Romanian English Français Deutsch Chinese

Dotari

 

“Pentru noi, definitia luxului reprezinta atingerea celor mai inalte standarde medicale. Restul sunt detalii….importante de asemenea!”

 

Siguranta si respectul pentru pacientii nostri reprezinta principii care ne ghideaza in activitatea zilnica,  de aceea dorim sa va informam ca DentalMed foloseste CEL MAI PEROFRMANT Sistem integrat de Sterilizare si Dezinfectare existent in domeniul medicinei dentare in lume la momentul de fata, rezultat al cercetarilor laboratoarelor producatorului canadian SciCan.

 

DentalMed utilizează cele mai avansate tehnologii pentru spălarea și sterilizarea instrumentarului stomatologic. Procesele de spălare, dezinfectare și sterilizare sunt realizate cu ajutorul mașinilor de spălat și autoclavelor SciCan Dental. Echipamentele de ultimă generație validează cicluri complete de procesare a instrumentarului și asigură conectivitate online permanentă, oferind garanția deplină a performanțelor echipamentelor.

 

 

Clinica stomatologica DentalMed are in dotare cea mai moderna aparatura stomatologica. Va prezentam cateva dintre echipamenetele noastre:

 

1. Microscop endodontic OPMI® pico Carl Zeiss 

 

Tehnologia dezvoltata special pentru microstomatologie in laboaratoarele Carl Zeiss

 

opmi_pico_400

 

Avantaje:

Redare fidela a celor mai mici detalii necesare in stabilirea diagnosticului si a terapiei

Permite vizualizarea celor mai mici structuri, care nu pot fi vazute cu ochiul liber

Ofera cel mai mare grad de siguranta si precizie, atat pentru pacient, cat si pentru medic

 

Specificatii tehnice ale microscopului OPMI® pico Carl Zeiss:microscop3

 

– 5 trepte de marire – Lentila obiectiv f=250 mm – Iluminare coaxiala – Tub binocular inclinat – Tub binocular cu miscare inainte-inapoi cu 180 grade – Fibra optica – Sistem video incroporat

 

2. Apex locator Root ZX II Morita Japonia

 

root_zx_ii_morita_400

 

Apex locatorul Root ZX II Morita Japonia este considerat la ora actuala cel mai performant sistem de masurare electronica a lungimii canalelor radiculare. Castigator al premiului Townie Choice Awards® an de an, incepand cu 2003, apex locatorul Root ZX II Morita defineste standardele de performanta, acuratete si siguranta a pacientului.

 

Lansat in anul 1992 de catre compania J MORITA, a fost primul dispozitiv capabil sa lucreze in canale ude fara a-i fi afectata performanta de masurare de prezenta sau absenta sangelui, electrolitilor etc.

 

3. Dispozitiv General Electric pentru monitorizare functii vitale pacient

 

monitor_ge_b30_400

 

Folosit pentru monitorizarea pacientiilor pe parcursul interventiilor chirurgicale si a tuturor tratamentelor si pacientilor care necesita ingrijire speciala. Dispozitivul integreaza optiuni de monitorizare a celor mai importante functii (EKG, tensiune, puls, saturatia de oxigen, temperatura), oferind insa un maxim de flexibilitate datorita portabilitatii totale.

 

 

 

5. Lampa cu accelerator de albire 

 

Pentru tratamentele de albire dentara, DentalMed a ales sa puna la dispozitia pacientilor sai cel mai eficient sistem de albire existent in acest moment pe piata, numit Accelerator de Albire.

 

Avantajele folosirii tehnologiei de albire dentara cu lampa acceleratoare:

 

whiteningacc_adjusted_400

 

• Actiunea lampii de albire este pe baza de lumina rece, care nu afecteaza tesuturile si smaltul • Efectele de albire sunt spectaculoase, putandu-se deschide culoarea dintilor in medie cu 8 nuante, insa putand ajunge chiar si pana la 14 nuante, in maxim 3 sedinte de cate 10 minute • Rezultate remarcabile se obtin in cazul dintilor patati din cauza fumatului sau al consumului de substante puternic colorante, cum ar fi ceaiul, cafeaua sau vinul rosu • Actioneaza chiar si in cazul dintilor colorati de tratamente cu tetraciclina sau fluorizari

 

Caracteristici tehnice ale Lampii cu Accelerator de albire:

 

• Foloseste cel mai avansat Sistem de Filtrare a Luminii, asigurand confortul si siguranta deplina a pacientului

 

• Lumina ultravioleta si caldura sunt filtrate printr-o lentila optica protejata si peste 12,000 de fibre optice

• Lampa de halogen are o putere de 150 Watt, iar lumina albastra (lumina rece) emisa are o lungime de unda de 480-520 nanometri, permitand obtinerea unor efecte spectaculoase in timp foarte scurt

• Actioneaza la o temperatura mai scazuta decat lampile din aceeasi categorie, determinand astfel o scadere a riscului de sensibilizare a dintilor

 

6. Aparat de detartaj MINIMASTER® LED with original PIEZON® handpiece LED (Electro Medical Systems – EMS Elvetia)

 

aparat_detartraj_minimaster_ems

 

Reprezinta la ora actuala cel mai performant sistem de detartaj existent in domeniul medicinei dentare. Caracteristici:

– este complet independent de scaunul stomatologic – recipientul pentru lichide se poate folosi pentru apa, hipoclorit, etc. – poate fi folosit atat in cadrul procedurilor de detartraj, cat si endo, perio, orto etc. – fibra optica

 

7. Aparat de inhalosedare

 

Clinica DentalMed introduce in Romania cea mai moderna tehnica de indepartare a senzatiei de teama si durere a pacientului: inhalosedarea cu protoxid de azot. Tehnica revolutionara a inhalosedarii cu protoxid de azot presupune parcurgerea urmatorilor pasi: 1. calmarea pacientului prin inhalarea unui amestec de protoxid de azot si oxigen (gaz folosit in operatiunile stomatologice in Statele Unite si in tarile vest-europene) 2. efectuarea tratamentului stomatologic fara durere operatorie 3. disparitia oricarui disconfort fizic creat de aplicarea anesteziei locale clasice

Noutatea acestui tratament consta în folosirea protoxidului de azot, un gaz care combinat cu oxigenul produce un efect calmant asupra pacientului, care astfel nu va mai resimţi nicio senzaţie de teamă. Dupa terminarea tratamentului, medicul intrerupe administrarea protoxidului de azot si administreaza pacientului pentru un interval de cateva minute doar oxigen, pentru eliminarea din organism a substanţei inhalate. In clinica noastră, toate interventiile care necesită metode speciale de sedare sunt monitorizate permanent de un medic specialist anestezist.

DentalMed foloseşte cel mai performant sistem de administrare a protoxidului de azot şi avizat de European Dental Association (EDA) si American Dental Association (ADA), cele mai prestigioase asociatii stomatologice din lume.

 

 

 

 

8. Aparatura de sterilizare

 

default2.

 

Autoclav Euronda model E9 + aparat de sigilat pungile pentru autoclav+ distilator caracteristici:

 

– autoclav de tip B, automat – control electronic asigurat de un microprocesor – 3 programe de sterilizare ( 121oC, 134oC, 134oC Prion) – imprimanta incorporata

– oprire automata la sfarsitul fiecarui ciclu de sterilizare

– umplere automata cu apa proaspata – camera de sterilizare din inox certificat PED

 

 

9. Fiziodispenser default5.

 

Fiziodispenserul este un aparat conceput pentru manoperele chirurgicale de implantologie, dar este utilizat si in cursul altor interventii de chirurgie orala. Clinica are in dotare doua dintre cele mai performante modele de fiziodispenser : modelul Implantmed al firmei W&H si modelul Aseptico al firmei SDD. Ambele modele au microprocesor incorporat, care controleaza viteza si torsiunea micromotorului, asfel ca acestea pot fi mentinute constante, sau pot fi schimbate atunci cand este necesar. Controlul electronic al parametrilor asigura precizia si siguranta manoperelor. Exista sase programe de memorie care inregistreaza setarile.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati adresa de web a producatorului (link alternativ)

 

10. Camera intraorala

 

Ati incercat probabil de multe ori sa apreciati singuri starea sanatatii dumneavoastra dentare, insa chiar si cu ajutorul oglinzii nu ati reusit. Camera intraorala a schimbat insa acest lucru. Acum puteti sta confortabil in fotoliul dentar si sa vizualizati pe monitor imaginea marita si in culori reale a dintilor si a gingiilor dumneavoastra. Folosind un dispozitiv de forma unui creion, ce are in varf o minicamera video, medicul observa cariile, dintii fracturati, coloratiile, integritatea obturatiilor (“plombe”), prezenta placii bacteriene, stadiul de inflamatie al gingiilor. Imaginile surprinse sunt afisate pe monitor si va ajuta sa intelegeti mai bine care este starea de sanatate a dintilor dumneavoastra, pentru a discuta impreuna cu medicul planul de tratament. De asemenea, puteti urmari progresele facute in timpul tratamentului.

 

Este o procedura nedureroasa si care nu are efecte adverse. Dispozitivul folosit este acoperit cu un invelis din plastic de unica folosinta.

 

prod_3245

 

11. Cavitron® Prophy-Jet® (Dentsply Professional)

 

default7.Pentru procedurile de profilaxie cu air flow Clinica DentalMed utilizeaza tehnologia dezvoltata de producatorul Dentsply Professional, Cavitron® Prophy-Jet®.

 

prophy_jet_cavitron

 

Este un dispozitiv folosit pentru profilaxia dentara (air flow) care utilizeaza apa, aer si pulbere de bicarbonat de sodiu pentru a indeparta petele, placa si depozitele moi de pe suprafetele dintilor. Datorita pulberii usor abrazive de bicarbonat, se realizeaza in acelasi timp si lustruirea suprafetelor igienizate.

 

 

 

12.  PentamixTM Automatic Mixing Unit

 

pmx3_high_34_right_fr_imp_d

 

Este cel mai nou si mai performant echipament pentru malaxarea si dozarea automata a materialelor de amprenta PentaTM, apartinand producatorului 3M. Beneficii:

 

– Viteza de amestecare de doua ori mai mare decat a altor echipamente existente pe piata

– Amestecare omogena fara bule de aer, prin simpla apasare a unui buton

– Dozare exacta de fiecare data

– Calitatea materialului este constanta si reproductibila

– Deschidere automata a rezervelor de material

 

13. LAMPA FOTOPOLIMERIZARE VALO CU FIR – 5919

 

Lampa de fotopolimerizare, utilizabila in cazul oricarui material fotopolimerizabil. Noua lampa de fotopolimerizare VALO ofera o combinatie unica intre tehnologie si design! VALO are trei moduri de lucru: 1000mW (Standard), 1400mW (High Power) si 3000mW (Plasma Emulation), asigurand puterea necesara fotopolimerizarii rapide, sigure si eficiente. Un timp redus de fotopolimerizare previne riscul supraincalzirii tesuturilor dentare. VALO fiind o lampa cu fir, are aceeasi putere maxima la fiecare utilizare, spre deosebire de lampile cu baterii, unde puterea variaza cu nivelul de incarcare a acestora.

 

lampadiodowavalousa_413_500
14. DENTAPEN – dispozitiv computerizat pentru anestezie locala

DentaPen este un produs elvetian, ergonomic, usor si foarte practic, urmatorul pas in anestezia dentara.

Cu un design diferit de cel al unei seringi clasice, DentaPen permite realizarea unei anestezii, fara durere, ajutand astfel la cresterea satisfactiei si increderii pacientului in actul medical.

Injectarea automata, si posibilitatea de reglare a vitezei, reduc din timpul petrecut in cabinet, un plus foarte mare, apreciat mai ales de micii pacienti.

Un alt aspect apreciat de cei mici este forma, designul, care  nu mai duc cu gandul la seringa, ac sau intepatura, reducand foarte mult din teama pe care o au in cabinet, crescandu’le complianta in viitoarele tratamente dentare.

15. EMS AIRFLOW® STATION+
EMS- Guaranteed Swiss Precision and superb design. Reliability and know – how since 1981.

ALL-​IN-ONE PROPHYLAXIS STATION este cel mai performant sistem de igienizare si profilaxie dentara, acreditat de catre EFP (European Federation of Periodontology) The new AIRFLOW® cart converts the AIRFLOW® Prophylaxis Master and AIRFLOW® One into an ultra-compact prophylaxis station – no water connection needed. The AIRFLOW® STATION+ comes with an autonomous and independent water supply system with 360° movement for greater maneuverability, ideal for easy storage and tight spaces.

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop