fbpx

Pret urgente dentare NON STOP 

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

✅Asiguram Urgente Stomatologice in perioada epidemiei de coronavirus EXCLUSIV in timpul programului de lucru si DOAR CU PROGRAMARE TELEFONICA IN PREALABIL✅

Limitarea serviciului de urgente stomatologice strict la perioada programului de lucru al clinicii este o masura temporara, impusa de normele epidemiologice national aflate in vigoare. Vom relua serviciul de urgente stomatologice non stop de indata ce evolutia pandemiei va permite desfasurarea in conditii de siguranta a acestui serviciu. Va multumim pentru intelegere!

DentalMed – Clinica de Stomatologie NON STOP Bucuresti are permanent un cabinet stomatologic non stop pregatit sa preia urgente dentare.

Clinica stomatologica DentalMed asigura prin medicii de garda ON CALL serviciul de urgente stomatologice NON STOP. Acest serviciu, unic in peisajul de clinici stomatologice aflate in segmentul premium, este oferit de catre clinica DentalMed pacientilor in mod continuu de 12 ani, inca de la inaugurarea clinicii. Pentru informatii detaliate despre serviciul de urgente stomatologice NONSTOP va rugam accesati pagina dedicata serviciului URGENTE DENTARE NON STOP.

Care este pretul pentru tratamentul de urgente stomatologice NON STOP?

Pret urgenta dentara in afara programului de lucru     500 lei

(noaptea, weekend, sarbatori legale)

Tariful de urgenta include radiografia retroalveolara (RIO), in situatia in care medicul de garda considera necesara realizarea acesteia.

Pret urgenta dentara in timpul programului de lucru   300 lei

 (9.00 – 20.30 L/M/M/J/V  si 9.00 – 14.00 Sambata)                                                                                               

Plata tratamentelor de urgenta in afara programului de lucru NU SE POATE REALIZA cu card bancar. Va multumim pentru intelegere.

Care este modalitatea prin care pacientul trebuie sa anunte solicitarea serviciului de urgente stomatologice non stop?

Pacientii care solicita tratament dentar de urgenta trebuie sa anunte telefonic, sunand la unul din numerele afisate in pagina de CONTACT.

Calculator pret urgente dentare

Introduceti numele tratamentului pentru care doriti sa aflati pretul sau alegeti categoria de tratamente care va intereseaza

Procedura/cod Pret
{{price.name}} {{price.price}} {{price.currency}} +-
  • {{price.name}}: {{price.price}} {{price.currency}}

Total: {{totals}} lei

Acesa este un deviz estimativ, realizat pe baza selectiei de tratamente pe care ati ales-o. Pentru un plan de tratament personalizat, va invitam sa ne contactati
Un consultant va prelua solicitarea in cel mai scurt timp.