Romanian English Français Deutsch Chinese

Albirea dintilor

Albirea dintilor cu Laser sau cu Accelerator de Albire realizata in clinica stomatologica de catre medicul dentist permite obtinerea unor efecte superioare tehnicilor clasice de albire a dintilor 

Albirea dintilor

Albirea dintilor

Albirea dintilor cu Laser si Albirea cu Accelerator de Albire (ZOOM, BEYOND)  reprezinta cele mai eficiente tehnici de albire dentara, permitand deschiderea culorii acestora cu pana la 14 nuante!

In clinica DentalMed, albirea dintilor ca si tratament de estetica dentara este realizata de catre medicul dentist si nu de catre personalul medical de suport (igieniste, asistente medicale etc.). Asiguram acest standard din respect pentru pacientii nostri si din dorinta de a asigura conditiile optime desfasurarii oricarui tip de tratament, precum si pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Albirea dintilor de catre medicul stomatolog

Medicul specialist in estetica dentara, asistenta medicala si pacientul – un trio perfect pentru un zambet de Hollywood obtinut prin tratamentul de albire a dintilor cu laser!

Spre deosebire de tehnicile de albire dentara clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in clinica DentalMed se utilizeaza tehnica albirii cu Accelerator de Albire si Albirea cu Laser. Albirea dintilor cu ajutorul lampii cu accelerator si albirea cu laser constau in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Albirea dintilor – imaginile din timpul sedintei de tratament surprind momentul aplicarii gelului de albire de catre medicul stomatolog

Albirea dintilor prin intermediul tratamentul profesional  realizat in clinica dentara este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta tehnica poate da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).

Albirea dintilor – imagini din timpul sedintei de tratament, cand gelul de albire este activat de catre lampa cu accelerator de albire

Cat dureaza tratamentul de albire a dintilor si cat de mult se pot albi dintii?

Rezultatele folosirii Lampii cu Accelerator de Albire (ZOOM, BEYOND) si al Albirii cu Laser sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergand pana la 8 -14 nuante. Terapia se desfasoara intr-o singura sedinta, care include 3 aplicari succesive ale gelului de albire, cu o durata de 1 h – 1.5 h. In urma unei albiri dentare realizate corect in clinica stomatologica, de catre medicul dentist, unde sedintetele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare si desensibilizare, riscul afectarii dentare este aproape inexistent.

Albirea dintilor, poze inainte si dupa tratament

Cat timp dureaza efectele unui tratament profesional de albire a dintilor?

Efectele albirii obtinute cu lampa de albire dureaza intre 6 luni – 2 ani, in functie de igiena pastrata. Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit. Pentru rezultate optime, echipa medicala recomanda la prima sedinta de albire realizarea unui tratament profesional de igienizare: detartraj cu ultrasunete, airflow si periaj profesional. Tratamentul de igienizare (detartaj, airflow, periaj, etc.) nu este inclus in pretul pachetului de albire. Va invitam sa consultati sectiunea Tarife Albire Dentara pentru mai multe detalii.

Ce produse putem folosi pentru a mentine dintii albi cat mai mult timp?

Rezultatele albirii pot fi mentinute prin folosirea produselor de igiena dentara special concepute pentru acest obiectiv. Consulta sectiunea produselor de ingrijire dentara de lux, care contin paste de dinti speciale cu pulbere de diamant si aur Swiss Smile, pentru mai multe detalii.

Ce reprezinta albirea dintilor ca si tratament de estetica dentara? Ce determina colorarea inestetica a dintilor?

Albirea dintilor este o procedura utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cand pacientul doreste acest lucru.
Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai, vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj.
Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

In  ce situatii nu este eficienta albirea dintilor?

Albirea dentara nu este eficienta in urmatoarele situatii:

– coloratia maronie, data de carie

– coloratia gri-albastruie, provocata de obturatiile din amalgam

– fluoroza dentara

Cat costa tratamentul de albire profesionala a dintilor?

Va rugam consultati sectiunea Tarife Albire Dinti pentru informatii detaliate.

Cum se pot mentine pe termen cat mai lung efectele albirii profesionale a dintilor:

– pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza.

– dupa tratamentele de igiena si albire se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani dupa albire.

– este indicata o igiena cat mai buna iar daca dintii suporta se recomanda si folosirea unei paste de albit.

– detartraj periodic.

Zambetul alb este accesoriul perfect pentru o nunta de vis

Dintii albi sunt un accesoriu important in completarea unei tinute de nunta perfecte, iar albirea dentara in cabinetul stomatologic este tratamentul care ii poate ajuta pe viitorii tineri casatoriti sa obtina rezultatul mult dorit.

Sfatul nostru este ca, in prima faza, viitorii miri sa se asigure ca nu exista alte probleme stomatologice.

Este recomandat cu aproximativ doua saptamani inainte de ziua nuntii sa efectueze tratamentul profesional de albire in cabinet, urmand ca un ultim perfect touch sa se obtina cu cate zile inainte, printr-o sedinta de periaj si airflow.

Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult. Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala.

 Doresc o programare pentru un tratament de albire

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop