “orto=drept” și “odont=dinte”, aparatul dentar este special creat pentru a îndrepta pozițiile dintilor și rapoartele dintre aceștia, dar și raporturile dintre oasele maxilare.

Cine Are Nevoie de Aparat Dentar?

Fie că ești copil sau adult, aparat dentar este soluția perfectă pentru zâmbetul tău. La DentalMed, oferim o gamă variată de aparate dentare, de la cele tradiționale, până la cele invizibile (gutiere transparente Spark ai Invisalign), special create pentru confortul tău.

Beneficiile Aparatului Dentar

Îmbunătățește aspectul zâmbetului

Un aparat dentar poate redresa dinții strâmbi și poate corecta decalajele, oferindu-ți un zâmbet mai atractiv și mai încrezător.

Creste nivelul sănătatii orale

Dintii drepti sunt mai ușor de curățat, reducând astfel riscul de carii și boli parodontale.

Corectează problemele

Aparatul dentar poate corecta problemele ocluzale și de masticație, prevenind astfel disconfortul sau durerea la nivelul maxilarelor.

Îmbunătățește digestia

Dacă dinții tăi sunt aliniați corect, vei putea mesteca mai eficient, ceea ce va îmbunătăți digestia.

Crește stima de sine

Un zâmbet frumos poate aduce o creștere semnificativă a stimei de sine și a încrederii în propriul aspect.

Tipuri de Aparate Dentare

Aparat dentar fix

Acest tip de aparat dentar este lipit pe dinți și este format din bracket-uri și arcuri. Aparatul dentar fix este cel mai eficient în corectarea pozițiilor dentare și este folosit în majoritatea tratamentelor ortodontice.

Aparat dentar mobil

Aparatul dentar mobil este lipsit de metal și poate fi detașat ușor pentru igienizare sau în timpul mesei. Este folosit în mod regulat la copii pentru a corecta problemele minore ale dinților sau maxilarelor.

Aparat dentar metalic

Aparatul dentar metalic este cel mai tradițional tip de aparat dentar. Este făcut din oțel inoxidabil și este foarte rezistent. Este de asemenea cel mai vizibil tip de aparat dentar.

Aparat dentar ceramic – cu bracket-uri de safir

Acest tip de aparat dentar este realizat din ceramică și are bracket-uri realizate din safir. Este un aparat dentar estetic, care se asemenea cu culoarea dinților și este mai discret decât cel metalic.

Aparat dentar personalizat

Aparatul dentar personalizat este creat într-un laborator după o scanare digitală a arcadelor. Acesta este un tip de aparat dentar care se adaptează perfect nevoilor pacientului.

Aparat dentar lingual

Aparatul dentar lingual este aplicat pe fața interioară a dinților, fiind practic invizibil. Este o opțiune foarte apreciată pentru cei care doresc un tratament ortodontic discret.

Aliniatoare transparente cu gutiere (Invisalign și Spark)

Aparatul dentar invizibil (Invisalign și Spark) este un set de aliniatori transparenti personalizați, care se schimbă la fiecare două săptămâni. Acești aliniatori ghideaza și mută dinții în poziția dorită în mod gradual. Fiind realizate dintr-un material plastic transparent, gutierele sunt aproape invizibile și pot fi îndepărtate în timpul mesei și al igienizării orale. Se recomanda purtarea lor minim 20 de ore pe zi. De asemenea, confortul lor este apreciat, nemaifiind necesare vizitele regulate la medic pentru ajustări, spre deosebire de aparatele dentare tradiționale. Gutierele sunt o opțiune populară pentru adulți, deoarece permit un tratament ortodontic discret

Aparate dentare autoligaturante

Aceste aparate dentare au un design special care le permite să se auto-strângă. Acest proces ajută la centrarea dinților mai repede și reduce necesitatea ajustărilor.

Aparat dentar pentru copii si adolescenti

Acest aparat dentar este proiectat special pentru a se potrivi gurii unui copil sau adolescent. De obicei, acesta este mult mai colorat și atractiv pentru a-i ajuta pe micuți să se obișnuiască cu aparatul.

Aparat dentar pentru adulti

Aparatul dentar pentru adulți este mult mai discret și este de obicei conceput pentru a se încadra în stilul de viață ocupat al adultului. Acesta poate fi optat în variante mai estetice, precum cel ceramic sau invizibil.

Cum se montează aparatul dentar? Etape de tratament

Consultație inițială

Montare și instalare

Urmărire și ajustări

Cat costa un aparat dentar?

La DentalMed, înțelegem că prețul este un factor important în decizia de a alege un tratament ortodontic.

Costul unui aparat dentar poate varia în funcție de o serie de factori, inclusiv complexitatea cazului, tipul de aparat dentar ales și durata tratamentului.

De exemplu, un aparat dentar invizibil cum ar fi Invisalign sau Spark ar putea fi mai costisitor decât un aparat dentar tradițional metalic, din cauza tehnologiei avansate implicate.

De asemenea, un caz mai complex care necesită o perioadă de tratament mai lungă ar putea crește costul total.

Cu toate acestea, te asigurăm că investiția într-un zâmbet sănătos și frumos merită din plin!

In cadrul clinicilor DentalMed oferim si opțiuni de plată flexibile pentru a face tratamentul ortodontic accesibil pentru toți pacienții noștri.

Pret Aparat dentar fix lingual INCOGNITO (tratament ortodontic invizibil)/arcada12000 lei
Pret Aparat dentar fix lingual INCOGNITO LITE (tratament ortodontic invizibil)/arcada8500 lei
Tratament alignere aparat INVISALIGN LITE4200 Euro
Tratament alignere aparat dentar invizibil INVISALIGN Teen/ambele arcade5100 Euro
Aparat dentar ortodontic mobil pret1850 lei
Tratament ortodontic cu aparat fix INCOGNITO (tratament ortodontic invisible)/arcada12000 lei
Tratament ortodontic cu aparat INCOGNITO LITE (tratament ortodontic invizibil)8500 lei
Tratament cu alignere, aparat SPARK 10 / arcada1900 Euro
Tratament cu alignere, aparat SPARK 10 /2 arcade2200 Euro
Tratament cu alignere, aparat SPARK 20 /2 arcade3900 Euro
Tratament cu alignere, aparat SPARK 20 / arcada2900 Euro
Tratament cu alignere, aparat SPARK ADVANCE / 2 arcade5000 Euro

Calculator pret aparat dentar

Introduceti numele tratamentului pentru care doriti sa aflati pretul sau alegeti categoria de tratamente care va intereseaza

Procedura/cod Pret
{{price.name}} {{price.price}} {{price.currency}} +-
  • {{price.name}}: {{price.price}} {{price.currency}}

Total: {{totals}} lei

Acesa este un deviz estimativ, realizat pe baza selectiei de tratamente pe care ati ales-o. Pentru un plan de tratament personalizat, va invitam sa ne contactati
Un consultant va prelua solicitarea in cel mai scurt timp.

Bianca Adam cu aparat dentar, in timpul tratamentului de indreptare a dintilor

Bianca Adam aparat dentar
Bianca Adam Aparat dentar la DentalMed

Bianca Adam – cea mai cunoscut vloggerita din Romania, ne arata noul ei zambet dupa tratamentul cu aparat dentarde

Bianca Adam – INAINTE si DUPA tratament cu aparat dentar
Bianca Adam: “Mi-am pus aparat dentar!”

Ce spun pacientii nostri


Excellent service!

Ramona Platon, Google Review


What a wonderful experience being in this dental clinic professional stuff very modern equipment sterilized tools everything you wish when you have experienced some dental issues they saved my pains after a very bad experience with another dental clinic I would recommend to anyone wishing the best service.

Ramy Ben, Google Review


Am ales sa ne tratam si eu si sotul meu la aceasta clinica din Bucuresti (noi fiind din Galati), pentru ca serviciile oferite sunt la un nivel la care nu credeam ca putem avea acces la noi in tara.
Aparatura, conditiile, planul de tratament realizat de la primele consultatii, logistica, ca sa nu spun de ceea ce este cel mai important… personalul medical si auxiliar, care are un nivel de pregatire si profesionalism ce semneaza cartea de vizita a acestei clinici cu standarde de cel mai inalt nivel.
Va multumim!

Veronica Mazilu, Google Review

De ce să Alegi DentalMed pentru Aparat Dentar?

  • Expertiză și experiență vastă: DentalMed este cunoscut pentru echipa sa profesionistă, formată din medici ortodonti de top, cu numeroși ani de experiență și expertiză în ortodonție.
  • Furnizor al Casei Regale a României: Cât de mult pot fi recunoscute competențele și calitățile noastre decât prin faptul că suntem furnizori pentru Casa Regală a României? Suntem onorați că membrii Casei Regale au ales DentalMed pentru îngrijirea sănătății orale.
  • Tehnologie ultra-modernă: La DentalMed folosim tehnologia de ultimă oră pentru a asigura proceduri precise, eficiente și confortabile. Utilizăm scanări digitale 3D pentru a crea tratamente personalizate pentru fiecare pacient și a obține rezultate excelente.
  • Soluții personalizate: Oferim o gamă largă de opțiuni pentru aparatul dentar, inclusiv aparate fixe, mobile, metalice, ceramice, linguale și aparate dentare invizibile cu gutiere aliniatori.
  • Îngrijirea și suportul pacientului sunt prioritare: La DentalMed, pacientul este prioritatea noastră. Ne dedicăm timpul pentru a ne asigura că fiecare pacient traieste o experienta unica, avand ca fundament un act medical de exceptie. Pentru echipa noastra este prioritar sa ne asiguram ca pacientul înțelege planul de tratament, se simte confortabil cu deciziile luate  și este incantat de rezultatele obținute.
  • Rezultate durabile, de încredere: Misiunea noastră este de a oferi tratamente de cea mai înaltă calitate, care nu numai că îmbunătățesc estetica zâmbetului, dar sănătatea orală pe termen lung. Cu DentalMed, poți fi sigur că rezultatele tratamentului cu aparat dentar vor fi durabile si vor oferi nivelul de calitate al vietii pe care pacientul le-a stabilit impreuna cu echipa medicala la inceperea tratamentului.
  • Confort și siguranță: Știm că purtarea unui aparat dentar poate fi o experiență nouă, care uneori ii scoate pe pacienti din zona de confort. Așa că ne străduim să facem întregul proces al tratamentului ortodontic cât mai confortabil și mai ușor posibil, oferind un mediu relaxant și sigur. Pacientii aflati in timpul tratamentului cu aparate dentare primesc suport permanent din partea echipei medicale si a colegilor dedicati din echipa de orto-customer care.
  • Programări flexibile: Scopul nostru este de a face tratamentul ortodontic cât mai simplu și mai puțin deranjant posibil. De aceea, oferim programări flexibile pentru a oferi cat mai mult suport in viața aglomerată a pacienților noștri.

Echipa ortodontie

Dr. Cristina Mihai stomatolog Bucuresti

Dr. Cristina Mihai

Medic specialist ortodontie

Facultatea de Medicina Dentara
Universitatea Titu Maiorescu

Ioana Dragoman

Dr. Ioana Dragoman

Medic Specialist Ortodontie

Absolvent UMF Carol Davila

Bogdan Geamanu

Dr. Bogdan Geamanu

Medic Specialist Ortodontie, ATM

Absolvent UMF Carol Davila

Dr. Sabina Tonea

Dr. Sabina Inizian

Medic Specialist Ortodontie

Absolvent UMF Carol Davila

Invisalign Aparat Dentar Invizibil la ProTV CSID
Aparat dentar invizibil Invisalign pentru adulti CSID PROTV