Implant dentar premium in Bucuresti

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este cea mai buna replica posibila a unui dinte natural, sanatos.
Implanturile dentare iti permit sa ai o viata normala – sa mananci, sa zambesti, sa razi, sa vorbesti fara a fi ingrijorat in legatura cu dintii tai.

Daca ai pierdut un dinte cu siguranta vei fi de acord ca este o experienta traumatizanta.

Pe langa neplacerile cauzate de dificultatea de a manca probabil ca ai simtit o degradare a imaginii personale cauzata de temeri legate de aspectul fizic, teama de a zambi sau de a rade, neplacerea de a manca in public pe langa senzatia de lipsa pe care o traiesti mereu.

De ce sa iti faci un implant?

implant dentar bucuresti 1 Implant dentar premium in Bucuresti
 • iti va reda aspectul fizic
 • vei simti un comfort imbunatatit
 • vei avea stima de sine crescuta
 • dintele respectiv nu se va caria
 • vei putea manca alimentele preferate
 • eviti situatiile neplacute legate de protezele dentare
 • respiratie placuta datorita igienei dentare imbunatatite
 • vei putea vorbi fara a scoate sunete ciudate datorate lipsei unor dinti

Doresc o programare

Din ce este format?

pivot implant dentar 1 Implant dentar premium in Bucuresti
1. implant dentar
bont protetic implant dentar 1 Implant dentar premium in Bucuresti
2. implant dentar cu bont protetic
coroana dentara implant2 Implant dentar premium in Bucuresti
3. coroana dentara pe implant

 1. radacina artificiala din titan – un mic surub de titan care inlocuieste radacina dentara si care este inserat in osul maxilar superior sau inferior, operatie complet nedureroasa.
 2. bontul protetic – partea pe care va sta coroana dentara si care face legatura cu radacina din titan
 3. coroana dentara – partea vizibila a dintelui, realizata de obicei din zirconiu sau ceramica

Alternative la implant dentar

Implant dentar Coroana dentara Proteza dentara mobila
Durata de viata tehnic nelimitata 6 – 8 ani 4 – 6 ani
Afecteaza dintii invecinati nu da da
Necesita ajustari periodice nu da da
Capacitatea de a manca fara probleme 10/10 7/10 5/10
Aspect fizic 10/10 9/10 7/10
Necesita indepartare si curatare periodica nu nu da

Etapele inserarii

1. Consult initial

Medicul stomatolog discuta cu pacientul, il examineaza si realizeaza toate investigatiile necesare pentru ca interventia sa aiba sanse maxime de reusita si durata de viata a noului dinte cat mai lunga.

2. Sedinta chirurgicala pentru inserarea radacinii artificiale

Clinica DentalMed a dezvoltat un concept unic, One Stage Surgery, prin care reusim sa realizam cu succes operatii extreme de inserare a implanturilor, operatii parodontale, aditii si autotransplanturi de os, sinus lift surgery si extractii – toate in cadrul unei singure sedinte chirurgicale de tratament, atunci cand statusul pacientului permite aceasta abordare.

3. Perioada de asteptare pentru osteointegrare

Dupa aceasta operatie se asteapta cateva luni pentru ca celulele osoase (osteoclaste si osteoblaste) sa creeze un tesut osos nou in jurul implantului, proces numit osteointegrare.

Osteointegrarea este de obicei usor acceptata de organism. In felul acesta, implantul poate servi drept sprijin pentru o coroana, punte fixa sau proteza mobilizabila pe implant/implanturi dentare.

Perioada de vindecare dupa operatia de inserare a radacinii dureaza intre 2 – 6 luni, timp in care, in functie de situatia clinica, pacientul va beneficia de o lucrare protetica provizorie, care sa asigure functionalitatea si estetica pana la momentul in care lucrarea definitiva va putea fi realizata.

4. Adaugarea coroanei dentare

Ultima etapa presupune adaugarea bontului protetic si a coroanei dentare – partea vizibila a dintelui inserat.

Ce spun pacientii nostri

O experienta extraordinara! Echipa de chirurgi este de cel mai inalt profesionalism. Conceptul “One State Surgery” functioneaza perfect si il recomand tuturor. Asistenta medicului anestezist este extraordinara deoarce ca pacient nu simti nici un fel de disconfort. Asistenta postoperatorie este deosebit de atenta la fiecare detaliu care poate sa apara. Recomand cu toata increderea!

Valentin P.

Multumesc echipei de medici exceptionali si profesionisti care au facut o treaba excelenta, au ascultat nevoile mele si mi-au oferit un tratament impecabil!

Clinica si conditiile de bloc operator si tratament sunt ireprosabile, curatenie impecabila si aparatura de 5 stele.

Asemenea conditii doar in SUA la Vip Medical Service mai gasesti.

Florin M.

O echipa de 5 stele! De la intrarea in clinica, pana la momentul când te asezi pe scaun in cabinet si apoi pana la iesirea pe usa clinicii esti tratat cu profesionalism si foarte mult respect.

…Sunt cei mai buni doctori stomatologi la care am apelat pana acum si pe lânga aspectul profesionalismului, clinica beneficiaza si de cea mai noua aparatura, probabil in acest moment sunt singurii care dispun de ea. O sa mai revin cu drag si cu mare încredere!

P.S.: Am observat ca dispun si de plata serviciilor in rate fara dobânda prin cardul de cumparaturi (cardul de credit) ceea ce mi se pare foarte fain, nu multe clinici stomatologice ofera aceasta posibilitate de plata in rate.

Justin A.

As putea scrie multe, dar am sa ma rezum la “Keep up the good work”. Mult peste asteptarile mele…

Special thanks to Dr. Raluca Baba & Dr. Dragos Popescu.

Adrian E.

My all time favourite dental clinic! I trust and recommend them when it comes to a healthy and pretty smile 😁

Valentina V.

Multumesc din suflet dlui. dr. Dragos Popescu si echipei DentalMed. De ani buni incerc sa gasesc o solutie pentru problemele mele dentare si am reusit asta, in doar cateva ore petrecute la clinica. Am gasit o echipa de profesionisti, pe mainile carora ma voi lasa in continuare, fara nici cea mai mica ezitare!

Roxana S.

Doresc o programare

De ce sa alegi DentalMed pentru un implant dentar

 1. Peste 20.000 de dinti artificiali inserati de echipa clinicii DentalMed
 2. Peste 1500 de implanturi inserate anual in cadrul clinicii
 3. Echipa chirurgicala internationala formata din 7 chirurgi specializati in tratamentul prin implant dentar
 4. Din echipa de chirurgi fac parte 2 medici profesori de renume international
 5. Experienta echipei medicale este de peste 25 de ani in tratamente chirurgicale 
 6. “One Stage Surgery Concept”, inovatie DentalMed pentru optimizarea timpului si a interventiilor chirurgicale (implant dentar intr-o zi)
 7. Gestionarea cu succes intr-o singura sedinta operatorie de maxim 2-3 ore a unor interventii chirurgicale de mare complexitate, incluzand: unul sau mai multe implanturi, sinus lifting, aditie osoasa, extractii dentare, operatii regenerative pardontale.
 8. Interventiile chirurgicale prin care se insera cel putin un implant dentar se realizeaza sub sedare intra-venoasa (i.v. sedation)
 9. Peste 500 de inteventii chirugicale sub sedare constienta intravenoasa (i.v. sedation) realizate anual in cadrul clinicii
 10. Echipa de 5 medici specialisti ATI si asistente medicale de ATI (anestezie si terapie intensiva) pentru coordonarea tratamentelor sub sedare constienta intravenoasa i.v. sedation)
 11. Cel putin 2 medici chirurgi pe fiecare dintre turele de lucru zilnic, pentru consultatii legate de implant si interventii chirurgicale
 12. Singura clinica stomatologica din segmentul Premium Plus care asigura URGENTE NON STOP prin medic de garda on call pentru gestionarea urgentelor medicale ale pacientilor. Pacientii care au primit tratamente dentare chirurgicale in cadrul clinicii DentalMed beneficiaza de prioritare in gestionare posibilelor urgente post-opeartorii. Acestea sunt gestionate prin intermediul departamentului de VIP Private Dental Care.
 13. Serviciul de URGENTE stomatologice Non Stop este asigurat de clinica DentalMed de 12 ani in mod continuu, inca de la infiintarea clinicii. Acoperim astfel intervalele de noapte, weekend si sarbatori legale.
 14. Serviciu post-operator unic pentru pacientii clinicii, dupa interventiile chirurgicale care includ implanturi dentare. Pachetul DentalMed Recovery Pack, pentru recuperarea rapida post-operatorie dupa interventiile chirurgicale include: ☆serviciile postoperatorii post implant (control, igienizare, eliminare fire de sutura) ☆ medicamentele post-operatorii (antibioterapie, tratament antiinflamator, etc) ☆ pachetul special de igienizare dupa procedura de implant dentar pentru 7 – 14 zile ☆mixul de vitamine & minerale & proteine si alte elemente necesare optimizarii timpului de vindecare dupa interventia chirugicala de inserare a unui implant dentar sau a mai multor implanturi dentare si tratamente conexe.
 15. Laborator de imagistica dentara in-house, dotat cu cel mai performant Computer Tomograf dentar din lume, apartinand japonezilor de la MORITA, pentru realizarea radiografiilor si a tomografiilor computerizate intr-o maniera rapida si cu acuratete crescuta a informatiilor. Realizarea unui tratament de excelenta in implantologie, chiar si pentru inserarea unui singur implant dentar, nu poate fi conceput fara consultarea de catre echipa medicala a cel putin unei radiografii panoramice si a unei Tomografii Computerizate. Postoperator, gold standardul este realizarea unei radiografii panoramice ce control dupa inserarea implantului dentar sau a implanturilor dentare. 
 16. Singura clinica dentara din Romania detinatoare a Computer Tomografului VERAVIEW X800 MORITA Japonia, leader mondial in imagistica dentara. Asiguram astfel cea mai buna calitate a radiografiilor si tomografiilor dentare, cu cel mai mic nivel de radiatii.
 17. Laborator de tehnica dentara digitala in cadrul clinicii, pentru realizarea lucrarilor protetice pe implant, intr-o maniera rapida si cu estetica si functionalitate la nivel de excelenta.
 18. Folosirea cu prioritate a tehnologiilor digitale de amprentare pentru lucrarile protetice pe implanturi, pentru un maxim de precizie, de rapiditate, dar si de confort pentru pacienti.
 19. Gama de implanturi folosite pentru reabilitarile prin implanturi dentare in cadrul clinicii DentalMed incepe de la premium: implant dentar STRAUMANN ROXOLID® SLActive®, (Elvetia), implant dentar ZIMMER Trabecular (SUA), NOBEL BIOCARE (SUA) si pana la implanturile clasice: implant dentar MEGAGEN ANYRIDGE / MEGAGEN ANYONE, MIS (Israel) sau Alpha Bio Nobel Biocare (Israel). 
 20. Cea mai performanta tehnologie existenta la momentul actual in lume pentru interventiile chirurgicale este folosita in cadrul clinicii, pentru a asigura pacientului rezultate maximale, fara durere, fara traume si cu recuperare rapida, 
 21. Echipa de chirurgie este completata de echipa de medici proteticieni specializati in reconstructiile prin implanturi dentare, pentru finalizarea la nivel de excelenta a tratamentului prin implant dentar, fiecare dintre membrii echipei avand o experienta de minim 10 ani in practica medicala
 22. 10 medici proteticieni seniori specializati in reconstructiile protetice pe implant dentar 
 23. Realizam la nivel de excelenta toata gama de lucrari protetice pe implant dentar: coroana unidentara pe implant pe suport zirconiu, punte insurubata pe implanturi dentare, supra-structuri pe implanturi dentare, conceptele All on 4, All on Six sau dinti ficsi intr-o zi, cand cazul pacientului o permite

Doresc o programare

Aparitii in media

Mituri si adevaruri despre implantul dentar
dr. Mihnea Velisarato
“Care este sansa de succes a implantului dentar?”
dr. Mihnea Velisarato
Despre tratamentul prin implant dentar
dr. Dragos Popescu

Doresc o consultatie

Cat costa un implant dentar?

Pret Implant dentar ALPHA BIO (Nobel Biocare Israel) 650 Euro
Pret Implant dentar ALPHA BIO ICE (Nobel Biocare Israel) 750 Euro
Pret Implant Dentar MIS Seven ( MIS Israel) 750 Euro
Pret Implant Dentar MEGAGEN ANYRIDGE 780 Euro
Pret Implant dentar ZIMMER (Zimmer Dental SUA) 950 Euro
Pret Implant dentar ANKYLOS (Dentsply Friadent Germania) 1100 Euro
Pret Implant dentar NOBEL BIOCARE (Nobel Biocare SUA) 1200 Euro
Pret Implant dentar STRAUMANN ROXOLID (Straumann Grup Elvetia)

ROXOLID= aliaj de Zirconiu si Titan ce permite realizarea celor mai rezistente si neinvazive implanturi dentare

1250 Euro
Pret Implant Dentar STRAUMANN ROXOLID SLActive (Straumann Grup Elvetia)

SLActive = implantul dentar care necesita cel mai mic timp de vindecare (jumatate fata de restul implanturilor),
favorizeaza regenerarea osoasa, cea mai buna rata de supravietuire a implantului in timp

1550 Euro
Implant dentar pret ZIMMER Trabecular Metal Technology (Zimmer Dental SUA) 1550 Euro
Poti vedea mai multe detalii despre pretul unui implant dentar aici.

SOLICITA O PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Locatie Waze clinica stomatologica

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop
Reguli Tratamente in Starea de Alerta

Dragi pacienti,


🔥 Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed va fi SUPORTAT INTEGRAL DE CATRE Clinica DentalMed, din consideratie pentru pacientii nostri si pentru conditiile speciale ale perioadei pe care o traversam. 🔥Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid-19 Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed se refera la urmatoarele actiuni care sunt destinate limitarii raspandirii infectiei cu virusul SARS-COV2:

I. Echiparea personalului clinicii cu Echipamente Personale de Protectie (EPP) pentru echipa formata din medic + asistenta + receptie + personal de suport.

Echipamente Personale de Protectie (EPP) sunt elemente esentiale in asigurarea protectiei impotriva contaminarii cu posibilele infectii generate de virusi si bacterii. Aceste echipamente speciale sunt necesare pentru a proteja echipa medicala si pacientul de o posibila infectare cu virusul SARS-COV-2.

Enumeram mai jos doar cateva dintre echipamentele anti-covid folosite pentru protectia medicilor si a asistentelor care realizeaza tratamente dentare pe parcursul epidemiei de coronavirus:

✅ Masti militare de gaze (medic + asistenta) concepute pentru a fi folosite inclusiv in timpul atacurilor biologice si chimice pentru protectia medicilor si a asistentelor care asigura urgentele. Reprezinta nivelul maxim de protectie la nivelul fetei, asigurand acoperirea gurii, a nasului si a ochilor, intr-o maniera unitara si fara brese de securitate.
✅ Masti cu filtrare superioara (N95, KN95, FFP2, FFP3 standard sau echivalent) pentru situatiile in care nu se pot folosi mastile militare (medic + asistenta)
✅ Combinezoane impermeabile (medic + asistenta) pentru protectia corpului si a capului.
✅ Halate de unica folosinta (medic + asistenta)
✅ Manusi de unica folosinta (minim 2 randuri de manusi pentru fiecare dintre medici/asistente, conform protocoalelor internationale de echipare in conditii de epidemii)
✅ Capelina impermeabila (medic + asistenta)
✅ Cizme din PVC (medic + asistenta) pentru protectia superioara a piciorului.
✅ Protectie pentru incaltaminte (botosi speciali) (medic + asistenta)


II. Echiparea pacientului cu echipamente de unica folosinta constand in:

✅ manusi,
✅ masca chirurgicala,
✅ halat de unica folosinta,
✅ boneta/capelina unica folosinta

III. Dezinfectarea si sterilizarea spatiilor de lucru si a spatiilor comune folosind aparate si tehnologii care sa asigure maximul de eficienta in conditiile epidemiologice actuale. Clinica DentalMed foloseste cel mai sofisticat si complex sistem de sterilizare a aerului din cabinetul dentar de tratament, precum si din spatiile comune, asigurat cu ajutorul echipamentelor de nebulizare pentru sterilizarea aeromicroflorei, precum si a lampilor UV de mare putere.
La sfarsitul fiecarei sedinte de tratament personalul medical asigura dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor si a aerului din cabinetul stomatologic, folosind substante biocide speciale, cu grad inalt de eficienta impotriva virusurilor, bacteriilor, pentru prevenirea riscului de propagare a infectiilor. Lampa UV, un instrument care asigura un raport foarte bun intre eficacitatea sterilizarii, respectiv timpul necesar expunerii la lumina ultravioletelor, este folosita de asemenea la finalul fiecare sedintei de tratament.

IV. Suplimentar masurilor recomandate de autoritati, clinica DentalMed procedeaza la:

✅ nebulizarea fiecaruia dintre cele 11 cabinetele stomatologice care sunt utilizate pentru tratamente dupa fiecare tura de lucru (5/6 ore de lucru). Fiecare cabinet stomatologic este astfel nebulizat de 2 ori pe zi, pentru a asigura maximul de siguranta pentru desfasurarea tratamentelor in perioada pandemiei de SARS-COV2.

✅ decontaminarea suprafetelor si a materialelor (inclusiv pentru piesele de imbracaminte ale pacientilor si personalului) folosind o tehnologie inovativa, pe care in Romania o are in dotare doar clinica stomatologica DentalMed (considerand companiile din domeniul medicinei dentare). Este vorba despre aparatul HYGIENIO, care dezinfecteaza cu ajutorul substantelor biocide anti-covid si a aburului proiectat la o temperatura de 160 de grade suprafete complexe, eficacitatea pe CORONAVIRUS fiind de 100% in 10 minute.


✅ Incepand cu 15.05.2020 serviciile medicale complete* ale clinicii DentalMed sunt disponibile pacientilor care au nevoie de tratament dentar.

________________________________________________________________

* Clinica DentalMed si-a reluat activitatea incepand cu 15 mai 2020, in parametrii recomandati de Biroul executiv național al Colegiului Medicilor Stomatologi din România, prin Decizia Nr. 26/3BExN/5 mai 2020.

In perioada existentei Starii de Alerta pe teritoriul Romaniei (15.05.2020 - pana la noi termene), accesarea serviciilor medicale oferite in cadrul clinicii DentalMed se va face luand in considerare necesitatea aplicarii unui Protocol special de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta. Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta este temporar, valabil exclusiv in perioada existentei starii de alerta pe teritoriul Romaniei sau pana la eliminarea masurilor de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu COVID-19, stabilite de reglementările legale în vigoare adoptate de autorități.
__________________________________________________________
Echipa DentalMed a fost in permanenta in legatura cu pacientii, inclusiv in perioada Starii de Urgenta nationala, si va ramane la dispozitia pacientilor, folosind mijloacele de comunicare:

☎ Telefon: 0372 330 300 || 031 803 01 70
📧 Email: contact@dental-med.ro
💻 Chat: www.dental-med.ro
__________________________________________________________Sanatatea nu are pret!


Va multumim!
Echipa DentalMed