fbpx

Garantie

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

Garantie DentalMed Luxury Dental Clinic

Condiții generale pentru pastrarea garanției lucrarilor:

> Urmați instrucțiunile scrise recomandate de echipa medicala pentru menținerea unei bune sanatati orale.

> Prezentati-va la programarile pentru control si mentenanta (detartraj si periaj profesional), special realizate de catre echipa medicala a clinicii noastre pentru fiecare pacient si fiecare tip de tratament. In cazul in care pacientul nu poate onora una sau mai multe programari pentru realizarea igienizarii, acesta trebuie sa primeasca acordul clinicii DentalMed  pentru a putea efectua tratamentul intr-o alta clinica/alt cabinet dentar, si sa trimita clinicii DentalMed bonul fiscal/factura fiscala aferenta tratamentului realizat.

> Realizarea tuturor investigatiilor radiologice recomandate.

> Urmati instructiunile recomandate de clinica DentalMed pentru ingrijirea/intretinerea la domiciliu, in functie de tipul de tratament.

> In cazul lucrarilor dentare: purtarea gutierei de protectie este o conditie pentru pastrarea garantiei. Nerespectarea acestei conditii duce la anularea garantiei.

> Evitati deteriorarea accidentala a lucrarilor dentare.

> Mentineti-va o stare de sanatate buna. In cazul aparitiei unei boli cu efecte negative asupra danturii dumneavoastra (exemplu: osteoporoza, diabet, tratamente de durata cu radioterapie sau chimioterapie), garantia poate fi anulata.

> Informati clinica DentalMed pentru orice problema legata de lucrarile/tratamentele dumneavoastre. In cazul in care pacientul aduce la cunostinta prea tarziu anumite informatii pentru a fi corectate/modificate, garantia nu va mai fi valabila.

> In situatia in care un alt medic stomatolog aduce modificari sau realizeaza tratamente aditionale asupra unor tratamente realizate in cadrul clinicii DentalMed, garantia va fi anulata.