Romanian English Français Deutsch Chinese

Urgente stomatologice

DentalMed – Clinica de Stomatologie NON STOP Bucuresti are permanent un cabinet stomatologic non stop pregatit sa preia urgente dentare.

Clinica stomatologica DentalMed asigura prin medicii de garda serviciul de urgente stomatologice NON STOP. Acest serviciu, unic in peisajul de clinici stomatologice aflate in segmentul premium, este oferit de catre clinica DentalMed pacientilor in mod continuu de 10 ani, inca de la inaugurarea clinicii.

Din cele 11 cabinete stomatologice de care dispune clinica, un cabinet stomatologic non stop este permanent utilat pentru urgente dentare. Este dotat cu instrumentarul necesar interventiilor de natura ugente stomatologice, precum si aparatura specifica, inclusiv aparat de radiologie pentru realizarea radiografiilor dentare in regim de urgenta.

Cabinet stomatologic Non Stop pregatit pentru urgente dentare

Serviciul de “urgente stomatologice” este unul special in cadrul clinicii stomatologice DentalMed si a carui sustinere necesita o logistica impresionanta, conditionata de existenta unei echipei medicale apte sa preia urgente dentare in regim NON STOP, existenta echipei de agenti de securitate care sa asigure desfasurarea in conditii de siguranta  a serviciului pe parcursul noptii si a sarbatorilor legale, precum si a logisticii necesare desfasurarii unui serviciu medical la cele mai inalte standarde.

  • Cine poate beneficia de serviciul de urgente stomatologice non stop?

Serviciul de urgente stomatologice NON STOP a fost creat in anul 2007  si a fost sustinut zilnic de catre clinica stomatologica DentalMed in primul rand pentru asigurarea confortului deplin al pacientilor clinicii DentaMed, care in situatia aparitiei unor probleme dentare neprevazute si care necesita tratament imediat sa poata primi ingrijiri dentare de urgenta la standardele cu care sunt obisnuiti in timpul tratamentelor uzuale.

Serviciul de ‘stomatologie non stop’ este disponibil insa si pentru pacientii din afara clinicii si care se afla in situatia de a necesita un tratament de urgenta.

  • Serviciul de urgente stomatologice poate fi accesat si de catre copii?

Atat adultii, cat si copiii pot beneficia de serviciul de urgente stomatologice pus la dispozitie de clinica DentalMed.

  • Care sunt tratamentele dentare care se pot realiza in regim de urgenta stomatologica NON STOP?

Tratamentul de urgenta pentru afectiunile dentare are ca scop eliminarea durerii pana la momentul in care se poate realiza un tratament complet si complex si consta in cele mai multe dintre situatii in realizarea unui drenaj endodontic, aplicare pansament calmant sau realizare anestezie locala. In cadrul tratamentului de urgenta, pacientii pot primi ingrijiri medicale pentru situatii de natura: durere dentara, trauma dentara, sangerari dentare neobisnuite, recimentarea unor lucrari dentare (coroane, punti dentare) in situatii care necesita aceste interventii in regim de urgenta.

In timpul serviciului de urgente stomatologice (in special in afara programului de functionare a clinicii) NU SE REALIZEAZA tratamente de natura EXTRACTIILOR sau tratamente dentare reconstructive (obturatii, coroane, punti, tratamente de estetica dentara etc.).

Este recomandat ca dupa un tratament de urgenta pacientul sa revina la cabinetul stomatologic pentru continuare tratamentului in timpul programului de lucru, pentru finalizarea in conditii optime a acestuia. Este obligatia pacientului sa se programeze pentru continuare tratamentului dentar.

  • Care este protocolul de preluare pentru urgente dentare in clinica stomatologica DentalMed?

In afara programului de functionare a clinicii (pe parcursul noptii, weekend si sarbatori legale), medicii de garda preiau urgentele stomatologice. Medicul stomatolog de garda (“dentist non stop”) este on-call si preia urgenta stomatologica in maxim 30 de minute de la prezentarea pacientului in clinica.

In timpul programului de functionare a clinicii, medicii prezenti in clinica preiau urgenta dentara in functie de fluxul de pacienti programati. Intelegem gravitatea situatiei si incercam preluarea cu prioritate a urgentelor, respectand in acelasi timp programarile existente ale pacientilor.

  • Care este pretul pentru tratamentul de urgenta?

Pret urgenta dentara in afara programului de lucru 500 lei

(noaptea, weekend, sarbatori legale)

Pret urgenta dentara in timpul programului de lucru 300 lei

 (9.00 – 20.30 L/M/M/J/V  si 9.00 – 14.00 Sambata)  

Plata tratamentelor de urgenta in afara programului de lucru NU SE POATE FACE cu card bancar. Va multumim pentru intelegere.

  • Care este modalitatea prin care pacientul trebuie sa anunte solicitarea serviciului de urgente stomatologice non stop?

Pacientii care solicita tratament dentar de urgenta trebuie sa anunte telefonic, sunand la unul din urmatoarele numere:

+40 726 770 357 , +40 372 330  300.

In afara programului de functionare a clinicii, apelurile sunt preluate de robotul telefonic, care va oferi informatii detaliate despre serviciul de urgente stomatologice.

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop