fbpx

Implant dentar STRAUMANN BLX®

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

SISTEMUL DE IMPLANT PREMIUM STRAUMANN® BLX este cel mai nou tip de implant al companiei elvetiene STRAUMANN®, leaderul mondial al producatorilor de implanturi dentare premium, si a fost creat ca expresie a motto ului: “Excelență în reabilitarea imediată”. DentalMed Luxury este Expert Partner STRAUMANN® Switzerland, iar implantul STRAUMANN reprezinta pentru gold standard pentru tratamentele de reabilitare orala prin implant dentar in cadrul clinicii DentalMed.

Acest tip de implant dentar reprezinta combinația câștigătoare de design inovator și tehnologie de tratare a suprafetelor implantului cu materiale de înaltă performanță. Este un implant premium revolutionar, proiectat pentru rezultate previzibile, iar unul dintre cuvintele cheie care il defineste este “incredere”; increderea medicilor implantologi si a pacientilor intr-un final predictibil al tratamentului dentar, un rezultat care sa merite efortul de echipa al tuturor celor implicati in tratamentului de reabilitare orala prin implant dentar.

Implantul dentar Straumann® BLX reprezinta O SOLUTIE A GENERATIEI VIITOARE PENTRU INCREDERE, DINCOLO DE INCARCAREA IMEDIATA

Implant Straumann BLX

Implantul dentar Straumann® BLX a fost conceput  pentru incarcare imediata și este, de asemenea, potrivit pentru toate celelalte protocoale de tratament, variind de la plasare și încărcare convențională la cea imediată, astfel incat sa se potriveasca preferințelor medicului stomatolog.

Implantul Straumann® BLX cu Dynamic Bone Management a fost dezvoltat special pentru a face protocoalele de incarcare imediata realizabile, previzibile și minim invazive indiferent de calitatea osului. Oferă încredere reală prin combinația dintre expertiza, calitate premium elvețiană, precizie și inovație susținută de dovezi științifice pe termen lung.

Cu conceptul său de facilitare a esteticii care cuprinde o singură conexiune cu componente protetice subțiri și subconturate, întregul portofoliu este simplu, fără a compromite versatilitatea. 

Implant dentar Straumann BLX Implant dentar STRAUMANN BLX®

Trasaturi definitorii ale implantului Implantul Dentar Straumann® BLX:

  • MANAGEMENTUL DINAMIC AL INSERARII IMPLANTULUI – Conceptul de implant inteligent dezvoltat pentru stabilitate primară și protocoale optime de incarcare imediata indiferent de tipul de os
  • CONCEPTUL DE FACILITARE A ESTETICII SI PROTETICII DENTARE PE IMPLANT  – implantul Straumann® BLX  vine cu un portofoliu simplificat, dar versatil, cu o singură conexiune,  pentru a facilita realizarea rapida a fazei protetica.
  • ÎNCREDERE REALĂ  IN REZULTATUL FINAL – implantul Straumann® poarta cu sine elementele definitorii ale brandului STRAUMANN: precizie și calitate elvețiană, prin folosirea materialului Roxolid® și a suprafațe SLActive®, conceput pentru rezultate previzibile, in care medicul si pacientul pot sa aiba incredere.

Elemente de excelenta ale Implantului dentar premium STRAUMANN BLX SLActive®:

✅ Predictabilitatea

Rata de supravietuire dupa 10 ani pentru implantul dentar Straumann BLX SLActive® cu incarcare imediata: 98.2%.

✅ Osteointegrarea

Exceptionala perioada de vindecare pentru implantul dentar Straumann BLX SLActive®: 3-4 saptamani, comparativ cu 6-8 saptamani, cat este timpul de vindecare al implanturilor Straumann SLA®.

✅ Biologia

Regenerare osoasa remarcabila pentru implanturile dentare Straumann BLX SLActive®, chiar si pentru pacientii cu protocoale de tratament foarte dificile sau la pacienții cu sănătate compromisă (diabet, osteoporoza, etc.).

✅ Performanta

Rata de supravietuire dupa 5 ani a implanturilor dentare Straumann BLX SLActive® la pacientii cu teren osos deficitar iradiati: 100%.

Caror tipuri de pacienti li se adreseaza implantul dentar Straumann® BLX? 

Cel mai nou tip de implant al companiei elvetiene de implanturi dentare premium Straumann se adresează unei game largi de pacienti, cu necesitati si statusuri dentare variate. Devine astfel o solutie de implantare si de suport protetic de o mare versatilitate, pe langa calitatile medicale de top.

  1. Pacienții care au pierdut unul sau mai multi dinti si care isi doresc o reabilitare orala prin implant dentar, o soluție durabilă și estetică.
  2. Pacienții care necesită încărcare imediată post-extractionala. Implantul dentar Straumann® BLX este recunoscut datorita stabilitatii sale primare excelente, devenind un candidat optim pentru pacienții care doresc ca implantul să fie încărcat imediat. Se reduce astfel semnificativ timpul total al tratamentului stomatologic.
  3. Pacienții cu densitate osoasă variabilă: Implantul dentar Straumann® BLX este conceput să fie un partener de incredere atat in situații cu densitate osoasă nefavorabila, precum si in situatiile cu masa osoasa optim dimensionata, permitand obtinerea de rezultate previzibible atat la implantarea in sos dur, dar si moale.
  4. Pacienții la care sunt necesare intervenții minim invazive: datorită designului său și a diametrului redus (care incepe de la 3.75 mm), implantul permite intervenții minim invazive, permitand conservarea a cât mai mult din osul natural.
  5. Pacienții care au astepteri estetice ridicate in urma realizarii tratamentului stomatologic cu implant dentar. Implantul dentar Straumann® BLX este ideal pentru pacientii  care isi doresc in urma unui tratament chirurgical nu doar restabilirea functionalitatii aparatului dento-masticator, dar si obtinerea unei estetici dentare de top.
  6. Pacienții care prezinta un nivel ridicat al riscului la infectii: Datorită materialelor biocompatibile din care este fabricat si a modului de tratare a suprafetelor acestuia, implantul dentar Straumann® BLX oferă un risc redus de infecții post-operatorii.
  7. Pacienții care călătoresc frecvent: Implantul dentar Straumann® BLX vine cu un pașaport care permite identificarea rapidă a produsului printr-o serie si numar unic. Astfel, oriunde vei calatori in lume, implantul tau Straumann va putea fi identificat de catre medicii stomatologi membri ai comunitatii Straumann, orice interventie asupra sistmului implantului (coroana dentara, bont protetic, capa de vindecare sau chiar implantul) putand fi posibila in conditii de siguranta. 

Pret implant dentar premium Straumann® BLX

Pret Implant dentar STRAUMANN BLX SLA® ROXOLID® (Straumann Grup Elvetia)

Straumann® BLX: Excelență în reabilitarea imediată.
Implantul Straumann® BLX este cel mai nou tip de implant creat de leaderul mondial in implantologie si reprezinta combinația câștigătoare de design inovator și tehnologie de tratare a suprafetelor implantului dentar. Realizat din materiale de înaltă performanță, proiectat pentru rezultate previzibile.
1250 Euro
Pret Implant Dentar STRAUMANN BLX SLActive® ROXOLID®  (Straumann Grup Elvetia)

Straumann® BLX: Excelență în reabilitarea imediată.
Implantul Straumann® BLX este cel mai nou tip de implant creat de leaderul mondial in implantologie si reprezinta combinația câștigătoare de design inovator și tehnologie de tratare a suprafetelor implantului dentar. Realizat din materiale de înaltă performanță, proiectat pentru rezultate previzibile.

1550 Euro

Implanul STRAUMANN® BLX oferă încredere reală medicilor implantologi prin combinația dintre designul funcțional unic cu material de înaltă performanță Roxolid® și suprafața SLActive® dovedită clinic pentru a oferi încredere reală susținută de dovezi științifice pe termen lung.


“Implantul Straumann BLX este prietenos in timpul manevrelor de inserare și oferă o stabilitate primară excelentă în alveole post-extracționale (fresh socket).”

Dr. Mihnea Velisarato, medic specialist chirurigie orala


“Implantul Straumann BLX aderă excelent la os, permitand o încărcarea imediată foarte buna.”

Dr. Dragos Popescu, implantologie si chirurgie parodontala


„Este impresionant cum implantul dentar BLX a reușit să găsească stabilitatea primara necesară pentru implantarea imediata, în ciuda faptului că lungimea implantului era de doar 8 mm. În timpul procedurii chirurgicale, senzația de stabilitate a apărut foarte clar, iar plasareaghidată de computer implantului  dentar BLX a asigurat condițiile ideale pentru o restaurare protetică temporară perfect în conformitate cu configurația estetică”

Dr. Sergio Piano

Despre Straumann®:

Straumann®, lider mondial în implantologie, este sinonim cu calitatea elvețiană premium, precizie și inovație, oferind încredere în stomatologie, cu susținerea celei mai mari rețele științifice din lume. Straumann® reprezinta standardul de aur în implant dentar și in stomatologia estetică. Trasaturi definitorii:

✅ Marca nr. 1 în stomatologia globală

✅ Educație și rețea științifică

✅ Inovator prin natură, cu inovație susținută de dovezi științifice.

✅ Tehnologie elvețiană de legenda, cu peste 60 de ani de istorie in spate.

✅ Siguranță prin servicii de încredere. Ca lider global cu standarde ridicate privind serviciile, Straumann® ofera siguranță pentru clinicieni și pacienți.

DentalMed RX before and after STRAUMANN BLX Implant dentar STRAUMANN BLX®

Despre tehnologiile patentate de tratare a suprafetelor implanturilor STRAUMANN:

STRAUMANN ROXOLID®= aliaj de Zirconiu si Titan, inovatie a companiei Straumann Grup Elvetia, ce permite realizarea celor mai rezistente si neinvazive implanturi dentare

STRAUMANN SLA®= modalitate de tratare a suprafetelor implanturilor dentare, patentata de compania Straumann Grup Elvetia, cu rezultate excelente in termen de predictabilitate in timp a implanturilor si rata de succes a integrarii acestora.

STRAUMANN SLActive® = Suprafetele de inalta performanta SLActive® asigura implanturilor dentare Straumann predictabilitate fara precedent si integrare osoasa rapida, precum si potential extins de vindecare. Studiile recente au dezvaluit ca implanturile Straumann tratate SLActive® au dovedit performante clinice remarcabile, chiar si in cazurile pacientilor care prezinta un teren precar sau care prezinta probleme de sanatate (diabet, osteoporoza, etc.).