fbpx

DentalMed a devenit Partener Expert STRAUMANN Switzerland

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

Clinica stomatologica DentalMed a primit ieri, 5 octombrie, vizita reprezentantilor grupului Straumann din Elvetia, lider global in implantologie dentara si partener de peste 10 ani al clinicii. 

Cu ocazia acestei vizite, DentalMed a devenit Straumann Expert Partner. Asocierea dintre branduri este naturala si coerenta, atat DentalMed cat si Straumann avand ca obiectiv atingerea excelentei in medicina dentara.

Xlv5ywjhV48tpsbXQvQ473BRX V5j5FWRDcaTFHUl1sydbpe8zjinBF FVCn7fXWLEcsxmnBb4jfFS1v4L2mfwXP0 oQe BpJz3PpXSc8AYB W1ne8VSaT9jTsYWpX3NkDJKUryD=s0 DentalMed a devenit Partener Expert STRAUMANN Switzerland

Suita de implanturi Straumann reprezinta pentru divizia de chirurgie a clinicii DentalMed “prima alegere”, din dorinta de a oferi pacientilor tratamente medicale de top. DentalMed a utilizat inca de la deschiderea clinicii implanturile si biomaterialele companiei elvetiene Straumann, avand credinta ca serviciile medicale exceptionale trebuie sa aiba ca fundament materiale varf de gama, care se disting prin inovatie si studii medicale de referinta.

Luxul in medicina dentara, consacrat ca si concencept in stomatologia din Romania de catre clinica DentalMed, reprezinta in primul rand servicii medicale la cel mai inalt nivel. Restul de elemente, importante de asemenea, vin sa completeze acest nucleu fundamental, tratamentul stomatologic realizat la nivel de excelenta.

Multumim Lizette Riley – Straumann Head of DSO CEMEA, George Dumitrescu – Straumann Dental Country Manager si Adi Androne –  Straumann Dental Sales Manager pentru vizita de ieri. Intalnirea a reconfirmat faptul ca brandurile care schimba cu adevarat industrii se bazeaza nu doar pe produse extraordinare, ci si pe oameni remarcabili.

Deloc intamplator, vizita de certificare a avut loc in cel mai nou sediu al clinicii, DentalMed Primaverii, aflat in Piata Charles de Gaulle 4-6.

Inscrie-te pentru a afla cum poti avea o dantura sanatoasa si un zambet de vedeta

newsletter DentalMed