fbpx

Urgente stomatologice

Singura clinica dentara Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Din anul 2013, cu mandrie.

Autor: Dr. Alexandra Despa

TEMPORAR, Serviciul de URGENTE NON STOP NU ESTE DISPONIBIL.

Va multumim pentru intelegere!

DentalMed – Clinica de Stomatologie NON STOP Bucuresti are permanent un cabinet stomatologic non stop si un medic stomatog pregatit sa preia urgente stomatologice.

✅Asiguram Urgente Stomatologice pe perioada epidemiei de Coronavirus EXCLUSIV in timpul programului de lucru si DOAR CU PROGRAMARE TELEFONICA IN PREALABIL✅

In perioada starii de urgenta accesarea serviciului de urgente stomatologice in cadrul clinicii DentalMed se realizeaza considerand necesitatea urmarii Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid, in parametrii recomandati de Biroul executiv național al Colegiului Medicilor Stomatologi din România, prin Decizia Nr. 26/3BExN/5 mai 2020.

Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed va fi SUPORTAT INTEGRAL de catre Clinica DentalMed.

[SERVICIUL DE URGENTE DENTARE NON-STOP este TEMPORAR INDISPONIBIL, pe perioada epidemiei de SARS-COV2]

Clinica stomatologica DentalMed asigura prin medicii de garda serviciul de urgente stomatologice NON STOP. Acest serviciu, unic in peisajul de clinici stomatologice aflate in segmentul premium, este oferit de catre clinica DentalMed pacientilor in mod continuu de 12 ani, inca de la inaugurarea clinicii.

urgente stomatologice non stop
DentalMed – asiguram serviciul de “urgente stomatologice non stop” din 2007.

Din cele 12 cabinete stomatologice de care dispune clinica, un cabinet stomatologic non stop este permanent utilat pentru urgente dentare. Este dotat cu instrumentarul necesar interventiilor de natura urgentelor stomatologice, precum si aparatura specifica. Medicul stomatog de garda poate folosi inclusiv aparatul de radiologie pentru realizarea de radiografii dentare retroalveolare in regim de urgenta.

Cabinet stomatologic Non Stop pregatit pentru urgente dentare
Cabinet stomatologic Non Stop pregatit pentru urgente dentare

Serviciul de “urgente stomatologice” este unul special in cadrul clinicii stomatologice DentalMed si a carui sustinere necesita o logistica impresionanta. Aceasta este conditionata de existenta unor elemente obligatorii:

  • medici stomatologi non stop pregatiti sa preia urgente dentare in regim 24/7
  • prezenta echipei de agenti de securitate (BGS), care sa asigure desfasurarea in conditii de siguranta  a serviciului de urgente stomatologice pe parcursul noptii si a sarbatorilor legale
  • existenta logisticii necesare desfasurarii unui serviciu stomatologic la cele mai inalte standarde.

Cine poate beneficia de serviciul de urgente stomatologice non stop?

Serviciul de ‘Stomatologie NON STOP’ a fost creat in anul 2007 si a fost sustinut zilnic de catre clinica stomatologica DentalMed in primul rand pentru asigurarea confortului deplin al pacientilor clinicii DentaMed. In situatia aparitiei unor probleme dentare neprevazute si care necesita tratament stomatologic de urgenta pacientii clinicii pot primi ingrijiri dentare de urgenta la standardele cu care sunt obisnuiti in timpul tratamentelor uzuale din timpul programului de lucru.

Serviciul de ‘stomatologie non stop’ este disponibil insa si pentru pacientii din afara clinicii care se afla in situatia de a necesita un tratament de urgenta.

Serviciul de urgente stomatologice este si pentru copii?

Pacientii copii si pacientii adulti pot beneficia deopotriva de serviciul de urgente stomatologice pus la dispozitie de clinica DentalMed.

Care sunt tratamentele dentare care se pot realiza in regim de urgenta stomatologica NON STOP?

Tratamentul de urgenta pentru afectiunile dentare are ca scop eliminarea durerii pana la momentul in care se poate realiza un tratament complet si complex si consta in cele mai multe dintre situatii in realizarea unui drenaj endodontic, aplicare pansament calmant sau realizare anestezie locala. In cadrul tratamentului de urgenta, pacientii pot primi ingrijiri medicale pentru situatii de natura: durere dentara, trauma dentara, sangerari dentare neobisnuite, recimentarea unor lucrari dentare (coroane, punti dentare) in situatii care necesita aceste interventii in regim de urgenta.

In timpul serviciului de urgente stomatologice (in special in afara programului de functionare a clinicii) NU SE REALIZEAZA tratamente de natura EXTRACTIILOR sau tratamente dentare reconstructive (obturatii, coroane, punti, tratamente de estetica dentara etc.).

Este recomandat ca dupa un tratament de urgenta pacientul sa revina la cabinetul stomatologic pentru continuare tratamentului in timpul programului de lucru, pentru finalizarea in conditii optime a acestuia. Este obligatia pacientului sa se programeze pentru continuare tratamentului dentar.

Care este locatia clinicii?

Clinica stomatologica DentalMed cu servicii de stomatologie non stop este pozitionata langa Palatul Parlamentului si Hotelul JW Marriott Grand Hotel Bucuresti.

Adresa: DentalMed, Calea 13 Septembrie 102, Sector 5 Bucuresti. Cabinet stomatologic non stop sector 5.

Care este protocolul de preluare pentru urgente dentare in clinica stomatologica DentalMed?

In afara programului de functionare a clinicii (pe parcursul noptii, weekend si sarbatori legale), medicii de garda preiau urgentele stomatologice. Medicul stomatolog de garda (“dentist non stop”) este on-call si preia urgenta stomatologica in maxim 30 de minute de la prezentarea pacientului in clinica.

In timpul programului de functionare a clinicii, medicii stomatologi prezenti in clinica preiau urgenta dentara in functie de fluxul de pacienti programati. Intelegem gravitatea situatiei si incercam preluarea cu prioritate a urgentelor dentare, respectand in acelasi timp programarile existente ale pacientilor.

Cat costa tratamentul de urgenta stomatologica?

Pret urgentadentara in afara programului de lucru
(noaptea, weekend, sarbatori legale)
500 lei
Pret urgenta dentara in timpul programului de lucru
(9.00 – 20.30 L/M/M/J/V  si 9.00 – 14.00 Sambata)
300 lei

Tariful de urgenta include radiografia retroalveolara (RIO), in situatia in care medicul de garda considera necesara realizarea acesteia.

Plata tratamentelor de urgenta in afara programului de lucru NU SE POATE FACE cu card bancar. Va multumim pentru intelegere.

Calculator pret tratament urgente stomatologice

Introduceti numele tratamentului pentru care doriti sa aflati pretul sau alegeti categoria de tratamente care va intereseaza

Procedura/cod Pret
{{price.name}} {{price.price}} {{price.currency}} +-
  • {{price.name}}: {{price.price}} {{price.currency}}

Total: {{totals}} lei

Acesa este un deviz estimativ, realizat pe baza selectiei de tratamente pe care ati ales-o. Pentru un plan de tratament personalizat, va invitam sa ne contactati
Un consultant va prelua solicitarea in cel mai scurt timp.

Care este modalitatea prin care pacientul trebuie sa anunte solicitarea serviciului de stomatologie non stop?

Pacientii care solicita tratament dentar de urgenta trebuie sa anunte telefonic, sunand la unul din urmatoarele numere:

+40 726 770 357 ,  +40 372 330  300.

In afara programului de functionare a clinicii, apelurile sunt preluate de robotul telefonic, care va oferi informatii detaliate despre serviciul de urgente stomatologice.

Autor: Dr. Alexandra Despa