Romanian English Français Deutsch Chinese

Dotari

“Pentru noi, definitia luxului reprezinta atingerea celor mai inalte standarde medicale. Restul sunt detalii….importante de asemenea!”

Siguranta si respectul pentru pacientii nostri reprezinta principii care ne ghideaza in activitatea zilnica,  de aceea dorim sa va informam ca DentalMed foloseste CEL MAI PEROFRMANT Sistem integrat de Sterilizare si Dezinfectare existent in domeniul medicinei dentare in lume la momentul de fata, rezultat al cercetarilor laboratoarelor producatorului canadian SciCan.

DentalMed utilizează cele mai avansate tehnologii pentru spălarea și sterilizarea instrumentarului stomatologic. Procesele de spălare, dezinfectare și sterilizare sunt realizate cu ajutorul mașinilor de spălat și autoclavelor SciCan Dental. Echipamentele de ultimă generație validează cicluri complete de procesare a instrumentarului și asigură conectivitate online permanentă, oferind garanția deplină a performanțelor echipamentelor.

Clinica stomatologica DentalMed are in dotare cea mai moderna aparatura stomatologica. Va prezentam cateva dintre echipamenetele noastre:

1. EMS ALL-​IN-ONE AIRFLOW® STATION+
EMS- Guaranteed Swiss Precision and superb design. Reliability and know – how since 1981.
Fabricat in Elvetia, AIRFLOW® Prophylaxis Master a fost dezvoltat in cadrul Centrului de Cercetare EMS si este rezultatul a peste 100 000 de ore de testare clinica si tehnica in colaborare cu nume sonore din sectorul stomatologic international rezultand componente tehnologice unice.

Este un dispozitiv folosit pentru profilaxia dentara (air flow) care utilizeaza apa, aer si pulbere de bicarbonat de sodiu pentru a indeparta petele, placa si depozitele moi de pe suprafetele dintilor. Datorita pulberii usor abrazive de bicarbonat, se realizeaza in acelasi timp si lustruirea suprafetelor igienizate.

ALL-​IN-ONE PROPHYLAXIS STATION este cel mai performant sistem de igienizare si profilaxie dentara, acreditat de catre EFP (European Federation of Periodontology).

AIRFLOW® Prophylaxis Master inglobeaza componente unice:

  • Pulberea utilizata de AIRFLOW Prophylaxis Master indeparteaza in mod confortabil si eficient placa bacteriana, petele si tartrul incipient supra si subgingival.
  • Piesa de mana PERIOFLOW® reprezinta tehnologia state-of-the-art pentru indepartarea profesionala a placii bacteriene din pungile parodontale.
  • Utilizarea PIEZON® PS le permite medicilor sa indeparteze orice urma de tartru supra si subgingival pana la 10 mm.
Excelenta in profilaxia dentara cu ajutorul AIRFLOW® Prophylaxis Master by EMS. AIRFLOW® Prophylaxis Master este ultima inovatie a EMS pentru Guided Biofilm Therapy – GBT (Terapia Ghidata a Biofilmului).

2. Microscop endodontic OPMI® pico Carl Zeiss 

Tehnologia dezvoltata special pentru microstomatologie in laboaratoarele Carl Zeiss

opmi_pico_400

Avantaje:

Redare fidela a celor mai mici detalii necesare in stabilirea diagnosticului si a terapiei

Permite vizualizarea celor mai mici structuri, care nu pot fi vazute cu ochiul liber

Ofera cel mai mare grad de siguranta si precizie, atat pentru pacient, cat si pentru medic

Specificatii tehnice ale microscopului OPMI® pico Carl Zeiss:microscop3

– 5 trepte de marire
– Lentila obiectiv f=250 mm
– Iluminare coaxiala
– Tub binocular inclinat
– Tub binocular cu miscare inainte-inapoi cu 180 grade
– Fibra optica
– Sistem video incroporat

3. Apex locator Root ZX II Morita Japonia

root_zx_ii_morita_400

Apex locatorul Root ZX II Morita Japonia este considerat la ora actuala cel mai performant sistem de masurare electronica a lungimii canalelor radiculare. Castigator al premiului Townie Choice Awards® an de an, incepand cu 2003, apex locatorul Root ZX II Morita defineste standardele de performanta, acuratete si siguranta a pacientului.

Lansat in anul 1992 de catre compania J MORITA, a fost primul dispozitiv capabil sa lucreze in canale ude fara a-i fi afectata performanta de masurare de prezenta sau absenta sangelui, electrolitilor etc.

4. Dispozitiv General Electric pentru monitorizare functii vitale pacient

monitor_ge_b30_400

Folosit pentru monitorizarea pacientiilor pe parcursul interventiilor chirurgicale si a tuturor tratamentelor si pacientilor care necesita ingrijire speciala. Dispozitivul integreaza optiuni de monitorizare a celor mai importante functii (EKG, tensiune, puls, saturatia de oxigen, temperatura), oferind insa un maxim de flexibilitate datorita portabilitatii totale.

5. Lampa cu accelerator de albire 

Pentru tratamentele de albire dentara, DentalMed a ales sa puna la dispozitia pacientilor sai cel mai eficient sistem de albire existent in acest moment pe piata, numit Accelerator de Albire.

Avantajele folosirii tehnologiei de albire dentara cu lampa acceleratoare:

whiteningacc_adjusted_400

• Actiunea lampii de albire este pe baza de lumina rece, care nu afecteaza tesuturile si smaltul
• Efectele de albire sunt spectaculoase, putandu-se deschide culoarea dintilor in medie cu 8 nuante, insa putand ajunge chiar si pana la 14 nuante, in maxim 3 sedinte de cate 10 minute
• Rezultate remarcabile se obtin in cazul dintilor patati din cauza fumatului sau al consumului de substante puternic colorante, cum ar fi ceaiul, cafeaua sau vinul rosu
• Actioneaza chiar si in cazul dintilor colorati de tratamente cu tetraciclina sau fluorizari

Caracteristici tehnice ale Lampii cu Accelerator de albire:

• Foloseste cel mai avansat Sistem de Filtrare a Luminii, asigurand confortul si siguranta deplina a pacientului

• Lumina ultravioleta si caldura sunt filtrate printr-o lentila optica protejata si peste 12,000 de fibre optice

• Lampa de halogen are o putere de 150 Watt, iar lumina albastra (lumina rece) emisa are o lungime de unda de 480-520 nanometri, permitand obtinerea unor efecte spectaculoase in timp foarte scurt

• Actioneaza la o temperatura mai scazuta decat lampile din aceeasi categorie, determinand astfel o scadere a riscului de sensibilizare a dintilor

6. Aparat de detartaj MINIMASTER® LED with original PIEZON® handpiece LED (Electro Medical Systems – EMS Elvetia)

aparat_detartraj_minimaster_ems

Reprezinta la ora actuala cel mai performant sistem de detartaj existent in domeniul medicinei dentare. Caracteristici:

– este complet independent de scaunul stomatologic
– recipientul pentru lichide se poate folosi pentru apa, hipoclorit, etc.
– poate fi folosit atat in cadrul procedurilor de detartraj, cat si endo, perio, orto etc.
– fibra optica

7. Aparat de inhalosedare

Clinica DentalMed introduce in Romania cea mai moderna tehnica de indepartare a senzatiei de teama si durere a pacientului: inhalosedarea cu protoxid de azot.
Tehnica revolutionara a inhalosedarii cu protoxid de azot presupune parcurgerea urmatorilor pasi:
1. calmarea pacientului prin inhalarea unui amestec de protoxid de azot si oxigen (gaz folosit in operatiunile stomatologice in Statele Unite si in tarile vest-europene)
2. efectuarea tratamentului stomatologic fara durere operatorie
3. disparitia oricarui disconfort fizic creat de aplicarea anesteziei locale clasice

Noutatea acestui tratament consta în folosirea protoxidului de azot, un gaz care combinat cu oxigenul produce un efect calmant asupra pacientului, care astfel nu va mai resimţi nicio senzaţie de teamă. Dupa terminarea tratamentului, medicul intrerupe administrarea protoxidului de azot si administreaza pacientului pentru un interval de cateva minute doar oxigen, pentru eliminarea din organism a substanţei inhalate.
In clinica noastră, toate interventiile care necesită metode speciale de sedare sunt monitorizate permanent de un medic specialist anestezist.

DentalMed foloseşte cel mai performant sistem de administrare a protoxidului de azot şi avizat de European Dental Association (EDA) si American Dental Association (ADA), cele mai prestigioase asociatii stomatologice din lume.

8. Aparatura de sterilizare: 

Autoclave Euronda E9  NEXT

SciCan STATIM 5000

NSK Autoclave

Laser dentar SIRONA SIROLASE BLUE

9. Fiziodispenser

Fiziodispenserul este un aparat conceput pentru manoperele chirurgicale de implantologie, dar este utilizat si in cursul altor interventii de chirurgie orala.
Clinica are in dotare doua dintre cele mai performante fiziodispensere existente la acest moment in lume: modelul Implantmed al firmei W&H si modelul Osseocare PRO.

OSSEOCARE PRO – MAI MULT DECÂT UN FIZIODISPENSER

OsseoCare Pro se operează integral printr-o interfața intuitivă, cu ajutorul dispozitivului iPad de la Apple.
Printr-o aplicație dedicată, se poate controla în timpul intervenției chirurgicale coordonate precum viteză, cuplul de forțe (torque), volumul de irigare sau intensitatea luminii.

10. Camera intraorala

Ati incercat probabil de multe ori sa apreciati singuri starea sanatatii dumneavoastra dentare, insa chiar si cu ajutorul oglinzii nu ati reusit. Camera intraorala a schimbat insa acest lucru. Acum puteti sta confortabil in fotoliul dentar si sa vizualizati pe monitor imaginea marita si in culori reale a dintilor si a gingiilor dumneavoastra. Folosind un dispozitiv de forma unui creion, ce are in varf o minicamera video, medicul observa cariile, dintii fracturati, coloratiile, integritatea obturatiilor (“plombe”), prezenta placii bacteriene, stadiul de inflamatie al gingiilor. Imaginile surprinse sunt afisate pe monitor si va ajuta sa intelegeti mai bine care este starea de sanatate a dintilor dumneavoastra, pentru a discuta impreuna cu medicul planul de tratament. De asemenea, puteti urmari progresele facute in timpul tratamentului.

Este o procedura nedureroasa si care nu are efecte adverse. Dispozitivul folosit este acoperit cu un invelis din plastic de unica folosinta.

prod_3245

11.  PentamixTM Automatic Mixing Unit

pmx3_high_34_right_fr_imp_d

Este cel mai nou si mai performant echipament pentru malaxarea si dozarea automata a materialelor de amprenta PentaTM, apartinand producatorului 3M. Beneficii:

– Viteza de amestecare de doua ori mai mare decat a altor echipamente existente pe piata

– Amestecare omogena fara bule de aer, prin simpla apasare a unui buton

– Dozare exacta de fiecare data

– Calitatea materialului este constanta si reproductibila

– Deschidere automata a rezervelor de material

12. LAMPA FOTOPOLIMERIZARE VALO CU FIR – 5919

Lampa de fotopolimerizare, utilizabila in cazul oricarui material fotopolimerizabil.
Noua lampa de fotopolimerizare VALO ofera o combinatie unica intre tehnologie si design!
VALO are trei moduri de lucru: 1000mW (Standard), 1400mW (High Power) si 3000mW (Plasma Emulation),
asigurand puterea necesara fotopolimerizarii rapide, sigure si eficiente.
Un timp redus de fotopolimerizare previne riscul supraincalzirii tesuturilor dentare.
VALO fiind o lampa cu fir, are aceeasi putere maxima la fiecare utilizare, spre deosebire de lampile cu baterii, unde puterea variaza cu nivelul de incarcare a acestora.

lampadiodowavalousa_413_500
13. DENTAPEN – dispozitiv computerizat pentru anestezie locala

DentaPen este un produs elvetian, ergonomic, usor si foarte practic, urmatorul pas in anestezia dentara.

Cu un design diferit de cel al unei seringi clasice, DentaPen permite realizarea unei anestezii, fara durere, ajutand astfel la cresterea satisfactiei si increderii pacientului in actul medical.

Injectarea automata, si posibilitatea de reglare a vitezei, reduc din timpul petrecut in cabinet, un plus foarte mare, apreciat mai ales de micii pacienti.

Un alt aspect apreciat de cei mici este forma, designul, care  nu mai duc cu gandul la seringa, ac sau intepatura, reducand foarte mult din teama pe care o au in cabinet, crescandu’le complianta in viitoarele tratamente dentare.

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop