Clinica stomatologica DentalMed
Romanian English Français Italiana Deutsch
Clinica Stomatologica DentalMed
Romanian English Français Italiana Deutsch

Tarife urgente stomatologice COVID-19

Asiguram Urgente Stomatologice pe perioada epidemiei de Coronavirus

Pe perioada epidemiei de SARS-COV-2 clinica DentalMed asigura incepand cu 15.04.2020, in baza AUTORIZARII SPECIALE primite de la Directia De Sanatate Publica Bucuresti, SERVICIUL DE URGENTE STOMATOLOGICE.

Accesul la serviciul de Urgente Stomatologice pe perioada epidemiei de coronavirus se face EXCLUSIV in urma TRIAJULUI TELEFONIC realizat de echipa de Call Center formata din personal de suport si medici.

Ne puteti contacta folosind urmatoarele mijloace de comunicare:

____________________________________________________________________________

☎ Telefon: 0372 330 300 || 031 803 01 70

📧 Email: contact@dental-med.ro

💻 Chat: www.dental-med.ro

______________________________________________________________________________

In perioada starii de urgenta accesarea serviciului de urgente stomatologice in cadrul clinicii DentalMed se realizeaza cu plata Costului Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare de Urgenta (valabil 15.04.2020 – 14.05.2020), a carui valoare este de :

 • 400 ron pentru pacientii clinicii
 • 550 ron pentru pacientii externi
 • 1000 ron Cost Protocol Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid pentru Urgenta Extrema (avulsii dentare, traumatisme, hemoragii extreme ce pot fi gestionate in ambulator) (programare garantata in aceeasi zi, daca pacientul este calificat prin triaj telefonic)

 

Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid DentalMed poate fi consultat AICI

 

Programare pentru urgenta stomatologica este considerata confirmata din partea clinicii doar dupa plata de catre pacient cu cardul online a taxei de urgenta.

Pretul interventiei stomatologice de urgenta (se va determina estimativ in urma tele-consultatiei si ulterior se va confirma in cabinet) nu include Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid, care se va achitat suplimentar.

Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid-19 Stare de Urgenta este temporar, valabil exclusiv in perioada 15 aprilie 2020 – 14 mai 2020 si reprezinta costurile generate de:

 • Echiparea personalului medical al clinicii cu Echipamente Personale de Protectie (EPP) pentru echipa formata din medic + asistenta + receptie + personal de suport
 • Echipamente Personale de Protectie (EPP) sunt materiale esentiale in asigurarea protectiei impotriva contaminarii cu posibile infectii generate de virusi si bacterii. Aceste EPP sunt necesare pentru a proteja echipa medicala si pacientul de o posibila infectare cu coronavirus.

Enumeram mai jos doar cateva dintre echipamentele anti-covid folosite pentru protectia medicilor si a asistentelor care realizeaza tratamente dentare de urgenta pe parcursul epidemiei de coronavirus:

✅ Masti militare de gaze concepute pentru a fi folosite inclusiv in timpul atacurilor biologice si chimice pentru protectia medicilor si a asistentelor care asigura urgentele. Reprezinta nivelul maxim de protectie la nivelul fetei, asigurand acoperirea gurii, a nasului si a ochilor, intr-o maniera unitara si fara brese de securitate.

✅ Combinezoane de unica folosinta pentru protectia corpului si a capului.

✅Manusi de unica folosinta (3 randuri de manusi pentru fiecare dintre medici/asistente, conform protocoalelor internationale de echipare in conditii de epidemii)

✅ Cizme din PVC pentru protectia superioara a piciorului.

 • Echiparea pacientului cu echipamente de unica folosinta constand in: manusi, masca, halat, boneta.
 • Dezinfectarea si sterilizarea spatiilor de lucru si a spatiilor comune folosind aparate si tehnologii care sa asigure maximul de eficienta in conditiile epidemiologice actuale. Clinica DentalMed foloseste cel mai sofisticat si complex sistem de dezinfectie a aerului, asigurat cu ajutorul a trei echipamente de nebulizare pentru sterilizarea aeromicroflorei.
 • Suplimentar masurilor obligatorii de dezinfectare si echipare recomandate de autoritatile nationale, DentalMed foloseste pentru decontaminarea suprafetelor si a materialelor (inclusiv pentru piesele de imbracaminte ale pacientilor si personalului) o tehnologie inovativa, pe care in Romania o are in dotare doar clinica stomatologica DentalMed. Este vorba despre aparatul HYGENIO, care dezinfecteaza cu ajutorul aburului proiectat la o temperatura de 160 de grade suprafete complexe, eficacitatea pe CORONAVIRUS fiind de 100% in 10 minute.

   

  Accesati linkul pentru  Imagini clinica urgente COVID-19

  _________________________________________________________________________

 

urgente stomatologice covid19

Dragi pacienti,

Costul “Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare de Urgenta” este perceput de clinica noastra exclusiv pentru: ehipamente de protectie anti-COVID19 pentru: medic si asistenta (masti cu filtrare superioara ajungand pana la masti militare anti, combinezoane de protectie, incaltaminte speciala, etc.), personalul din receptie, personalul administrativ (colegii de la curatenie, colegii care asigura paza si protectia). ABSOLUT TOTI acesti oameni sunt imbracti cu echipamente de protectie care sa asigure protectia impotriva riscului de infectare cu virusul SARS-COV-2. Spre exemplu, echipamentul anti-covid al medicului presupune folosirea simultana, una peste alta, a 3 perechi de manusi!

Masurile de protectie sunt necesare IN PRIMUL RAND PENTRU PROTECTIA PACIENTULUI, dar la fel de important, pentru PROTECTIA PERSONALULUI MEDICAL.

Cabinetele dentare au fost primele inchise prin ordonanta de urgenta, deoarece riscurile pe care le presupune tratamentul dentar in timpul epidemiei de SARS-COV-2 sunt foarte mari pentru aceasta ramura medicala. Dupa anestezisti si medicii din spitale care lucreaza direct cu pacienti infectati cu coronavirus, MEDICII STOMATOLOGI si ASISTENTELE DE STOMATOLOGIE sunt cele mai expuse infectarii cu acest virus. De aceea nevoia de a fi echipati corespunazator, cu echipamente perfomante, detinatoare de certificate de conformitate, este esentiala pentru a preveni contaminarea pacientilor si a personalului!

Costul acestor echipamente este foarte mare – spre exemplu, un combinezon are un cost de aproape 100 de ron!. Pentru un singur pacient este necesar, asa cum am mentionat, sa echipam insa un medic, una sau doua asistente, personal din receptie, administrativ etc.

Pacientul este de asemenea ECHIPAT cu echipamente de unica folosinta: masca, manusi, boneta, halat!

Costurilor de echipare li se adauga costurile generate de STERILIZAREA si DEZINFECTAREA cabinetului si a clinicii. Pentru a trata un singur pacient sunt blocate 2.5 ore pentru operatiuni legate de nebulizarea cabinetului (sterilizarea aerului din cabinetul in care s-a realizat tratamentul), dezinfectarea tuturor suprafetelor si a aparaturii, instrumentarului etc. In decursul unei zile de lucru tratam maxim 9 pacienti pentru a asigura siguranta deplina a actului medical si respectarea protocoalor de siguranta anti-covid.

Foarte important este personalul care este angrenat in aceste tratamente: medici, asistente, receptie, oameni care asigura suportul adiministrativ….acesti oameni dau dovada de curaj si eroism, infruntand riscul unei posibile contaminari. Nu putem supune riscului santatea si siguranta lor, asa cum nu putem sa facem acest lucru nici cu pacientii.

Realizarea in conditii de siguranta si legalitate a urgentelor dentare a presupus un amplu si foarte strict process de autorizare de catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti. In prezent sunt doar 6 clinici private autorizate in Bucuresti sa realizeze tratamente de urgenta. Autorizarea pentru tratamente dentare de urgenta a presupus un proces extrem compex, anevoios si costisitor. A fost necesara achizitionare unor aparate speciale (cum este nebulizatorul), care au aparut ca necesitate de echipare strict in contextul epidemiei de coronavirus. Aceste aparate au fost aproape imposibil de procurat din Romania, neexistand in stocul niciunui furnizor in aceasta perioada. Doar achizitia unui asemenea aparat depaseste costul de 5.000 de euro, iar fara el si fara folosirea lui DUPA FIECARE SEDINTA DE TRATAMENT DE URGENTA DENTARA autorizarea clinicii nu ar fi fost posibila, iar tratamentele de urgenta dentara in aceasta perioada cu risc de coronaivirus nu pot fi concepute de catre standardele clinicii noastre!

 

Am exemplificat mai sus doar un crampei din ceea ce prespune sa putem trata in urgenta un pacient in aceasta perioada. Costul care este in spatele acestei “taxe de urgenta” depaste 1500 de lei! Subventionam ca si clinica mai mult de jumatate din acest cost si il suportam noi, pentru a nu transforma aceste tratamente de urgenta dentara in interventii imposibil de suportat financiar de catre pacienti!.

Utilizarea Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare de Urgenta face posibila desfasurarea in conditii DE SIGURANTA PENTRU PACIENT SI PERSONALUL CLINICII a tratamentului pacientilor care au nevoie de interventii dentare de urgenta! Alternativa ramane intotdeauna aceea a serviciului gratuit oferit de catre sectile UPU ale spitalelor de stat.

Am oferit IN MOD GRATUIT in acesta perioada peste o suta de consultatii realizate de medicii clinicii  prin telefon, am sprijinit cu sfaturi, consiliere medicala, eliberare de retete foarte multi pacienti si vom continua sa facem acest lucru, chiar daca aceste lucruri nu se vad de catre publicul larg si sunt simtite ca beneficiu doar de catre pacientul primitor. Insa atunci cand pacientul trebuie sa ajuna la clinica si nu mai exista o alta alternativa a tratamentului sau de temporizare, acesta este costul pe care il genereaza desfasurarea in conditii de siguranta. NU vom face compromisuri atunci cand este vorba despre siguranta actului medical, iar acest refuz al compromisului are costuri pe masura.

_______________________________________________________________________________

 

Accesati linkul pentru  Imagini clinica urgente COVID-19

 

TARIFE TRATAMENTE URGENTE DENTARE ADULTI (valabile pe perioada Starii de Urgenta)  
Consultatie urgenta 300 lei
Radiografie dentara panoramica (ortopantomograma) format digital  [TOMOGRAF MORITA JAPONIA] 200 lei
Tomografie Computerizata 3D (CT) in scop endodontic format digital [TOMOGRAF MORITA JAPONIA*] 300 lei
Tomografie Computerizata 3D (CT) maxilar superior format digital [TOMOGRAF MORITA JAPONIA*] 700 lei
 Tomografie Computerizata 3D (CT) hemiarcada format digital       [TOMOGRAF MORITA JAPONIA*] 500 lei
   
   
Extractie dinte definitiv (nu se aplica molarilor de minte, dintilor cu anatomie speciala si oricarei altor situatii semnalate de catre echipa medicala) 800 - 2000 lei
   
Tratament endodontic urgenta dentara  750 - 2000 lei
Aplicare antiseptic/antibiotic pe canal 300 lei
   
   
TARIFE TRATAMENTE URGENTE DENTARE COPII (valabile pe perioada Starii de Urgenta)  
   
   
Pansament cu antibiotic/calmant 500 lei
Pansament provizoriu cu IRM/Coltosol 250 lei
Pansament provizoriu cu glassionomer 375 lei
Replantare dinte permanent + imobilizare 1000 lei
Reatasare fragment dentar 600 lei
Rx retroalveolara  150 lei
Fotografii de diagnostic pentru monitorizare 80 lei
Inhalosedare 500 lei
Dentapen anestezie locala computerizata 100 lei
Pulpotomie 550 lei
Tratament de canal 750 lei
Extractie dinte de lapte monoradicular 550 lei
Extractie dinte de lapte pluriradicular 750 lei
Drenaj abces 500 lei
Obturatie compozit 400 lei
Coafaj MTA 400 lei
Coafaj direct/indirect 250 lei
   
Nota 1: Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare de Urgenta reprezinta un o suma care se achita la fiecare sedinta de tratament. In situatia in care sunt necesare sedinte repetate de tratament pentru un pacient, acesta intelege necesitatea achitarii la fiecare dintre sedinte a contravalorii acestuia. Acesta este un cost fix, reprezentat de operatiunile care se realizeaza pentru desfasurarea in conditi de siguranta maxima pentru pacient si echipa medicala a fiecarei sedinta de tratament stomatologic de urgenta: echipare pacient cu echipamente speciale de unica folosinta: masca, manusi, halat, boneta, echipare medic + asistenta cu EPP special anti-covid, echipare cu EPP anti-covid a personalului de tip receptie si administrativ, costurile aferente dezinfectarii cu aburi si biocide speciale anti-covid pentru suprafete, precum si cele generate de sterilizarea suprafetelor si a aerului (nebulizarea cu biocid special pentru aeromicroflora) inainte de fiecare interventie de ugenta dentara si dupa fiecare sedinta de tratament. 
   
   
   
Nota 2: Aceaste preturi reprezinta o selectie estimativa a celor mai probabile tratamente dentare de urgenta. Decizia finala referitor la conduita de tratament, precum si la tariful procedurii, apartine medicului dentist care efectueaza tratamentul. Clinica DentalMed isi rezerva dreptul de a modifica oricand lista tratamentelor, precum si preturile practicate, fara notificare prealabila. 
 
Nota 3: In masura in care este posibil, va rugam sa folositi cardul bancar pentru plata tratamentelor in cadul clinicii, in perioada epidemiei de SARS-COV-2. Aceasta masura este necesara in contextul actiunilor menite a reduce riscul contaminarii cu virusul SARS-COV-2. Va multumim!
 

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop
Stimati pacienti,


✅ Serviciul De Urgente Dentare ESTE DISPONIBIL in cadrul clinicii DentalMed incepand cu 15.04.2020
📜Clinica DentalMed a fost autorizata de inspectorii Directiei de Sanatate Publica Bucuresti (P.V. 850/14.04.2020) pentru a desfasura in conditii de siguranta maxima tratamente de natura urgentelor dentare.

Urgente stomatologice

__________________________________________________________
In perioada starii de urgenta (15.04.2020 - 154.05.2020), accesarea serviciului de urgente stomatologice in cadrul clinicii DentalMed include un Cost Protocol Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare de Urgenta, a carui valoare este de :

📍400 ron pentru pacientii clinicii + pretul pentru tratamentului stomatologic realizat
📍550 ron pentru pacientii externi + pretul pentru tratamentului stomatologic realizat
📍1000 ron Cost Protocol Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid pentru Urgenta Extrema (avulsii dentare, traumatisme, hemoragii extreme ce pot fi gestionate in ambulator) + pretul pentru tratamentului stomatologic realizat

1. Programarea pentru urgenta stomatologica este considerata CONFIRMATA din partea clinicii DOAR DUPA PLATA DE CATRE PACIENT CU CARDUL ONLINE A Costului aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare de Urgenta.
2. Pretul interventiei stomatologice de urgenta (se va determina estimativ in urma tele-consultatiei si ulterior se va confirma in cabinet) SE VA ACHITA SUPLIMENTAR Costului aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare de Urgenta.
3. Costului aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-CovidStare de Urgenta este temporar, valabil exclusiv in perioada 15.04.2020 - 14.05.2020.

__________________________________________________________


Ca urmare a Ordonantei Militare nr. 2 din 21.03.2020, activitatea clinicii DentalMed (similar cu a tuturor clinicilor si cabinetelor dentare de pe teritoriul Romaniei) a fost temporar suspendata.

Autoritatile nationale permit insa realizarea tratamentelor de natura urgentelor dentare EXCLUSIV in cadrul CABINETELOR STOMATOLOGICE si CLINICILOR DENTARE AUTORIZATE DE DSP pentru desfasurarea de tratamente de urgenta stomatologica pe perioada epidemiei de coronavirus. Acestea au definit reguli foarte stricte referitoare la protocoalele de tratament, Echipamentele personale de protectie complete (EPP) si aparatura specifica pentru sterilizarea cabinetelor (nebulizatoare pentru dezinfectarea aerului dupa tratamentul stomatologic) si a spatiilor clinicii. Regulile epidemiologice anti-covid sunt extrem de importante si trebuie sa fie respectate in cadrul oricarei clinici dentare care doreste sa desfasoare tratamente de natura urgentelor dentare.


Am dedicat ore intregi pentru a asigura in detaliu toate elementele care sa asigure conformitatea cu noile reglementari epidemiologice recomandate de Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania, pentru a preveni raspandirea infectiei cu virusul SARS-CoV-2. Din respect pentru pacientii nostri, cu grija permanenta pentru personalul clinicii si cu consideratie pentru normativele emise de institutiile abilitate, clinica DentalMed a decis inca de la inceput ca nu va desfasura activitati din sfera tratamentelor de urgenta decat in momentul in care puteam asigura 100% aliniere la noile dispozitii emise de autoritatile de reglementare din Romania.

Echipa de management a clinicii DentalMed a depus eforturi considerabile in acesta perioada pentru a asigura dotarea tehnico-materiala in conformitate cu noile reglementari, in contextul epidemiei de coronavirus. Aprovizionarea cu echipamentele de protectie speciale (masti cu filtrare superioara, combinezoane de protectie, etc.) si cu aparatura de dezinfectare a aerului din incintele cabinetelor este in aceasta perioada a reprezentat o provocare foarte mare, timpii de livrare si costurile asociate facand din acest proiect unul extrem de dificil de finalizat si in egala masura de costisitor.

Nu am facut insa niciun compromis in a ne aproviziona cu cele mai performante materiale si tehnologii, pentru a asigura desfasurarea impecabila a protocoalelor de tratament dentar in conditii de coronavirus.

Am fost si suntem permanent in contact cu pacientii nostri si le oferim suport de la distanta, punandu-le la dispozitie o echipa specializata, formata din Medici si personal de tip Patient Care, prin intermediul diviziei DentalMed Emergency Call-Center, inca din prima zi in care am fost nevoiti sa suspendam activitatea clinicii. Sunt pacienti carora am putut sa le oferim tele-consiliere sau emiterea de prescriptii medicale, iar pentru cei a caror alinare a suferintei dentare nu exista decat tratamentul in cabinet, incepand din 15 aprilie putem sa le asiguram programare pentru tratament in cabinet in vederea rezolvarii urgentei.


Tratamentele de natura interventiilor stomatologice de urgenta sunt realizate DOAR IN URMA UNUI TRIAJ TELEFONIC exigent, realizat de catre colegii din departamentul de Patient Care, in colaborare cu medici dedicati.

__________________________________________________________
Echipa DentalMed este in permanenta in legatura cu pacientii, folosind mijloacele de comunicare:

☎ Telefon: 0372 330 300 || 031 803 01 70
📧 Email: contact@dental-med.ro
💻 Chat: www.dental-med.ro
__________________________________________________________


Servicii urgenta COVID-19

Tarife urgente stomatologice COVID-19

Protocol urgente COVID-19 DentalMed

Imagini clinica perioada Anti-Covid19


Va multumim!
Echipa DentalMed
Detalii Tratamente in Starea de Alerta

Dragi pacienti,


✅ Incepand cu 15.05.2020 serviciile medicale complete* ale clinicii DentalMed sunt disponibile pacientilor care au nevoie de tratament dentar.

________________________________________________________________

* Clinica DentalMed si-a reluat activitatea incepand cu 15 mai 2020, in parametrii recomandati de Biroul executiv național al Colegiului Medicilor Stomatologi din România, prin Decizia Nr. 26/3BExN/5 mai 2020.

In perioada existentei Starii de Alerta pe teritoriul Romaniei (15.05.2020 - pana la noi termene), accesarea serviciilor medicale oferite in cadrul clinicii DentalMed se va face luand in considerare necesitatea aplicarii unui Protocol special de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta. Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta este temporar, valabil exclusiv in perioada existentei starii de alerta pe teritoriul Romaniei sau pana la eliminarea masurilor de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu COVID-19, stabilite de reglementările legale în vigoare adoptate de autorități.


🔥 Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed va fi SUPORTAT INTEGRAL DE CATRE Clinica DentalMed, din consideratie pentru pacientii nostri si pentru conditiile speciale ale perioadei pe care o traversam. 🔥Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid-19 Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed se refera la urmatoarele actiuni care sunt destinate limitarii raspandirii infectiei cu virusul SARS-COV2:

I. Echiparea personalului clinicii cu Echipamente Personale de Protectie (EPP) pentru echipa formata din medic + asistenta + receptie + personal de suport.

Echipamente Personale de Protectie (EPP) sunt elemente esentiale in asigurarea protectiei impotriva contaminarii cu posibilele infectii generate de virusi si bacterii. Aceste echipamente speciale sunt necesare pentru a proteja echipa medicala si pacientul de o posibila infectare cu virusul SARS-COV-2.

Enumeram mai jos doar cateva dintre echipamentele anti-covid folosite pentru protectia medicilor si a asistentelor care realizeaza tratamente dentare pe parcursul epidemiei de coronavirus:

✅ Masti militare de gaze (medic + asistenta) concepute pentru a fi folosite inclusiv in timpul atacurilor biologice si chimice pentru protectia medicilor si a asistentelor care asigura urgentele. Reprezinta nivelul maxim de protectie la nivelul fetei, asigurand acoperirea gurii, a nasului si a ochilor, intr-o maniera unitara si fara brese de securitate.
✅ Masti cu filtrare superioara (N95, KN95, FFP2, FFP3 standard sau echivalent) pentru situatiile in care nu se pot folosi mastile militare (medic + asistenta)
✅ Combinezoane impermeabile (medic + asistenta) pentru protectia corpului si a capului.
✅ Halate de unica folosinta (medic + asistenta)
✅ Manusi de unica folosinta (minim 2 randuri de manusi pentru fiecare dintre medici/asistente, conform protocoalelor internationale de echipare in conditii de epidemii)
✅ Capelina impermeabila (medic + asistenta)
✅ Cizme din PVC (medic + asistenta) pentru protectia superioara a piciorului.
✅ Protectie pentru incaltaminte (botosi speciali) (medic + asistenta)


II. Echiparea pacientului cu echipamente de unica folosinta constand in:

✅ manusi,
✅ masca chirurgicala,
✅ halat de unica folosinta,
✅ boneta/capelina unica folosinta

III. Dezinfectarea si sterilizarea spatiilor de lucru si a spatiilor comune folosind aparate si tehnologii care sa asigure maximul de eficienta in conditiile epidemiologice actuale. Clinica DentalMed foloseste cel mai sofisticat si complex sistem de sterilizare a aerului din cabinetul dentar de tratament, precum si din spatiile comune, asigurat cu ajutorul echipamentelor de nebulizare pentru sterilizarea aeromicroflorei, precum si a lampilor UV de mare putere.
La sfarsitul fiecarei sedinte de tratament personalul medical asigura dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor si a aerului din cabinetul stomatologic, folosind substante biocide speciale, cu grad inalt de eficienta impotriva virusurilor, bacteriilor, pentru prevenirea riscului de propagare a infectiilor. Lampa UV, un instrument care asigura un raport foarte bun intre eficacitatea sterilizarii, respectiv timpul necesar expunerii la lumina ultravioletelor, este folosita de asemenea la finalul fiecare sedintei de tratament.

IV. Suplimentar masurilor recomandate de autoritati, clinica DentalMed procedeaza la:

✅ nebulizarea fiecaruia dintre cele 11 cabinetele stomatologice care sunt utilizate pentru tratamente dupa fiecare tura de lucru (5/6 ore de lucru). Fiecare cabinet stomatologic este astfel nebulizat de 2 ori pe zi, pentru a asigura maximul de siguranta pentru desfasurarea tratamentelor in perioada pandemiei de SARS-COV2.

✅ decontaminarea suprafetelor si a materialelor (inclusiv pentru piesele de imbracaminte ale pacientilor si personalului) folosind o tehnologie inovativa, pe care in Romania o are in dotare doar clinica stomatologica DentalMed (considerand companiile din domeniul medicinei dentare). Este vorba despre aparatul HYGIENIO, care dezinfecteaza cu ajutorul substantelor biocide anti-covid si a aburului proiectat la o temperatura de 160 de grade suprafete complexe, eficacitatea pe CORONAVIRUS fiind de 100% in 10 minute.


__________________________________________________________
Echipa DentalMed a fost in permanenta in legatura cu pacientii, inclusiv in perioada Starii de Urgenta nationala, si va ramane la dispozitia pacientilor, folosind mijloacele de comunicare:

☎ Telefon: 0372 330 300 || 031 803 01 70
📧 Email: contact@dental-med.ro
💻 Chat: www.dental-med.ro
__________________________________________________________Sanatatea nu are pret!


Va multumim!
Echipa DentalMed