Romanian English Français Deutsch Chinese

Chirurgie

Cea mai frecventa interventie chirurgicala intalnita in stomatologie este extractia dentara. Atunci cand un dinte este foarte distrus si nu mai poate fi refacut sau daca imbolnavirea sa provoaca complicatii, atunci el trebuie extras.

Dintele extras se poate inlocui cu un implant dentar sau cu o punte dentara.

In clinica DentalMed se realizeaza urmatoarele interventii chirurgicale:
– implanturi dentare
– extractii dentare
– odontectomii
– rezectii apicale
– chistectomii
– premolarizari
– transplantari
– chirurgie parodontala
– interventii chirurgicale ajutatoare inserarii implanturilor
– interventii chirurgicale ajutatoare protezarii mobile

Clinica stomatologica DentalMed dispune de o sala de operatii complet utilata, cu echipamente moderne si care asigura conditii stricte de asepsie.

Experienta clinica indelungata si profesionalismul echipei de chirurgi a clinicii noastre garanteaza reusita oricarei interventii.

NOU! Tehnicilor inovatoare folosite in clinica DentalMed li s-a alaturat Membrana PRF – o descoperire revolutionara in domeniul chirurgiei dentare osoase regenerative. 

Folosirea A-PRF si i-PRF (Platelet Rich Fibrin= trombocite bogate în fibrina) constituie o tehnica de avangarda in domeniul medicinei dentare, ce aduce beneficii semnificative tratamentelor de natura chiurgicala (implanturi dentare, sinus lift, extractii dentare, tratamentul parodontozei, aditii osoase etc.). Citeste mai mult despre folosirea Membranei PRF.

Doresc o programare

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop