Albirea dintilor

Albirea dintilor cu Laser sau cu Accelerator de Albire realizata in clinica stomatologica de catre medicul dentist permite obtinerea unor efecte superioare tehnicilor clasice de albire a dintilor 

  1. Ce este albirea dintilor?
  2. Cat dureaza tratamentul de albire a dintilor si cat de mult se pot albi dintii?
  3. Cat timp dureaza efectele unui tratament profesional de albire a dintilor?
  4. Ce produse putem folosi pentru a mentine dintii albi cat mai mult timp?
  5. Ce reprezinta albirea dintilor ca si tratament de estetica dentara? Ce determina colorarea inestetica a dintilor?
  6. In  ce situatii nu este eficienta albirea dintilor?
  7. Cat costa tratamentul de albire profesionala a dintilor?
Albirea dintilor

 

Albirea dintilor

Albirea dintilor cu Laser si Albirea cu Accelerator de Albire (ZOOM, BEYOND)  reprezinta cele mai eficiente tehnici de albire dentara, permitand deschiderea culorii acestora cu pana la 14 nuante!

Ce este albirea dintilor?

Albirea dintilor sau albire dentara este procesul prin care dintii isi recapata culoarea alba. Albirea este necesara atunci cand dintii se ingalbenesc de-a lungul timpului.

In clinica DentalMed, albirea dintilor ca si tratament de estetica dentara este realizata de catre medicul dentist si nu de catre personalul medical de suport (igieniste, asistente medicale etc.). Asiguram acest standard din respect pentru pacientii nostri si din dorinta de a asigura conditiile optime desfasurarii oricarui tip de tratament, precum si pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Albirea dintilor de catre medicul stomatolog

Medicul specialist in estetica dentara, asistenta medicala si pacientul – un trio perfect pentru un zambet de Hollywood obtinut prin tratamentul de albire a dintilor cu laser!

Spre deosebire de tehnicile de albire dentara clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in clinica DentalMed se utilizeaza tehnica albirii cu Accelerator de Albire si Albirea cu Laser. Albirea dintilor cu ajutorul lampii cu accelerator si albirea cu laser constau in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Albirea dintilor albire dentara
ADC7053 Albirea dintilor

Albirea dintilor – imaginile din timpul sedintei de tratament surprind momentul aplicarii gelului de albire de catre medicul stomatolog

Albirea dintilor prin intermediul tratamentul profesional  realizat in clinica dentara este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta tehnica poate da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).

 

Final Sedinta albire 012 Albirea dintilor
 
Albirea dintilor – imagini din timpul sedintei de tratament, cand gelul de albire este activat de catre lampa cu accelerator de albire

 

Cat dureaza tratamentul de albire a dintilor si cat de mult se pot albi dintii?

Rezultatele folosirii Lampii cu Accelerator de Albire (ZOOM, BEYOND) si al Albirii cu Laser sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergand pana la 8 – 14 nuante. Terapia se desfasoara intr-o singura sedinta, care include 3 aplicari succesive ale gelului de albire, cu o durata de 1 h – 1.5 h. In urma unei albiri dentare realizate corect in clinica stomatologica, de catre medicul dentist, unde sedintetele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare si desensibilizare, riscul afectarii dentare este aproape inexistent.

BeforeAfter Albirea dintilor

 

Albirea dintilor, poze inainte si dupa tratament

Cat timp dureaza efectele unui tratament profesional de albire a dintilor?

Efectele albirii obtinute cu lampa de albire dureaza intre 6 luni – 2 ani, in functie de igiena pastrata. Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit. Pentru rezultate optime, echipa medicala recomanda la prima sedinta de albire realizarea unui tratament profesional de igienizare: detartraj cu ultrasunete, airflow si periaj profesional. Tratamentul de igienizare (detartaj, airflow, periaj, etc.) nu este inclus in pretul pachetului de albire. Va invitam sa consultati sectiunea Tarife Albire Dentara pentru mai multe detalii.

Ce produse putem folosi pentru a mentine dintii albi cat mai mult timp?

Rezultatele albirii pot fi mentinute prin folosirea produselor de igiena dentara special concepute pentru acest obiectiv. Consulta sectiunea produselor de ingrijire dentara de lux, care contin paste de dinti speciale cu pulbere de diamant si aur  Swiss Smile,  pentru mai multe detalii.

 

 

Ce reprezinta albirea dintilor ca si tratament de estetica dentara? Ce determina colorarea inestetica a dintilor?

Albirea dintilor este o procedura utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cand pacientul doreste acest lucru.
Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai, vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj.
Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

In  ce situatii nu este eficienta albirea dintilor?

Albirea dentara nu este eficienta in urmatoarele situatii:

– coloratia maronie, data de carie

– coloratia gri-albastruie, provocata de obturatiile din amalgam

– fluoroza dentara

– pe dintii cu implant dentar, pe care s-a construit protetic o coroana ceramica pe implant

Cat costa tratamentul de albire profesionala a dintilor?

Va rugam consultati sectiunea Tarife Albire Dinti pentru informatii detaliate.

Cum se pot mentine pe termen cat mai lung efectele albirii profesionale a dintilor:

– pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza.

– dupa tratamentele de igiena si albire se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani dupa albire.

– este indicata o igiena cat mai buna iar daca dintii suporta se recomanda si folosirea unei paste de albit.

– detartraj periodic.

Zambetul alb este accesoriul perfect pentru o nunta de vis

Dintii albi sunt un accesoriu important in completarea unei tinute de nunta perfecte, iar albirea dentara in cabinetul stomatologic este tratamentul care ii poate ajuta pe viitorii tineri casatoriti sa obtina rezultatul mult dorit.

Sfatul nostru este ca, in prima faza, viitorii miri sa se asigure ca nu exista alte probleme stomatologice.

Este recomandat cu aproximativ doua saptamani inainte de ziua nuntii sa efectueze tratamentul profesional de albire in cabinet, urmand ca un ultim perfect touch sa se obtina cu cate zile inainte, printr-o sedinta de periaj si airflow.

Cu totii ne dorim dinti albi, frumosi si sanatosi, un zambet care sa ne dea incredere si forta, dar de multe ori ezitam sa zambim pentru ca ne dorim dinti mai albi si mai frumosi. Haideti ca astazi sa aflam ce prsupune albirea dentara.

Albirea dentara este un tratament de estetica dentara care, prin folosirea unor tehnici specifice folosite fie de catre medicul stomatology fie de catre pacient, indeparteaza coloratiile de la nivelul dintilor.

Probabil stim cu totii ca odata cu inaintarea in varsta dintii pot sa devina ceva mai galbeni, sau in urma fluorizarilor repetate din tinerete, pot aparea diferite pete, dar cauzele colorarii dintilor sunt multiple.

Sunt mai multe tipuri de coloratii inestetice sau discromii dentare si anume: coloratiile date de pigmentii din alimente si bauturi cum ar fi ceai negru, cafea, fumat, vin rosu, colorarea dintilor mai poate fi data si de administrarea unor antibiotice de tipul tetraciclinei, in perioada odontogenezei, in perioada formarii structurii smaltului.

Exista proceduri de albire dentara care pot fi realizate fie acasa fie in cabinetul stomatologic. Indicat este insa sa se aplice un tratament de albire dentara doar in urma unei consultatii de specialitate si trebuie mentionat ca acesta poate fi realizat doar dupa varsta de 16 ani cand se incheie procesul de odontogeneza.

Ca in orice tratament exista indicatii si contraindicatii. Este extrem de important ca pacientul sa fie consultat de catre medic inainte de debutul procedurii de albire. In urma realizarii consultului de specialitate si al evaluarii dento alveolare al statusului pacientului este posibil ca medicul sa constate ca nu este recomandata realizarea unui tratament de albire . Aceste situatii apar la pacientii care prezinta hipersensibilitate dentara, eroziuni dentare, pacienti care au afectiuni ale structurii interne a smaltului. Daca din punct de vedere clinic, pacientul prezinta obturatii sau coroane dentare si totusi doreste sa parcurga tratamentul de albire, I se va explica de catre medic necesitatea inlocuirii atat a obturatiilor cat si a coroanelor denatare.

Evident, albirea dentara se poate aplica doar dintilor naturali, lucrarile dentare sau plombele ridica anumite probleme in acest sens.

Daca pacientul prezinta obturatii, adica plombe din compozit care necesita adaptare la noua culoare obtinuta dupa albire, acestea se pot realiza la doua saptamani dupa incheierea tratamentului intrucat gelul de albire inhiba aderenta compozitului. De asemenea lucrarile protetice definitive cum ar fi coroanele dentare sau fatetele se vor realiza dupa incheierea tratamentului de albire.

Iata pe scurt in ce consta o sedinta de albire dentara realizata de medicul dentist.

Mai intai se evaluaza statusul dentar si se determina impreuna cu pacientul culoarea de la care se porneste, deci culoarea existenta a danturii lui, dupa care se protejeaza pacientul, poarta niste ochelari de protectie si se pune un departator de obraji pentru a fi acces si in acelasi timp si protectie a tesuturilor moi. In prima faza medicul protejeaza gingiile si aceste tesuturi moi prin aplicarea unei bariere gingivale, dupa care aplica gelul propriu zis de albire pe suprafetele externe ale dintilor. Cand totul este pregatit se activeaza lampa acceleratoare la o intensitate luminoasa aleasa de catre medic personalizata pentru pacientul respectiv si se asteapta timpul necesar. Dupa ce a trecut timpul de expunere sub lampa atunci se indeparteaza tot sistemul acesta, pacientul clateste, se determina noua nuanta la care s-a ajuns dupa care se aplica un desensibilizant pe suprafata dintilor, iar pacientul este instruit pentru conduita post-tratament respectiv ce nu are voie sa faca in perioada imediat urmatoare tratamentului de albire in vederea mentinerii rezultatului obtinut. 

Albirea dentara se realizeaza cu substante speciale.

Gelul de albire este o substanta chimica (peroxid de hydrogen sau peroxid sau carbamida) depinde de producator, cu o concentratie care poate fi cuprinsa intre 6% si 35 %.

De ce ar fi indicata albirea in cabinetul stomatologic? 

Medicul poate individualiza tratamentul adica poate scadea intensitatea luminoasa, poate scadea timpul de expunere la lampa activatoare, daca pacientul prezinta sensibilitate farte mare la un dinte atunci atrage atentia asupra acelui dinte si medicul imediat ajusteaza pentru zona respectiva, in plus pacientul este prevenit de anumite diferente de culoare care pot sa apara intre dintii naturali si dintii acoperiti cu coroane sau fatete, pentru pacient este nevoie sa stie de la bun inceput ca s-ar putea sa fie necesara inlocuirea acestor coroane, a fatetelor sau inlocuirea obturatiilor din compozit, practic albirea dentara realizata de catre medicul dentist este doar o etapa dintr-un plan de tratament mai amplu, care tinteste imbunatatirea esteticii dentare.

Unii pacienti s-ar putea totusi sa nu fie multumiti de rezultatul unui simplu tratament de albire dentara.

Daca sa spunem ca nu este multumit de rezultatul obtinut, adica isi doreste o nuanta si mai alba el trebuie sa inteleaga ca va fi nevoie sa faca alte tratamente de natura estetica, tratamente protetice cum ar fi coroanele dentare si fatetele dentare. Albirea dentara nu are efectul scontat la discromii, in cazul discromiilor dentare in care structura dentara este deja afectata, cum ar fi in coloratiile tetraciclinice sau coloratiile gri-albastrui datorate obturatiilor din amalgam sau in cazul florezei dentare. In aceste situatii se poate incerca o albire, dar nu este cel mai bun rezultat, nu se obtine cel mai bun rezultat si atunci se recurge la alt tip de tratament estetic.

Important este de inteles ca exista o serie de precautii de luat si inainte si dupa tratamentul de albire dentara si sa intelegem rolul acelui desensibilizant.

Se aplica un desensibilizant care poate fi pe baza de fluor cel mai adesea, fluorul este cariopreventiv si desensibilizant si el practic remineralizeaza. Remineralizeaza in urma descompunerii oxigenului pe care gelul il face, este nevoie sa se reface echilibrul practic. Acest desensibilizant previne aparitia sensibilitatii dentare post tratament care oricum este una temporara atata timp cat tratamentul a fost condus corect si au fost respectate instructiunile de utilizare. As vrea sa mentionez ca in anumite situatii medicul poate sa propuna pacientului aplicarea desensibilizantului chiar si inaintea tratamentului de albire, asta la pacientii cu risc, adica pacienti care au smaltul dentar subtire sau care au avut hipersensibilitate in antecedente, este ca o pregatire a pacientului care isi doreste sa incerce o albire in cabinet.

Iata de ce este necesar acest tratament de desensibilizare.

Prin descompunerea unor substante chimice  care se produce sub efectul gelului activat de lampa luminoasa, practic pot fi atinse niste terminatii din canaliculele dentinare si pulpa dentara poate sa resimta aceasta ca pe o agresiune. De aceea este nevoie sa se rehidrateze si sa se aplice acest desensibilizant. Efectele unui tratament de albire dureaza in medie 2-3 ani, dar asta depinde foarte mult de igiena personala a fiecarui pacient in parte si de obieceiurile lui alimentare. Tratamentul integral de albire este de 3 sedinte si poate fi reluat in momentul in care dintii au revenit la culoarea lor initiala sau se poate face doar cate o sedinta de intretinere, dar nu mai devreme de 6 luni de la ultima sedinta. Cu cat pacientul are o igiena dentara mai buna si cu cat reduce din consumul alimentelor bogate in coloranti cum ar fi cafeaua, ceaiul negru, vinul rosu, ciocolata, cu atat rezultatele efectelor albirii se mentin mai bine pe termen indelungat. Sunt pacienti care se motiveaza printr-un tratament de albire sa renunte la fumat ceea ce pe noi ne bucura foarte mult. De asemenea recomandam paste de dinti si ape de gura potrivite precum si igienizarea profesionala care consta in detartraj, periaj professional si air flow, realizate in cabinetul dentar la aproximativ 6 luni. 

Dar mai trebuie sa spunem ca uneori nici nu este necesar un tratament de albire dentara. Sedintele periodice de igienizare profesionala si air flow pot fi suficiente.

Air flow ul este o manopera deosebit de utila inaintea tratamentului de albire dar si ulterior, pentru intretinerea rezultatului obtinut. In cazul unor coloratii superficiale si folosit periodic air flow poate deveni sau poate fi considerat un tratament de albire in sine, fara a mai fi necesara utilizarea gelului si a lampii de albire. Air flow este o metoda de profilaxie care, cu ajutorul unui jet cu pulbere de bicarbonat de sodiu proiectat sub presiune pe suprafetele dentare, indeparteaza in mod eficient petele existente la acest nivel. Air flow ul are avantajul ca patrunde si in spatiile greu accesibile indepartand cu succes chiar si petele din spatiile interdentare.

Asadar exista solutii pentru albirea dentara dorita pentru a obtine zambetul cucerior la care visam cu totii. Si nu uitati pentru a afla noutati despre diferitele tratamentele stomatologice si sfaturi pentru o buna sanitate dentara, urmariti profesionistii zambetului. 

Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult. Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala.

Doresc o programare

Echipa estetica dentara

Dana Popescu

Dr. Daniela Popescu

Medic specialist Stomatologie Generala Estetica dentara si Protetica

Absolvent UMF Carol Davila

Mihaela Paligora

Dr. Mihaela Rilla Paligora

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Magda David

Dr. Magda David

Endodontie si Estetica Dentara, Parodontologie

Medic Specialist Parodontologie
Absolvent UMF Carol Davila

Raluca Baba

Dr. Raluca Baba

Estetica si Protetica Dentara

Competenta Pedodontie
Absolvent UMF Carol Davila

Madalina Zota

Dr. Madalina Zota

Estetica si Protetica Dentara

Facultatea de Medicina Dentara
Universitatea Titu Maiorescu

Monica Mihai

Dr. Monica Mihai

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Diana Tincu

Dr. Diana Teutul Tincu

Estetica si Protetica Dentara

Facultatea de Medicina Dentara
Universitatea Titu Maiorescu

Bogdan Burducea Dr. Medic Stomatolog

Dr. Bogdan Burducea

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Cintia Petrescu

Dr. Cintia Petrescu-Teoharie

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Alexandra Despa

Dr. Alexandra Despa

Estetica si Protetica Dentara

Absolvent UMF Carol Davila

Dr. Razvan Achim Medic stomatolog

Dr. Razvan Achim

Estetica si Protetica Dentara

Facultatea de Medicina Dentara
Universitatea Titu Maiorescu

Doresc o programare

SOLICITA O PROGRAMARE

+40 372 330 300

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Locatie Waze clinica stomatologica

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Locatie Waze clinica stomatologica

Piata Charles de Gaulle 4-6 Bucuresti (OPENING SOON)

Reguli Tratamente in Starea de Alerta

Dragi pacienti,


🔥 Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed va fi SUPORTAT INTEGRAL DE CATRE Clinica DentalMed, din consideratie pentru pacientii nostri si pentru conditiile speciale ale perioadei pe care o traversam. 🔥



Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid-19 Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed se refera la urmatoarele actiuni care sunt destinate limitarii raspandirii infectiei cu virusul SARS-COV2:

I. Echiparea personalului clinicii cu Echipamente Personale de Protectie (EPP) pentru echipa formata din medic + asistenta + receptie + personal de suport.

Echipamente Personale de Protectie (EPP) sunt elemente esentiale in asigurarea protectiei impotriva contaminarii cu posibilele infectii generate de virusi si bacterii. Aceste echipamente speciale sunt necesare pentru a proteja echipa medicala si pacientul de o posibila infectare cu virusul SARS-COV-2.

Enumeram mai jos doar cateva dintre echipamentele anti-covid folosite pentru protectia medicilor si a asistentelor care realizeaza tratamente dentare pe parcursul epidemiei de coronavirus:

✅ Masti militare de gaze (medic + asistenta) concepute pentru a fi folosite inclusiv in timpul atacurilor biologice si chimice pentru protectia medicilor si a asistentelor care asigura urgentele. Reprezinta nivelul maxim de protectie la nivelul fetei, asigurand acoperirea gurii, a nasului si a ochilor, intr-o maniera unitara si fara brese de securitate.
✅ Masti cu filtrare superioara (N95, KN95, FFP2, FFP3 standard sau echivalent) pentru situatiile in care nu se pot folosi mastile militare (medic + asistenta)
✅ Combinezoane impermeabile (medic + asistenta) pentru protectia corpului si a capului.
✅ Halate de unica folosinta (medic + asistenta)
✅ Manusi de unica folosinta (minim 2 randuri de manusi pentru fiecare dintre medici/asistente, conform protocoalelor internationale de echipare in conditii de epidemii)
✅ Capelina impermeabila (medic + asistenta)
✅ Cizme din PVC (medic + asistenta) pentru protectia superioara a piciorului.
✅ Protectie pentru incaltaminte (botosi speciali) (medic + asistenta)


II. Echiparea pacientului cu echipamente de unica folosinta constand in:

✅ manusi,
✅ masca chirurgicala,
✅ halat de unica folosinta,
✅ boneta/capelina unica folosinta

III. Dezinfectarea si sterilizarea spatiilor de lucru si a spatiilor comune folosind aparate si tehnologii care sa asigure maximul de eficienta in conditiile epidemiologice actuale. Clinica DentalMed foloseste cel mai sofisticat si complex sistem de sterilizare a aerului din cabinetul dentar de tratament, precum si din spatiile comune, asigurat cu ajutorul echipamentelor de nebulizare pentru sterilizarea aeromicroflorei, precum si a lampilor UV de mare putere.
La sfarsitul fiecarei sedinte de tratament personalul medical asigura dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor si a aerului din cabinetul stomatologic, folosind substante biocide speciale, cu grad inalt de eficienta impotriva virusurilor, bacteriilor, pentru prevenirea riscului de propagare a infectiilor. Lampa UV, un instrument care asigura un raport foarte bun intre eficacitatea sterilizarii, respectiv timpul necesar expunerii la lumina ultravioletelor, este folosita de asemenea la finalul fiecare sedintei de tratament.

IV. Suplimentar masurilor recomandate de autoritati, clinica DentalMed procedeaza la:

✅ nebulizarea fiecaruia dintre cele 11 cabinetele stomatologice care sunt utilizate pentru tratamente dupa fiecare tura de lucru (5/6 ore de lucru). Fiecare cabinet stomatologic este astfel nebulizat de 2 ori pe zi, pentru a asigura maximul de siguranta pentru desfasurarea tratamentelor in perioada pandemiei de SARS-COV2.

✅ decontaminarea suprafetelor si a materialelor (inclusiv pentru piesele de imbracaminte ale pacientilor si personalului) folosind o tehnologie inovativa, pe care in Romania o are in dotare doar clinica stomatologica DentalMed (considerand companiile din domeniul medicinei dentare). Este vorba despre aparatul HYGIENIO, care dezinfecteaza cu ajutorul substantelor biocide anti-covid si a aburului proiectat la o temperatura de 160 de grade suprafete complexe, eficacitatea pe CORONAVIRUS fiind de 100% in 10 minute.


✅ Incepand cu 15.05.2020 serviciile medicale complete* ale clinicii DentalMed sunt disponibile pacientilor care au nevoie de tratament dentar.

________________________________________________________________

* Clinica DentalMed si-a reluat activitatea incepand cu 15 mai 2020, in parametrii recomandati de Biroul executiv național al Colegiului Medicilor Stomatologi din România, prin Decizia Nr. 26/3BExN/5 mai 2020.

In perioada existentei Starii de Alerta pe teritoriul Romaniei (15.05.2020 - pana la noi termene), accesarea serviciilor medicale oferite in cadrul clinicii DentalMed se va face luand in considerare necesitatea aplicarii unui Protocol special de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta. Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta este temporar, valabil exclusiv in perioada existentei starii de alerta pe teritoriul Romaniei sau pana la eliminarea masurilor de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu COVID-19, stabilite de reglementările legale în vigoare adoptate de autorități.




__________________________________________________________
Echipa DentalMed a fost in permanenta in legatura cu pacientii, inclusiv in perioada Starii de Urgenta nationala, si va ramane la dispozitia pacientilor, folosind mijloacele de comunicare:

☎ Telefon: 0372 330 300 || 031 803 01 70
📧 Email: contact@dental-med.ro
💻 Chat: www.dental-med.ro
__________________________________________________________



Sanatatea nu are pret!


Va multumim!
Echipa DentalMed