fbpx

Implant dentar pret – Cat costa un implant dentar in Bucuresti in 2024?

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

Navigarea prin lumea stomatologiei poate fi adesea confuză și costisitoare, mai ales când vine vorba de implanturi dentare. Mulți oameni sunt interesați de “prețul implantului dentar”, dar divagările privind costurile pot varia semnificativ. Costul unui implant dentar în București în 2024 poate varia în funcție de o mulțime de factori, inclusiv complexitatea procedurii, specializarea medicului, locația clinicii și multe altele. În acest articol, veți afla detalii despre cât ar putea costa un implant dentar în București în 2024, astfel încât să puteți fi pregătit pentru ceea ce vă așteaptă.

Ce influenteaza pretul unui implant dentar?

Diverse elemente pot avea un impact asupra pretului final al unui implant dentar în 2024. Primul factor de luat în considerare este complexitatea cazului individual. Un pacient care necesită proceduri suplimentare, cum ar fi extracția dinților sau îngrijirea țesuturilor gingivale, va avea un cost total al planului de tratament mai mare. De asemenea, tipul de implant dentar folosit și materialele din care este fabricat pot influența costul.

Un al doilea factor este specializarea și experiența medicului stomatolog. Un medic cu experiență vastă și expertiză poate percepe o sumă mai mare pentru serviciile sale decât unul mai puțin experimentat.

Locația clinicii este un alt aspect cheie. În București, preturile pot varia semnificativ în funcție de zona orașului în care este situată clinica, de reputația acesteia, de dotarile tehnologice și de facilitățile oferite.

În plus, nu uitați să luați în considerare costurile suplimentare, cum ar fi cele pentru radiografii, analize sau medicamente prescrise. Toate acestea pot adăuga costuri suplimentare la prețul final al unui implant dentar.

În concluzie, prețul unui implant dentar în 2024 este influențat de o multitudine de factori, ceea ce îl face dificil de prezis cu precizie. Asigurați-vă că luați în considerare toți acești factori atunci când faceți budgetul pentru îngrijirea orală.

Exista cu adevarat un implant dentar ieftin?

Este adevărat că există oferte de implanturi dentare la prețuri mai mici pe piață, ceea ce poate părea atractiv pentru mulți pacienți. Cu toate acestea, înainte de a lua o decizie în funcție de preț, este important să cunoaștem toate implicațiile. În unele cazuri, un implant dentar ieftin poate duce la costuri și probleme pe termen lung.

În primul rând, s-ar putea ca implanturile mai ieftine să fie realizate din materiale de calitate inferioară, care nu au același grad de durabilitate și biocompatibilitate. În al doilea rând, implanturile ieftine pot fi asociate cu un personal mai puțin calificat sau cu practici medicale mai puțin eficiente.

Atunci când luăm în considerare costul unui implant dentar, este esențial să ne gândim la beneficiul pe termen lung al procedurii. Înlocuirea unui implant dentar inferior ar putea cauza mai mult disconfort și ar putea necesita mai multe vizite la medic decât dacă am alege o opțiune de mai bună calitate de la început.

În concluzie, un implant dentar ieftin poate avea numeroase dezavantaje și poate crea probleme suplimentare pe termen lung. Deși este prețul unui implant poate fi un factor determinat în decizia finală, este esențial să înțelegeți pe deplin implicațiile unei astfel de alegeri. Calitatea, siguranța și confortul pe termen lung ar trebui să fie prioritare.

Pret implant dentar Straumann

Straumann®, lider mondial în implantologie, este sinonim cu calitatea elvețiană premium, precizie și inovație, oferind încredere în stomatologie, cu susținerea celei mai mari rețele științifice din lume. Straumann® reprezinta standardul de aur în implant dentar și in stomatologia estetică. Trasaturi definitorii:

✅ Marca nr. 1 în stomatologia globală

✅ Educație și rețea științifică

✅ Inovator prin natură, cu inovație susținută de dovezi științifice.

✅ Tehnologie elvețiană de legenda, cu 60 de ani de istorie in spate.

✅ Siguranță prin servicii de încredere. Ca lider global cu standarde ridicate privind serviciile, Straumann® ofera siguranță pentru clinicieni și pacienți.

STRAUMANN ROXOLID®= aliaj de Zirconiu si Titan, inovatie a companiei Straumann Grup Elvetia, ce permite realizarea celor mai rezistente si neinvazive implanturi dentare

STRAUMANN SLA®= modalitate de tratare a suprafetelor implanturilor dentare, patentata de compania Straumann Grup Elvetia, cu rezultate excelente in termen de predictabilitate in timp a implanturilor si rata de succes a integrarii acestora.

STRAUMANN SLActive® = Suprafetele de inalta performanta SLActive® asigura implanturilor dentare Straumann predictabilitate fara precedent si integrare osoasa rapida, precum si potential extins de vindecare. Studiile recente au dezvaluit ca implanturile Straumann tratate SLActive® au dovedit performante clinice remarcabile, chiar si in cazurile pacientilor care prezinta un teren precar sau care prezinta probleme de sanatate (diabet, osteoporoza, etc.).

Elemente de excelenta ale Implantului dentar STRAUMANN SLActive®:

Predictabilitatea
Rata de supravietuire dupa 10 ani pentru implantul dentar Straumann SLActive® cu incarcare imediata: 98.2%.

Osteointegrarea
Exceptionala perioada de vindecare pentru implantul dentar Straumann SLActive®: 3-4 saptamani, comparativ cu 6-8 saptamani, cat este timpul de vindecare al implanturilor Straumann SLA®.

Biologia
Regenerare osoasa remarcabila pentru implanturile dentare Straumann SLActive®, chiar si pentru pacientii cu protocoale de tratament foarte dificile sau la pacienții cu sănătate compromisă (diabet, osteoporoza, etc.).

Performanta
Rata de supravietuire dupa 5 ani a implanturilor dentare Straumann SLActive® la pacientii cu teren osos deficitar iradiati: 100%.

Preturile implanturilor Straumann

Pret Implant dentar STRAUMANN Mini Implant System ROXOLID® (Straumann Grup Elvetia)600 - 1000 Euro
Pret Implant dentar NEODENT® GRAND MORSE® STRAUMANN (Straumann Grup Elvetia) 850 Euro
Pret Implant dentar STRAUMANN SLA® ROXOLID® (Straumann Grup Elvetia) 1250 Euro

Pret Implant dentar STRAUMANN BLX SLA® ROXOLID® (Straumann Grup Elvetia)

Straumann® BLX: Excelență în reabilitarea imediată.
Implantul Straumann® BLX este cel mai nou tip de implant creat de leaderul mondial in implantologie si reprezinta combinația câștigătoare de design inovator și tehnologie de tratare a suprafetelor implantului dentar. Realizat din materiale de înaltă performanță, proiectat pentru rezultate previzibile.
1250 Euro
Pret Implant Dentar STRAUMANN SLActive® ROXOLID®  (Straumann Grup Elvetia) 1550 Euro
Pret Implant Dentar STRAUMANN BLX SLActive® ROXOLID®  (Straumann Grup Elvetia)

Straumann® BLX: Excelență în reabilitarea imediată.
Implantul Straumann® BLX este cel mai nou tip de implant creat de leaderul mondial in implantologie si reprezinta combinația câștigătoare de design inovator și tehnologie de tratare a suprafetelor implantului dentar. Realizat din materiale de înaltă performanță, proiectat pentru rezultate previzibile.

1550 Euro

Pret implant dentar pentru toata gura – pachete implant dentar

“All on 4” Reconstructie Totala cu implanturi Zimmer (Zimmer Dental SUA)include: 4 implanturi Zimmer + protezare provizorie + protezare definitiva (lucrare fixa insurubata pe implanturi = screw retained fixed removable)
(nu include posibilele extractii si i.v. sedation)
5700 Euro
“All on 4” Reconstructie Totala cu implanturi ALPHA BIO (Nobel Biocare Israel) include: 4 implanturi Alpha Bio+ protezare provizorie + protezare definitiva (lucrare fixa insurubata pe implanturi = screw retained fixed removable)
(nu include posibilele extractii si i.v. sedation)
4700 Euro
“All on 6” Reconstructie Totala cu implanturi Zimmer (Zimmer Dental SUA)include: 6 implanturi Zimmer + protezare provizorie + protezare definitiva (lucrare fixa insurubata pe implanturi = screw retained fixed removable)
(nu include posibilele extractii si i.v. sedation)
8400 Euro
“All on 6” Reconstructie Totala cu implanturi ALPHA BIO (Nobel Biocare Israel) include: 6 implanturi Alpha Bio+ protezare provizorie + protezare definitiva (lucrare fixa insurubata pe implanturi = screw retained fixed removable)
(nu include posibilele extractii si i.v. sedation)
6400 Euro
“All on 4” Reconstructie Totala cu implanturi Zimmer (Zimmer Dental SUA)include: 4 implanturi Zimmer + protezare provizorie + protezare definitiva (supraproteza pe implanturi pe capse/locatori = overdenture)
(nu include posibilele extractii si i.v. sedation)
5500 Euro
“All on 4” Reconstructie Totala cu implanturi ALPHA BIO (Nobel Biocare Israel) include: 4 implanturi Alpha Bio+ protezare provizorie + protezare definitiva (supraproteza pe implanturi pe capse/locatori = overdenture)
(nu include posibilele extractii si i.v. sedation)
4500 Euro
“All on 6” Reconstructie Totala cu implanturi Zimmer (Zimmer Dental SUA)include: 6 implanturi Zimmer + protezare provizorie + protezare definitiva (supraproteza pe implanturi pe capse/locatori = overdenture)
(nu include posibilele extractii si i.v. sedation)
8000 Euro
“All on 6” Reconstructie Totala cu implanturi ALPHA BIO (Nobel Biocare Israel) include: 6 implanturi Alpha Bio+ protezare provizorie + protezare definitiva (supraproteza pe implanturi pe capse/locatori = overdenture)
(nu include posibilele extractii si i.v. sedation)
6000 Euro

Calculator pret implant dentar

Introduceti numele tratamentului pentru care doriti sa aflati pretul sau alegeti categoria de tratamente care va intereseaza

Procedura/cod Pret
{{price.name}} {{price.price}} {{price.currency}} +-
  • {{price.name}}: {{price.price}} {{price.currency}}

Total: {{totals}} lei

Acesa este un deviz estimativ, realizat pe baza selectiei de tratamente pe care ati ales-o. Pentru un plan de tratament personalizat, va invitam sa ne contactati
Un consultant va prelua solicitarea in cel mai scurt timp.

Pret Implant dentar Straumann cu bont protetic
Pret implant dentar

Pret implant dentar STRAUMANN ROXOLID® SLActive® (Straumann Grup Elvetia), pret implant dentar ZIMMER (Zimmer Dental SUA), implant dentar MEGAGEN, pret implant dentar MIS Seven (MIS Israel), pret implant dentar NOBEL BIOCARE (Nobel Biocare SUA), pret implant dentar ALPHA BIO (Nobel Biocare Israel).

 

Pret Implant dentar ALPHA BIO (Nobel Biocare Israel 650 Euro
Pret Implant dentar ALPHA BIO ICE (Nobel Biocare Israel 750 Euro
Pret Implant Dentar MIS Seven ( MIS Israel 750 Euro
Pret Implant Dentar MEGAGEN ANYRIDGE  780 Euro
Pret Implant dentar ZIMMER (Zimmer Dental SUA )  950 Euro
Pret Implant dentar ANKYLOS (Dentsply Friadent Germania)  1100 Euro
Pret Implant dentar NOBEL BIOCARE (Nobel Biocare SUA )  1200 Euro

Neodent® Grand Morse® este sistemul de implanturi rezultat a 20 de ani de experienta in domeniul implantologiei. Fundamentul pe care a fost construit are ca obiectiv principal respectarea principiilor mecanice si biologice. Implantul Neodent® Grand Morse® a fost dezvoltat bazandu-se pe conceptul “inside out”, care porneste de la interfata protetica. Rezultatul este o solutie de reabilitare care combina rezistenta mecanica cu versatilitatea protetica – de la uni la multi-dentar si de la conventional la analogic.
Implantul Neodent® Grand Morse® se caracterizeaza prin:
📍 Stabilitate primara crescuta, asigurand tratamente de reabilitare prin implant dentar predictibile pentru toate tipurile de os
📍 Estetica de top
📍 Usurinta in folosire
📍 Un partener de incredere pentru rezultate de succes pe termen lung

Implant dentar pret ZIMMER Trabecular Metal Technology ( Zimmer Dental SUA 1550 Euro
Explantare 1000 - 1500 lei
Aplicare capa de vindecare 150 lei
Aplicare capa de vindecare (pentru pacientii cu implanturi dentare inserate in cadrul altor clinici stomatologice) 200 lei
Aplicare bont protetic (pentru pacientii cu implanturi dentare inserate in cadrul altor clinici stomatologice) 350 - 1000 lei (in functie de tipul de implant)
Sinus lift intern 3000 lei
Sinus lift extern 5000 - 8000 lei
Sinus lift extern cu anatomie speciala 5500 - 8000 lei
Bio-Oss 0,5 g (Geistlich, Elvetia) 950 lei
Bio-Oss 2 g (Geistlich, Elvetia) 1900 lei
MinerOss 0,5 g (BioHorizons, USA) 950 lei
Membrana resorbabila Bio-gide (Geistlich, Elvetia) 950 lei
NOU! Membrana A-PRFTM (Advanced Plated Rich Fibrine) 850 lei
Sedare constienta venoasa (i.v.
conscious sedation) pentru adulti. Poate include antibioterapie.
2200 lei
Sedare constienta venoasa (i.v.
conscious sedation) pentru adulti. Poate include antibioterapie. Cazuri complexe.
2000 - 3000 lei
Monitorizare ATI  1000 lei

 Pentru preturile exprimate in Euro, plata se face in LEI, la cursul BNR din ziua platii.

Pareri despre implant dentar


Multumesc din suflet dlui. dr. Dragos Popescu si echipei DentalMed. De ani buni incerc sa gasesc o solutie pentru problemele mele dentare si am reusit asta, in doar cateva ore petrecute la clinica. Am gasit o echipa de profesionisti, pe mainile carora ma voi lasa in continuare, fara nici cea mai mica ezitare!

Roxana Stan, Google Review

Foarte incantata de serviciile prompte, eficientizarea timpului si oameni draguti, profesionisti! Am fost acum aproape o luna la d-nul dr. Chirurg implantologie dentara Mihnea Velisarato si impreuna cu echipa d-nului dr. (2 dre asistente, dr anestezist) si vreau sa impartasesc tuturor ce surprindere si placere am avut cand mi a facut 5 implanturi si un sinuslift + aditie de os in aprox. 90 minute perioada in care am fost anesteziata dar in stare de trează. Nu am simtit nici o durere sau disconfort de nesuportat! Il recomand cu toata convingerea, pe d-nul dr Chirurg Mihnea Velisarato, are mana usoara, siguranta in ceea ce face, profesionalism de inalta clasa!

Irina P, Google Review


Multumesc echipei de medici exceptionali si profesionisti care au facut o treaba excelenta, au ascultat nevoile mele si mi-au oferit un tratament impecabil!

Clinica si conditiile de bloc operator si tratament sunt ireprosabile, curatenie impecabila si aparatura de 5 stele.

Asemenea conditii doar in SUA la Vip Medical Service mai gasesti.

Florin M., Google Review
Pret Implant dentar Straumann