fbpx

Aparat dentar pentru copii si adulti in Bucuresti

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Autori: Dr. Ioana Dragoman, Dr. Cristina Mihai, Dr. Sabina Tonea

Conceptul de aparat dentar este folosit in Ortodontie, specialitate a stomatologiei care se ocupa cu indreptarea pozitiei dintilor, a rapoartelor dintre acestia, dar si a rapoartelor dintre oasele maxilare. Cuvantul ortodontie isi are originea in greaca veche si se formeaza din ortho=drept si odons=dinte.

Care sunt avantajele tratamentului cu aparat dentar?

  • o sa poti sa zambesti fara retineri. Nimeni nu ar trebui sa aiba retineri sa zambeasca cu toata gura. Acesta este efectul estetic. Estetica este intotdeauna impletita cu functionalul in ceea ce priveste tratamentul ortodontic
  • daca zambetul este mai frumos si muscatura este mai buna si atunci dintii nu iti vor suferi de abraziuni, de o tocire exagerata de-a lungul vietii
  • vei fi scutit de inflamatii gingivale
  • vei avea risc mai redus de boli parodontale
  • eviti spasme musculare, in cazuri dificile, in cazuri complicate sau probleme ale articulatiei.
Aparat dentar invizibil
Aparat dentar invizibil


Zambetul este partea cea mai expresiva a fetei. Uitati-va in oglinda.Va place zambetul dumneavoastra, sau credeti ca poate fi imbunatatit? Ganditi-va cum reactionati in fata unei persoane care are un zambet placut. Considerati ca este mai atractiva?

Tratamentul ortodontic face ca zambetul dumneavostra sa arate fabulos, iar acesta va dura toata viata. De asemenea, tratamentul ortodontic va face ca intreaga fata sa arate mai frumos, prin corectarea rapoartelor dintre cele doua maxilare si prin schimbarea formei acestora. Daca vrei sa iti corectezi dintii, atunci trebuie sa urmezi un tratament ortodontic. Astfel de tratamente implica aplicarea unei presiuni usoare asupra dintilor in crestere sau care deja au crescut, prin fixarea unui aparat dentar.

Invisalign Aparat Dentar Invizibil la ProTV CSID
Aparat dentar invizibil Invisalign pentru adulti CSID PROTV

Varsta cea mai potrivita pentru a merge la ortodont este inainte de 7 ani. La aceasta varsta, oasele maxilare cresc mai repede si sunt mai elastice, de aceea, indreptarea lor si a pozitiei dintilor, se realizeaza mai usor. Dar puteti beneficia de tratament ortodontic la orice varsta. Trebuie sa retineti insa ca la varsta adulta tratamentul dureaza mai mult, datorita faptului ca oasele maxilare nu mai au elasticitatea din copilarie.

Aparat dentar invizibil pentru copii Invisalign la PROTV CSID

Aparat dentar fix versus aparat dentar mobil

Exista doua tipuri de aparate dentare: fixe si mobile.
Aparatele dentare mobile se folosesc mai ales la copii, incepand cu varsta de 8 ani. Ele au dezavantajul ca succesul tratamentului depinde de vointa copilului de a purta aparatele.

Incepand cu varsta de 12 ani, se folosesc aparatele dentare fixe.

Adulti, adolescenti sau chiar copii pot beneficia acum de un tratament ortodontic cu aparate fixe aplicate pe fata interna a dintilor, total „invizibile”. Un ochi neavizat nu le poate depista, astfel ca puteti zambi cu incredere, stiind ca secretul este bine pastrat!

Este foarte important sa se corecteze pozitia dintilor nu numai din motive estetice, ci si functionale. Dintii inghesuiti nu pot fi igienizati corect si in timp se cariaza sau apar probleme parodontale. Rapoartele incorecte intre cele doua arcade provoaca tulburari, care se manifesta prin oboseala musculara si dureri la mestecat. Toate aceste probleme pot fi insa prevenite prin intermediul unui tratament ortodontic.

Aparatele dentare pot fi metalice, in continuare sunt extraordinar de cautate de adolescenti, care vor sa isi arate aparatul dentar, nu mai vor sa il ascunda.

Aparat dentar

Mai sunt aparatele cu bracket-uri de safir, care sunt de fapt dintr-o ceramica. Sunt mai discrete, sunt foarte folosite si de catre pacientii adulti, tocmai pentru ca le ofera discretie.

Sunt aparate care sunt autoligaturate, care au un design special si care vin in aceeasi forma, ori cu bracket-uri metalice ori transparente, tot pe exterior. Si au cateva avantaje, ofera o dezvoltare fiziologica a arcadelor si o aliniere usoara a dintilor, deci cu o presiune mai usoara pe dinti si iti ofera o igiena mai buna.

Exista si aparate dentare personalizate, adica aparate care se fac intr-un laborator dupa o scanare digitala a arcadelor. Sunt atat pentru adolescenti cat si pentru adulti.

Ce sunt gutiere?

Gutiera este ca o capsa, foarte transparenta si subtire, usor elastica, pentru ca trebuie sa intre peste niste dinti care sunt strambi, si care trebuie purtata 20 de ore aplicata pe dinti, dar pe care o dai jos. O dai jos cand mananci, cand te speli pe dinti, si atunci viata ta se schimba in sensul asta foarte putin, si foarte rar vii la controale fiind un tratament digitalizat si facand planul de tratament pe un calculator, controalele sunt simulate in fiecare gutiera pe care trebuie sa o schimbi saptamanal.

Tratamentul cu gutire dureaza mai putin.

Este un tratament personalizat, gutierele fiind construite pentru un anumit pacient, si atunci este normal sa fie mai confortabil, sa dureze un pic mai putin decat un tratament clasic.

Aparat dentar Gutiere transparente INVISALIGN

Aparat dentar invizibil Invisalign

Un zambet minunat cu aparate ortodontice invizibile

 Adulti, adolescenti sau chiar copii pot beneficia acum de un tratament ortodontic cu aparate fixe aplicate pe fata interna a dintilor, total „invizibile”. Un ochi neavizat nu le poate depista, astfel ca puteti zambi cu incredere, stiind ca secretul este bine pastrat!

Aparatele ortodontice invizibile sunt create printr-o tehnologie aparte, ce presupune scanarea si analiza computerizata a suprafetelor dentare in laboratorul din Germania – sistemul Incognito introdus de dr. Dirck Wiechmann fiind cea mai performanta tehnica linguala in momentul de fata.

Aparat Dentar Invizibil – Dr. Ioana Dragoman la Tinerete fara Batranete – Digi24

Tratamentele ortodontice linguale prin tehnica Incognito se adreseaza oricaror probleme de aliniere dentara (inghesuire), ocluzie (muscatura) sau spatieri dentare (datorate pierderii dintilor din diferite motive). Bracket-urile sunt fabricate din aur, individualizat pentru fiecare pacient.

Avantajul major este cel estetic, fiind “invizibile” – avantaj crucial pentru pacientii cu o viata sociala si profesionala activa. De asemenea , tehnica este extrem de utila la pacientii adulti cu ocluzie adanca acoperita sau ocluzie inversa.

Un alt avantaj important este acela ca suprafata linguala pe care se aplica bracket-urile este mai rezistenta la atacul carios, fiind permanent scaldata in saliva, astfel incat tehnica este recomandata celor ce au demineralizari (pete albe ) pe suprafata vestibulara.

incognito

Faza de acomodare a pacientului cu aparatul dentar lingual dureaza maxim 2 saptamani, adaptarea fiind facilitata de designul plat, perfect adaptat la suprafata dintilor.

Pentru aparatele ortodontice linguale costul este insa mai ridicat decat al aparatelor dentare clasice, existand si cazuri cu grad mare de dificultate a caror rezolvare presupune folosire aparatelor fixe clasice (aplicate pe fata vestibulara).

Bianca Adam cu aparat dentar, in timpul tratamentului de indreptare a dintilor

Bianca Adam aparat dentar
Bianca Adam Aparat dentar la DentalMed

Bianca Adam – cea mai cunoscut vloggerita din Romania, ne arata noul ei zambet dupa tratamentul cu aparat dentarde

Bianca Adam – INAINTE si DUPA tratament cu aparat dentar
Bianca Adam: “Mi-am pus aparat dentar!”

Intrebari frecvente despre aparat dentar

Cum pot sa beneficiez de un aparat dentar invizibil?

Primul pas pe care trebuie sa il parcurgem pentru a beneficia de un zambet de invidiat prin purtarea unui aparat ortodontic lingual este vizita la medicul specialist orotodont.

In cadrul unei consultatii de specialitate medicul ortodont va discuta cu pacientul pentru a intelege care sunt aspectele care il nemultumesc in ceea ce priveste dantura sa, si care ar fi rezultatul pe care si-l doreste pacientul.

Aceste informatii sunt analizate impreuna cu radiografiile, fotografiile de diagnostic si modelele de studiu si constituie fundamentul pentru construirea planului de tratament.

Urmatoarea faza este aceea a realizarii amprentelor de silicon si trimiterea acestora la laboratorul din Germania. Braketurile se vor realiza prin scanarea si analiza computerizata a suprafetelor dentare si vor fi livrate in conformatoare speciale; aplicarea acestora va fi pe fata linguala a dintilor.

Aparatul lingual este fix, adica nu se poate indeparta din cavitatea bucala, decat la sfarsitul tratamentului.

Pot aparea probleme de vorbire, de dictie?

Nu, sunt atat de plate si facute dintr-un aliaj nobil, ca sa fie extrem de plate, incat ocupa extrem de putin spatiu din spatiul limbii, si nu ai probleme de dictie, sau daca apar, apar intr-o perioada de acomodare de 2-3 zile si apoi dispar.

Care sunt semnele ca trebuie sa mergeti la ortodont?

Nu este intotdeauna usor sa spui cand are copilul o problema ortodontica.

Chiar daca dintii par drepti poate exista o modificare de muscatura care nu este evidenta pentru un ochi neavizat.

Dar iata cateva semne care sa va indice ca este nevoie de atentia unui medic ortodont care va determina daca exista o problema si daca este necesar un aparat dentar sau alt tip de tratament:

– pierderea prea devreme sau prea tarziu a dintilor de lapte
– dificultati in masticatie si deglutitie
– sugerea degetului
– dinti inghesuiti, plasati in afara arcadei sau blocati
– maxilare situate prea in fata sau prea in spate
– muscarea obrazului, muscarea cu dintii in cerul gurii
– dinti protrudati
– dinti care nu se intalnesc sau se intalnesc intr-un mod nefiresc
– un aspect facial dezechilibrat
– scrasnirea dintilor

Cat de devreme se poate pune un aparat dentar?

Asociata Americana de Ortodontie recomanda prima vizita sa nu fie mai tarziu de 7 ani, dar asta nu inseamna ca la 7 ani primeste un aparat dentar. Inseamna ca este monitorizat, si ca medicul ortodont poate sa observe semne si lucruri pe care parintii nu le observa acasa.

Dintii copilului pot parea drepti dar poate sa aiba probleme de dezvoltare a maxilarelor, care nu sar in ochi parintilor, si atunci este bine sa mergi de la 7 ani, de cand ai molarii de 6 ani si incisivii, si iti dai seama in ce directie se dezvolta copilul.

Motive pentru a merge la ortodont inaintea varstei de 7 ani:
– Medicii ortodonti pot observa probleme subtile de dezvoltare a maxilarelor si dintilor chiar in timpul dentitiei temporare.
– Chiar daca dintii copilului pot parea drepti, poate exista o problema pe care doar medicul ortodont o poate depista.
– Tratamentul timpuriu poate preveni probleme mai serioase.
– In unele cazuri se pot obtine rezultate imposibil de obtinut la varste mai mari, cand maxilarele au finalizat cresterea.
– Pentru ca toti copiii sunt diferiti din punct de vedere al dezvoltarii psihologice si al nevoilor de tratment, obiectivul medicului ortodont este sa ofere cel mai potrivit tratament la momentul potrivit. Astfel o evaluare ortodontica timpurie va oferi copilului sansa unui zambet sanatos si frumos.

Sunt rezultatele mai bune daca aparatul dentar se pune in copilarie?

Da. Copiii beneficiaza de crestere, si ortodontul odata cu copiii, adica poate sa faca mult mai multe lucruri, si mai corect si mai simplu daca copilul este tratat in adolescenta.

Cu toate acestea, nu exista o limita de varsta. Copiii vin cu parintii, parintii vin cu copiii. Toata lumea poate sa beneficieze astazi de tratament ortodontic.

Ce obiceiuri, pe care copilul le are in primii ani de viata, pot duce la dinti inghesuiti, dinti incalecati, strambi?

Sinusul maxilar este o cavitate situata si in stanga si in dreapta nasului, a foselor nazale. Aceste cavitati sunt pline cu aer. Pe parcursul vietii se mai pierd si dintii, sinusurile se pneumatizeaza – adica se maresc in Dintii strambi sunt o mostenire genetica, deci este ereditar, dar sunt alte obiceiuri pe care poate sa le aiba si care pot sa le modifice forma maxilarelor sau pozitia dintilor.

De exemplu, sa suga degetul, sa suga tetina, sa suga o suzeta sau sa foloseasca biberonul un timp mai indelungat. Ideal ar fi sa il foloseasca doar pana la un an. Sa isi roada unghiile, sa aiba pozitii vicioase de somn, sa doarma cu pumnul sub obraz, sub mandibula. Respiratia orala, daca copilul este racit frecvent, pentru ca este alergic, pentru ca are polipi sau se modifica felul in care respira, va duce intr-un final si la modificarea maxilarului.

Este dureroasa aplicarea unui aparat dentar?

Nu este dureroasa. Este un discomfort, adica ai ceva nou aplicat pe dinti care poate sa iti ofere un discomfort pentru 3 zile, dar nu este un tratament dureros.

Ce pot manca dupa aplicarea unui aparat dentar?

Daca ai bracket-uri, acele attach-uri lipte pe dinti, ai niste restrictii.

Nu ai voie sa mananci alimente foarte dure sau foarte lipicioase. Si de asemenea trebuie sa mananci foarte elegant, sa-ti tai merele, legumele, sa le mananci in feliute subtiri sau in bucatele mai mici, pentru a evita dezlipirea bracket-urilor.

Dezlipirea bracket-urilor nu este o tragedie in sine, adica nu iti strica rezultatul tratamentului, dar poate sa fie un disconfort temporar pana il relipesti la sedinta de control

Cum se face igiena dentara in timpul utilizarii aparatului dentar?

Igiena este cea mai mare exigenta in momentul in care ai bracket-uri, fie ca sunt aplicate pe exterior sau pe interior, si in ziua de azi ai o multime de instrumente sa te ajuti in sensul asta.

Poate fi folosita si o periuta clasica, normala, si stiti ca miscarile trebuie sa fie intai verticale, sa porneasca tot timpul de la gingie spre marginea dintelui apoi urmate de miscari circulare pe fiecare dinte in parte.

Exista periute interdentare, cum este aceasta de aici. Sunt mici pamatufuri calibrate, de dimensiuni diferite, deci pot fi folosite foarte bine sa te speli daca ai spatii interdentare, sau poti foarte bine sa le folosesti sa speli pe langa bracket-uri si sub arcuri. Si periuta electrica poate fi folosita.

Periutele electrice moderne au astazi diferite viteze si pot fi folosite si pentru aparatele dentare fixe.

Mai exista dusul bucal. Are un rezervor in care se pune apa de gura si este extrem de util pentru igiena interdentara. Efectul apei de gura cu efectul presiunii, aruncarii unui jet mic de apa de gura este extrem de eficient.

Ce probleme pot aparea daca nu purtam aparat dentar?

Nu este o relatie cauza-efect, nu este o amenintare: “nu ti-ai facut dintii drepti, sigur vei avea boli parodontale, sigur te va durea articulatia, sigur!”, dar sunt niste bile negre, adica niste dinti strambi duc la acumularea de placa si la imposibilitatea de a te spala corect de-a lungul vietii, si atunci microbii care genereaza boala parodontala vor fi acolo prezenti si iti vor creea probleme.

Nu sunt dintii si maxilarele intr-o pozitie corecta, dintii tai se vor uza mult mai mult, necorespunzator cu varsta pe care o ai.

Masticatia poate sa fie dificila, depinde de anomalia dento-maxilara, o presiune pe mai putini dinti, duce la uzarea dintilor respectivi. Poti sa ai retractii gingivale.

Cateva lucruri de care se pot corecta intr-o faza timpurie de tratament:

– se poate ghida cresterea maxilarelor
– se poate reduce riscul de traumatisme la nivelul dintilor protrudati
– se pot corecta obiceiuri vicioase
– se poate corecta aspectul facial (folosind un aparat dentar)
– se poate ghida eruptia dintilor intr-o pozitie mai favorabila

Cat costa un aparat dentar?

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care o auzim este “Cat costa un aparat dentar?” Pretul unui aparat dentar dentar este de cele mai multe ori direct proportional cu calitatea acestuia.

Cat costa un aparat dentar? puteti afla accesand meniul de tarife dedicat sectiunii Ortodontie.

Pret Aparat dentar fix lingual INCOGNITO (tratament ortodontic invizibil)/arcada12000 lei
Pret Aparat dentar fix lingual INCOGNITO LITE (tratament ortodontic invizibil)/arcada8500 lei
Tratament alignere aparat INVISALIGN LITE4200 Euro
Tratament alignere aparat dentar invizibil INVISALIGN Teen/ambele arcade5100 Euro
Aparat dentar ortodontic mobil pret1850 lei
Tratament ortodontic cu aparat fix INCOGNITO (tratament ortodontic invisible)/arcada12000 lei
Tratament ortodontic cu aparat INCOGNITO LITE (tratament ortodontic invizibil)8500 lei
Tratament cu alignere, aparat SPARK 10 / arcada1900 Euro
Tratament cu alignere, aparat SPARK 10 /2 arcade2200 Euro
Tratament cu alignere, aparat SPARK 20 /2 arcade3900 Euro
Tratament cu alignere, aparat SPARK 20 / arcada2900 Euro
Tratament cu alignere, aparat SPARK ADVANCE / 2 arcade5000 Euro

Va rugam consultati sectiunea Tarife aparat dentar pentru informatii detaliate.

Aparat dentar pentru copii

Scopul tratamentului ortodontic este dezvoltarea armonioasă a maxilarelor și obținerea unei mușcături sănătoase cu dinți aliniați. Dacă aceste obiective sunt îndeplinite, zâmbetul frumos pe care ni-l dorim apare de la sine.

Tratamentul ortodontic la vârste fragede se poate face în mai multe feluri, în funcție de semnele prezente la nivelul dinților și/sau feței copilului. Astfel, se poate interveni pentru a înlătura anumiți factori care ar putea duce la anomalii dento-faciale, sau pentru a opri evoluția acestor anomalii în cazul în care ele sunt deja instalate.

Când să facem o programare pentru prima vizită a copilului la medicul ortodont?

Este recomandat ca prima vizită la medicul ortodont să aibă loc în jurul vârstei de 7 ani.

Atunci este perioada în care micul pacient începe să schimbe dinții de lapte cu cei permanenți, iar eventualele probleme ortodontice pot fi identificate la începutul evoluției. Totuși, dacă înainte de această vârstă observăm ceva care ne pune pe gânduri legat de aspectul dinților copilului, nu trebuie să ezităm să facem o programare pentru o consultație ortodontică.

În urma acestei prime consultații la medicul ortodont nu este obligatoriu ca pacientul să și primească vreun aparat ortodontic. Părintele va afla dacă există o problemă ortodontică prezentă sau în dezvoltare care necesită o monitorizare periodică. Copilul va fi luat în evidență de un specialist care va interveni când și dacă va fi cazul.

O concepție greșită des întâlnită este că se poate începe un tratament ortodontic doar după ce copilul are toți dinții permanenți. Dacă așteptăm până atunci deja lucrurile pot deveni mai complicate și tratamentele mai complexe și mai de durată.

Tipul de aparat și perioada de purtare sunt stabilite de medicul ortodont după un consult clinic temeinic și o evaluare radiologică. Pe baza acestor date medicul poate face un prognostic al creșterii pacientului și un diagnostic corect și complet care va orienta spre cel mai bun plan de tratament.

Tipuri de aparate ortodontice pentru copii

Disjunctorul

Este unul dintre cele mai frecvent utilizate aparate ortodontice și realizează lărgirea maxilarului superior. Cu ajutorul său se obține spațiu pentru alinierea dinților, se coordonează arcadele dentare, se recuperează creșterea deficitară a maxilarului și se creează condițiile unei dezvoltări favorabile a mandibulei iar ca un bonus îmbunătățește respirația.
Disjunctorul este un aparat care se aplică pe cerul gurii și este fixat pe dinți, iar pacientul nu poate să îl scoată singur.

Doare aplicarea unui disjunctor?

Nu. Disjunctorul este un aparat complet individualizat, realizat în laborator după o amprentare sau scanare prealabilă. El se lipește pe dinți cu un ciment special, copilul simțind doar o mică presiune în momentul activării.

Aparatele dentare mobile pentru copii

Sunt folosite pentru a corecta mici probleme dentare în perioada în care copilul are și dinți de lapte și dinți permanenți. După cum le spune și numele ele se pot da jos de către pacient.

Acest lucru constituie un avantaj, copilul se poate igieniza la fel de bine ca înainte de aparat, dar și un dezavantaj în sensul în care eficacitatea aparatului depinde foarte mult de cooperarea pacientului. Pentru acest motiv aparatele mobile se pot personaliza, făcându-le mai atractive pentru micul pacient. Acesta poate alege culoarea aparatului, un anumit model sau chiar să își pună eroul preferat pe acesta, limita fiind doar imaginația copilului.

Masca Delaire

Se folosește în anomaliile de clasa a III-a, adică atunci când mandibula pacientului are o poziție mai în față comparativ cu maxilarul sau pacientul mușcă invers (cu dinții de jos mai în față de cei de sus).

Se poartă împreuna cu un disjunctor sau cu un aparat mobil, pe perioada nopții, fiind cea mai eficientă metodă de a ameliora sau rezolva acest tip de probleme la vârste mici.

Trainerele sau aparatele miofuncționale

Sunt aparate ortodontice mobile prefabricate care au scopul de a reeduca musculatura pacientului și a înlătura anumite obiceiuri vicioase. Sunt făcute dintr-un cauciuc special și se extind și pe dinții de sus și pe cei de jos între care se află partea aparatului pe care copilul mușcă.

Nu se fixează pe dinți prin niciun mijloc special, aparatul fiind ținut în gură numai de musculatura pacientului pe care o reeducă.

Exerciții pentru acasă

Medicul ortodont poate indica și anumite exerciții pe care copilul să le facă acasă pentru a-și antrena musculatura orală și a elimina comportamentele care pot duce la anomalii dento-maxilare.

Extracția unor dinți de lapte

De asemenea, ca atitudine terapeutică ortodontică, medicul poate indica extragerea anumitor dinți de lapte mai ”încăpățânați” care blochează apariția pe arcadă a dinților definitivi sau îi forțează într-o poziție nefirească. Astfel, în colaborare cu medicul pedodont copilul scapă de aceste obstacole înainte ca acestea să producă probleme care ar necesita altfel de intervenție.

Menținătorele de spațiu

În cazul în care, din diverse motive, copilul a pierdut dinți de lapte cu mult înainte de vârsta la care ei ar trebui în mod normal să cadă atunci medicul ortodont sau pedodont va indica aplicarea unor menținătoare de spațiu. Aceste aparate previn consecințele negative ale pierderii precoce a dinților de lapte precum diminuarea spațiului pentru erupția dinților permanenți și/sau complicarea problemelor ortodontice deja existente.

Aparate ortodontice fixe (cu brackeți)

Aparatele ortodontice fixe cu brackeți se folosesc, de obicei, la sfârșitul copilăriei, adică în jur de 12 ani, când pacientul are toți sau aproape toți dinții permanenți (excepție făcând molarii de minte) sau înainte de această perioadă în variante parțiale pentru a rezolva unele probleme specifice. În acest ultim caz, tratamentul este unul de mică amploare și de scurtă
durată.

Brackeții pot fi metalici sau transparenți, iar copilul/adolescentul se poate distra alegând elastice colorate după propriul plac la fiecare control periodic al evoluției tratamentului.

Echipa ortodontie

Dr. Cristina Mihai stomatolog Bucuresti

Dr. Cristina Mihai

Medic specialist ortodontie

Facultatea de Medicina Dentara
Universitatea Titu Maiorescu

Ioana Dragoman

Dr. Ioana Dragoman

Medic Specialist Ortodontie

Absolvent UMF Carol Davila

Bogdan Geamanu

Dr. Bogdan Geamanu

Medic Specialist Ortodontie, ATM

Absolvent UMF Carol Davila

Dr. Sabina Tonea

Dr. Sabina Tonea

Medic Specialist Ortodontie

Absolvent UMF Carol Davila

Ce spun pacientii nostri


Excellent service!

Ramona Platon, Google Review


What a wonderful experience being in this dental clinic professional stuff very modern equipment sterilized tools everything you wish when you have experienced some dental issues they saved my pains after a very bad experience with another dental clinic I would recommend to anyone wishing the best service.

Ramy Ben, Google Review


Am ales sa ne tratam si eu si sotul meu la aceasta clinica din Bucuresti (noi fiind din Galati), pentru ca serviciile oferite sunt la un nivel la care nu credeam ca putem avea acces la noi in tara.
Aparatura, conditiile, planul de tratament realizat de la primele consultatii, logistica, ca sa nu spun de ceea ce este cel mai important… personalul medical si auxiliar, care are un nivel de pregatire si profesionalism ce semneaza cartea de vizita a acestei clinici cu standarde de cel mai inalt nivel.
Va multumim!

Veronica Mazilu, Google Review