Romanian English Français Deutsch Chinese

Radiografie dentara

Clinica DentalMed foloseste pentru intreaga gama de investigatii radiologice Computer Tomograful Veraviewepocs 3D, apartinand producatorului japonez MORITA, leaderul mondial in domeniul tehnologiei dentare.

 poze_ct_3_500Acesta este cel mai nou aparat lansat de compania MORITA pentru imagistica dentara, tehnologia revolutionara inglobata conducand la obtinerea unor performante de neegalat: CEL MAI BUN RAPORT intre Calitatea Imaginii Investigatiilor Radiologice/Nivel Minim de Radiatii Pentru Pacienti si pentru personalul clinicii.

 poze_ct_1_500

Veraviewepocs 3D X-Ray Unit este considerat o minune a tehnicii, distingandu-se prin caracteristici greu de egalat:

– investigatii radiologice cu o calitate exceptionala si un constrast foarte bun al imaginii, atat pentru tesuturile dure, cat si pentru cele moi

-nivel minim de radiatii

– sistem complet digital

– grad inalt de ergonomie, atat pentru pacient, cat si pentru echipa de radiologi

– procesare rapida a informatiilor radiologice, gratie sistemului

Compania japoneza J. MORITA, are o traditie impresionanta, bazele acesteia fiind puse in anul 1916, de catre fondatorul Junichi Morita. Dupa aproape un secol de prezenta in domeniul tehnolgiei dentare, numele MORITA a devenit sinonim cu performanta de varf in domeniul dentar. Grupul de companii MORITA este implicat nu numai in procesul de productie al aparaturii si dispozitivelor dentare, ci si in fazele de cercetare-dezvoltare.

Investigatiile radiologice reprezinta un ajutor important pentru medicul dentist. Un diagnostic corect si complet nu poate fi pus decat dupa vizualizarea radiografiilor.

Pe radiografii se observa prezenta cariilor, gravitatea sau vechimea lor, dar si corectitudinea unor tratamente. In functie de informatiile obtinute in timpul examinarii clinice si a celor furnizate de radiografii, se stabileste diagnosticul si se alege tratamentul.

Pentru realizarea radiografiilor retroalveolare clinica DentalMed foloseste un aparat de radiologie de ultima generatie (modelul PORT-X II al firmei Genoray ), care emite o doza foarte mica de radiatii. In clinica noastra se acorda o atentie deosebita protectiei pacientului si de aceea utilizam sortul de plumb, pentru ca iradierea sa fie minima.

panoramic_rx_dentalmed_400

Doresc o programare

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop