Romanian English Français Deutsch Chinese

One Stage Surgery

 

ONE STAGE SURGERY 

= Tratamente Chirurgicale intr-o Singura Sedinta =

 Un nou concept in medicina dentara

 

Pacientii zilelor noastre se tem deseori de vizita la clinica stomatologica. Unul din principalele motive il reprezinta frica sedintelor interminabile, timpul de asteptare. Dorind sa depaseasca acest obstacol clinica DentalMed a implementat cu succes un concept dezvoltat in Statele Unite, si anume “one stage surgery”.

 

 

 

 

Etapele premergatoare implementarii conceptului One Stage Surgery sunt esentiale:

 

– evaluarea radiologica a statusului dento-alveolar al pacientului prin investigatii de tip RX panoramic si Computer Tomograf (CT), completata de

– examinarea clinica a pacientului

 

Atat radiografia panoramica, cat si orice alte investigatii radiologice pot fi realizate in cadrul clinicii DentalMed, care foloseste pentru intreaga gama de investigatii imagistice Computer Tomograful Veraviewepocs 3D, apartinand producatorului japonez MORITA, leaderul mondial in domeniul tehnologiei dentare. Toate aceste informatii vor fi analizate de catre echipa medicala a clinicii, iar pe baza lor se va intocmi Planul de Tratament, ce cuprinde tratamentele recomandate, durata acestora, precum si costurile asociate interventiilor.

 

One Stage Surgery

 

Odata stabilite fazele tratamentului, interventiile chirurgicale aplicate prin conceptul “one stage surgery” deschid de obiecei suita tratamentelor restaurative. Echipa medicala formata din 6 medici specialisti in chirurgie maxilo faciala, implantologie, parodontologie si estetica dentara reabiliteaza chirurgical intr-o singura interventie intreaga cavitate bucala. Sedinta de tratament poate dura de la una la patru ore, in functie de complexitatea cazului. Pe intreg parcursul interventiei chirurgicale pacientul este sub efectul Sedarii Intravenoase (i.v. sedation), care asigura un confort sporit al pacientului in timpul operatiei; medicul anestezist monitorizeaza permanent pacientul pe toata durata sedintei de tratament.

Reusim astfel sa realizam cu succes operatii extreme de inserare implanturi dentare, operatii parodontale, aditii si autotransplanturi de os, sinus lift surgery si extractii – toate in cadrul unei singure sedinte chirurgicale de tratament, atunci cand statusul pacientului permite aceasta abordare.

 

Abordarea One Stage Surgery permite de asemenea si optimizarea consumului de BioMateriale si a folosirii medicatiei pre si postoperatorii (antibioterapie, tratament antiinflamator etc.), precum si a prezentarii la procedurile postoperatorii de control, avand in vedere faptul ca pacientului i se va indica respectarea indicatiilor din ghidurile chirurgicale internationale pentru o singura interventie.

 

Celor mai multi dintre pacienti le este greu sa creada ca cea mai importanta faza a reabilitarii lor orale s-a sfarsit fara durere, intr-o sedinta de doar cateva ore, fara spitalizare, si ca isi pot relua activitatile profesionale si sociale fara probleme inca de-a doua zi. Sunt comprimate astfel tratamente de luni de zile in acest concept revolutionar “one stage surgery”. Stresul pacientului se reduce astfel la minim, iar rezultatele obtinute sunt remarcabile.

 

Doresc o programare pentru CONSULTATIE

 

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop