Romanian English Français Deutsch Chinese

Urgente dentare NON STOP

DentalMed – Clinica de Stomatologie NON STOP Bucuresti are permanent un cabinet stomatologic non stop pregatit sa preia urgente dentare.

Clinica stomatologica DentalMed asigura prin medicii de garda ON CALL serviciul de urgente stomatologice NON STOP. Acest serviciu, unic in peisajul de clinici stomatologice aflate in segmentul premium, este oferit de catre clinica DentalMed pacientilor in mod continuu de 10 ani, inca de la inaugurarea clinicii. Pentru informatii detaliate despre serviciul de urgente stomatologice NONSTOP va rugam accesati pagina dedicata serviciului URGENTE DENTARE NON STOP.

Care este pretul pentru tratamentul de urgente stomatologice NON STOP?

Pret urgenta dentara in afara programului de lucru 500 lei

(noaptea, weekend, sarbatori legale)

Tariful de urgenta include radiografia retroalveolara (RIO), in situatia in care medicul de garda considera necesara realizarea acesteia.

Pret urgenta dentara in timpul programului de lucru 300 lei

 (9.00 – 20.30 L/M/M/J/V  si 9.00 – 14.00 Sambata)  

Plata tratamentelor de urgenta in afara programului de lucru NU SE POATE REALIZA cu card bancar. Va multumim pentru intelegere.

Care este modalitatea prin care pacientul trebuie sa anunte solicitarea serviciului de urgente stomatologice non stop?

Pacientii care solicita tratament dentar de urgenta trebuie sa anunte telefonic, sunand la unul din numerele afisate in pagina de CONTACT.

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop