News

Clinica DentalMed a devenit Furnizor Regal

Bucuresti, 16 mai 2013. DentalMed Luxury Dental Clinic (www.dental-med.ro), cea mai performanta clinica de stomatologie din Romania la nivel tehnologic si al echipei de specialisti, a devenit Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei. 

Titlul de Furnizor Regal a fost acordat in cadrul ceremoniei care a avut loc sambata 11 mai 2013, la Palatul Elisabeta, de catre Majestatea Sa Regele Mihai I prin Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta.
Inalta distinctie a fost acordata pentru servicii stomatologice, pe baza recomandarii facute Majestatii Sale si Familiei Regale de catre comitetul particular de experti, pentru o perioada de trei ani.

“Pentru DentalMed acest inalt titlu reprezinta incununarea efortului celor doi fondatori ai clinicii – Dragos si Razvan Popescu, care au creat in Romania o clinica dentara care ofera servicii medicale premium, la nivelul marilor capitale europene. Totodata, aceasta distinctie aduce cu sine si responsabilitatea dezvoltarii permanente si mentinerii unui nivel de calitate care sa raspunda unor cerinte cat mai exigente”, declara dr. Dragos Popescu, General Manager DentalMed.

“Casa Regala isi alege cu mare atentie si intr-un timp indelungat furnizorii, iar prestigiul DentalMed si inalta calitate a serviciilor si a echipei ne-au determinat sa acordam cu deosebita incredere si respect distinctia de Furnizor al Casei Regale. De regula, relatia pacient – medic se bazeaza pe increderea pe care acesta din urma reuseste sa o transmita pacientului. In cazul clinicii DentalMed, am fost fericit sa aflu ca sentimentul de incredere este transmis de catre o echipa de medici specialisti, care au reusit sa transforme tratamentul stomatologic intr-o experienta pozitiva.”, declara Ion Tuca, director al Casei Regale a Romaniei.

DentalMed sustine totodata Casa Regala si prin sprijinirea unor programe caritabile de traditie, initiate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR). Programul “Tinere Talente”, prin care s-au acordat burse de studiu copiilor talentati in arte muzicale si arte plastice a fost primul care a deschis seria proiectelor de sustinere a actiunilor caritabile organizate de FPMR. Programul “Zambet de copil”, este un proiect special, initiat de catre Clinica DentalMed in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, prin care copii provenind din familii defavorizate au primit asistenta stomatologica prin efectuarea de tratamente dentare de ultima generatie, executate de o echipa internationala de medici specialisti. Fondurile pentru sustinerea activitatilor caritabile sunt obtinute prin eforturile clinicii DentalMed, prin implicarea directa a managementului clinicii si a echipei interne de medici, precum si din donatiile pacientilor DentalMed. 

*** Despre DentalMed Luxury Dental Clinic

Clinica stomatologica DentalMed acopera prin echipa sa medicala si dotarile de top intreaga gama de servicii in domeniul medicinei dentare, avand ca varf de lance chirurgia si estetica dentara. Unul dintre elementele definitorii ale DentalMed este specializarea serviciilor. DentalMed a selectat o echipa medicala internationala, cu medici hiperspecializati in interventii de top precum sinus lift surgery, microchirurgie parodontala, estetica dentara si stomatologie pediatrica. Implantul dentar, tratamentele reconstructive prin microchirurgie parodontala, reconstructia protetica prin coroane din portelan pe zirconiu, tratamentul cu inhalosedare pentru copii, tratamentele chirurgicale “one stage surgery” (comprimarea fazelor chirurgicale de tratament intr-o singura sedinta operatorie), reprezinta doar cateva dintre interventiile realizate la nivel de excelenta de catre specialistii clinicii. Lucrand in echipe superspecializate, folosind cele mai moderne mijloace de investigatii (Computer Tomograf MORITA, microscop Carl Zeiss, etc.), alocand timp de studiu si prezentare fiecarui caz in parte, se realizeaza conceptia si aplicarea unor planuri de tratament care aduc un maxim de beneficiu pacientului. Clinica DentalMed a inaugurat in anul 2011 Centrul de Excelenta in Chirurgie si Implantologie. Totodata, anul 2011 a reprezentat finalizarea procesului de extindere a clinicii in aceeasi locatie, de la 200 mp la 700 mp, cuprinzand 9 unituri, sala de chirurgie, Computer Tomograf MORITA, spatii pentru minicolocvii, amenajari pentru live surgery, printr-o investitie de 1,5 mil. Euro. Clinica DentalMed estimeaza pentru anul 2013 o crestere cu minim 30% a cifrei de afaceri de aproximativ 2 mil. Euro atinse in anul 2012. In primele patru luni ale anului 2013 clinica a realizat un volum de incasari de 1 milion de euro, reprezentand o crestere cu 80% fata de perioada similara a anului precedent.

FUNDATIA DENTALMED, PRIMUL FOND DE CARITATE AL UNEI CLINICI STOMATOLOGICE DE LUX DIN ROMANIA

Bucuresti, 29 octombrie 2012. DentalMed, cea mai performanta clinica de stomatologie din Romania la nivel tehnologic si al echipei de specialisti, s-a alaturat demersului Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei (FPMR), pentru sprijinirea tinerilor artisti romani, prin acordarea unor burse, in cadrul proiectului national Tinere Talente. Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) a organizat in data de 25 octombrie, la Ateneul Român, a V-a ediţie a Concertului Regal caritabil în beneficiul programului Tinere Talente, avandu-l ca invitat special pe violonistul Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius Elder-Voicu, acompaniat de ansamblul Stradivarius dirijat de Gabriel Bebeselea. Concertul are loc anual cu ocazia aniversarii Majestăţii Sale Regele Mihai I, în prezenţa Familiei Regale a României.

Este primul proiect prin care DentalMed sustine actiunile caritabile ale Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei (FPMR). In luna februarie a anului viitor un juriu de specialitate format din cei mai reputati artisti plastici si muzicieni romani va selecta urmatoarea generatie de bursieri Tinere Talente ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, sprijiniti cu ajutorul DentalMed.

“Reunirea fortelor celor doua organizatii, pe de o parte prestigiul si experienta clinicii DentalMed, pe de alta parte traditia de inalte valori morale si capacitatea social catalizatoare a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, reprezinta o garantie in alegerea tinerilor artisti, a copiilor, precum si a altor categorii care vor face parte din proiectele viitoare pe care intentionam sa le derulam impreuna”, declara Dragos Popescu, fondator si General Manager DentalMed.

Incepand cu anul 2013, proiectele caritabile sustinute de Clinica DentalMed vor fi desfasurate prin intermediul Fundatiei DentalMed. Aceasta va fi prima fundatie caritabila din Romania sustinuta de o clinica stomatologica si va avea ca scop sprijinirea artelor si a tinerilor artisti romani, precum si ajutorarea copiilor defavorizati, prin efectuarea unor tratamente dentare de ultima generatie, executate de o echipa internationala de medici specialisti. Demersul comun al Clinicii si al Fundatiei DentalMed se contureaza in jurul ideii de a aduce un zambet pe chipul copiilor si al tinerilor speciali din Romania.

“Am ales sa sustinem artisti talentati aflati la inceput de cariera pentru a dovedi lumii intregi ca tinerii romani sunt inzestrati cu o sensibilitate de exceptie. Dorim sa contribuim la formarea si afirmarea tinerilor acordandu-le nu doar sprijinul financiar necesar, dar si pe cel emotional, aratandu-le prin exemplul propriu ca performanta nu are limite si ca in orice domeniu se pot atinge culmi care nu tin seama de nationalitate sau de locul geografic. Credem ca talentul si profesionalismul nu au granite” declara Razvan Popescu, fondator si Director de Dezvoltare DentalMed.

Fondurile pentru sustinerea activitatilor Fundatiei DentalMed vor fi obtinute prin eforturile Clinicii stomatologice DentalMed, prin implicarea echipei interne de medici si din donatiile pacientilor DentalMed care doresc sa se alature acestor actiuni, iar proiectele Fundatiei vor fi anuntate incepand cu anul 2013.

 

Miercuri, 14 mai 2014, în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, a avut loc „Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României. DentalMed a paraticipat in calitate de sustinator al programelor FPMR.

Evenimentul s-a desfăşurat în Sala Regilor a Palatului Elisabeta şi s-a bucurat de participarea unor personalităţi de prim rang din mediul economic şi bancar, diplomatic şi cultural.

 

 „Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României” a dorit să recunoscă cele mai active iniţiative de implicare socială ale partenerilor Fundaţiei din ultimul an.

 

În discursul său, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a subliniat necesitatea continuării demersurilor de responsabilitate socială din partea mediului de afaceri şi le-a mulţumit celor prezenţi pentru investiţiile planificate în acest sens în România.

De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundaţia Principesa Margareta a României a investit eficient şi sustenabil peste 11 milioane de euro în programe sociale, cu impact în vieţile a zeci de mii de copii, tineri şi vârstnici din comunităţile defavorizate de pe întreg teritoriul României.

 

În cadrul Serilor Palatului Elisabeta, Familia Regală reuneşte reprezentanţi ai mediului privat, ai societăţii civile şi ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti în vederea stimulării parteneriatelor şi a iniţiativelor în sprijinul dezvoltării şi modernizării României.

 

Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) este o organizaţie neguvernamentală de elită înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României cu sprijinul tatălui său, Majestatea Sa Regele Mihai I.

Misiunea Fundaţiei Principesa Margareta a României este de a acţiona precum un catalizator pentru dezvoltarea potentialului uman, în spiritul demnităţii, solidarităţii şi promovării talentului şi valorilor culturale româneşti. De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundaţia a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile şi culturii, iniţiative ce şi-au adus contribuţia la reînnoirea spirituală şi socială a României.

Incepand cu anul 2013, proiectele caritabile sustinute de Clinica DentalMed sunt desfasurate prin intermediul Fundatiei DentalMed. Aceasta este prima fundatie caritabila din Romania sustinuta de o clinica stomatologica si are ca scop sprijinirea artelor si a tinerilor artisti romani, precum si ajutorarea copiilor defavorizati, prin efectuarea unor tratamente dentare de ultima generatie, executate de o echipa internationala de medici specialisti. Demersul comun al Clinicii si al Fundatiei DentalMed se contureaza in jurul ideii de a aduce un zambet pe chipul copiilor si al tinerilor speciali din Romania.

Alaturi de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) si Casa Regala a Romaniei, Fundatia DentalMed s-a implicat in sustinerea unor programe caritabile de traditie. Programul Tinere Talente, prin care se acorda burse de studiu copiilor talentați în arte muzicale și arte plastice a fost primul care a deschis seria proiectelor de susținere a acțiunilor caritabile initiate impreuna cu FPMR. Programul “Zambet de copil”, este un proiect special, initiat de catre Clinica DentalMed in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, prin care copii provenind din familii defavorizate au primit asistenta stomatologica prin efectuarea de tratamente dentare de ultima generatie, executate de o echipa internationala de medici specialisti. Fondurile pentru sustinerea activitatilor caritabile sunt obtinute prin eforturile clinicii DentalMed, prin implicarea directa a managementului clinicii si a echipei interne de medici, precum si din donatiile pacientilor DentalMed.

 

25 OCTOMBRIE 2014, ATENEUL ROMAN. Clinica DentalMed, impreuna cu Fundatia DentalMed sprijina pentru al treilea an consecutiv programul Tinere Talente, initiat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

De ziua Majestăţii Sale Regelui Mihai I, pianista Alexandra Dariescu și dirijorul Tiberiu Soare concertează pe scena Ateneului Român în sprijinul Fundaţiei Principesa Margareta a României

Pe 25 octombrie 2014, Fundaţia Principesa Margareta a României organizează la Ateneul Român a şaptea ediţie a concertului extraordinar în scopul de strângerii de fonduri în beneficiul programului Tinere Talente. Concertul Regal va fi oferit de către pianista Alexandra Dariescu, alături de Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României, dirijată de maestrul Tiberiu Soare.

Invitata specială, tânăra pianistă Alexandra Dariescu, va urca pe scena Ateneului pentru un concert de pian din repertoriul Ceaikovski. Desemnata de Revista Forbes ca membră a generaţiei “30 sub 30”, Alexandra Dariescu este considerată o excepţională ambasadoare a muzicii clasice. Pianista a plecat din Romania la 17 ani, ajungând, de atunci, să cânte pe cele mai importante scene ale lumii, fiind catalogată de prestigioasa revista BBC Music drept “o stea în devenire”. In anul 2013 a susţinut concertul de debut la Royal Albert Hall alături de Orchestra Filarmonicii Regale, devenind prima pianistă de origine română ce a concertat în această prestigioasă instituţie. În același an, a fost desemnată câstigătoarea premiului “Woman of the Future” la categoria Artă și Cultură.

Dirijorul orchestrei de tineri muzicieni și bursieri Tinere Talente este maestrul Tiberiu Soare – unul dintre cei mai valoroşi şi cunoscuţi dirijori din tânăra generaţie. Îşi desfaşoară activitatea muzicală ca dirijor din anul 1999, lucrând alături de orchestrele a numeroase filarmonici şi teatre de operă din ţară şi participând la turnee în Suedia, Israel, China, Germania, Elveţia ş.a. În plus faţă de activitatea sa bogată pe scena Sălii Radio şi în alte săli de concert şi teatre lirice din ţară, Tiberiu Soare mai are în program în 2013 şi noi concerte în străinătate. În lunile octombrie şi noiembrie va dirija la Praga, München şi la Paris – Palatul Versailles, dar și pe scena Ateneului pentru publicul român.

Fondurile strânse la concert vor sprijini programul Tinere Talente – ediţia 2014. O nouă generaţie de artişti, cu vârsta între 14 şi 24 de ani, din toată ţara, va putea aplica pentru obţinerea unei burse în luna decembrie a acestui an. Juriul de specialitate îi va selecta pe cei mai promiţători tineri din domeniul muzicii clasice şi cel al artelor plastice. În ultimii ani, peste 170 de tineri artişti plastici şi muzicieni au reusit performante extraordinare sprijiniti prin burse de studiu, mentorat şi promovare.

Doresc o programare

SOLICITA O PROGRAMARE

+40 372 330 300

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Locatie Waze clinica stomatologica

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Locatie Waze clinica stomatologica

Piata Charles de Gaulle 4-6 Bucuresti (OPENING SOON)

Reguli Tratamente in Starea de Alerta

Dragi pacienti,


🔥 Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed va fi SUPORTAT INTEGRAL DE CATRE Clinica DentalMed, din consideratie pentru pacientii nostri si pentru conditiile speciale ale perioadei pe care o traversam. 🔥Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid-19 Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed se refera la urmatoarele actiuni care sunt destinate limitarii raspandirii infectiei cu virusul SARS-COV2:

I. Echiparea personalului clinicii cu Echipamente Personale de Protectie (EPP) pentru echipa formata din medic + asistenta + receptie + personal de suport.

Echipamente Personale de Protectie (EPP) sunt elemente esentiale in asigurarea protectiei impotriva contaminarii cu posibilele infectii generate de virusi si bacterii. Aceste echipamente speciale sunt necesare pentru a proteja echipa medicala si pacientul de o posibila infectare cu virusul SARS-COV-2.

Enumeram mai jos doar cateva dintre echipamentele anti-covid folosite pentru protectia medicilor si a asistentelor care realizeaza tratamente dentare pe parcursul epidemiei de coronavirus:

✅ Masti militare de gaze (medic + asistenta) concepute pentru a fi folosite inclusiv in timpul atacurilor biologice si chimice pentru protectia medicilor si a asistentelor care asigura urgentele. Reprezinta nivelul maxim de protectie la nivelul fetei, asigurand acoperirea gurii, a nasului si a ochilor, intr-o maniera unitara si fara brese de securitate.
✅ Masti cu filtrare superioara (N95, KN95, FFP2, FFP3 standard sau echivalent) pentru situatiile in care nu se pot folosi mastile militare (medic + asistenta)
✅ Combinezoane impermeabile (medic + asistenta) pentru protectia corpului si a capului.
✅ Halate de unica folosinta (medic + asistenta)
✅ Manusi de unica folosinta (minim 2 randuri de manusi pentru fiecare dintre medici/asistente, conform protocoalelor internationale de echipare in conditii de epidemii)
✅ Capelina impermeabila (medic + asistenta)
✅ Cizme din PVC (medic + asistenta) pentru protectia superioara a piciorului.
✅ Protectie pentru incaltaminte (botosi speciali) (medic + asistenta)


II. Echiparea pacientului cu echipamente de unica folosinta constand in:

✅ manusi,
✅ masca chirurgicala,
✅ halat de unica folosinta,
✅ boneta/capelina unica folosinta

III. Dezinfectarea si sterilizarea spatiilor de lucru si a spatiilor comune folosind aparate si tehnologii care sa asigure maximul de eficienta in conditiile epidemiologice actuale. Clinica DentalMed foloseste cel mai sofisticat si complex sistem de sterilizare a aerului din cabinetul dentar de tratament, precum si din spatiile comune, asigurat cu ajutorul echipamentelor de nebulizare pentru sterilizarea aeromicroflorei, precum si a lampilor UV de mare putere.
La sfarsitul fiecarei sedinte de tratament personalul medical asigura dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor si a aerului din cabinetul stomatologic, folosind substante biocide speciale, cu grad inalt de eficienta impotriva virusurilor, bacteriilor, pentru prevenirea riscului de propagare a infectiilor. Lampa UV, un instrument care asigura un raport foarte bun intre eficacitatea sterilizarii, respectiv timpul necesar expunerii la lumina ultravioletelor, este folosita de asemenea la finalul fiecare sedintei de tratament.

IV. Suplimentar masurilor recomandate de autoritati, clinica DentalMed procedeaza la:

✅ nebulizarea fiecaruia dintre cele 11 cabinetele stomatologice care sunt utilizate pentru tratamente dupa fiecare tura de lucru (5/6 ore de lucru). Fiecare cabinet stomatologic este astfel nebulizat de 2 ori pe zi, pentru a asigura maximul de siguranta pentru desfasurarea tratamentelor in perioada pandemiei de SARS-COV2.

✅ decontaminarea suprafetelor si a materialelor (inclusiv pentru piesele de imbracaminte ale pacientilor si personalului) folosind o tehnologie inovativa, pe care in Romania o are in dotare doar clinica stomatologica DentalMed (considerand companiile din domeniul medicinei dentare). Este vorba despre aparatul HYGIENIO, care dezinfecteaza cu ajutorul substantelor biocide anti-covid si a aburului proiectat la o temperatura de 160 de grade suprafete complexe, eficacitatea pe CORONAVIRUS fiind de 100% in 10 minute.


✅ Incepand cu 15.05.2020 serviciile medicale complete* ale clinicii DentalMed sunt disponibile pacientilor care au nevoie de tratament dentar.

________________________________________________________________

* Clinica DentalMed si-a reluat activitatea incepand cu 15 mai 2020, in parametrii recomandati de Biroul executiv național al Colegiului Medicilor Stomatologi din România, prin Decizia Nr. 26/3BExN/5 mai 2020.

In perioada existentei Starii de Alerta pe teritoriul Romaniei (15.05.2020 - pana la noi termene), accesarea serviciilor medicale oferite in cadrul clinicii DentalMed se va face luand in considerare necesitatea aplicarii unui Protocol special de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta. Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta este temporar, valabil exclusiv in perioada existentei starii de alerta pe teritoriul Romaniei sau pana la eliminarea masurilor de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu COVID-19, stabilite de reglementările legale în vigoare adoptate de autorități.
__________________________________________________________
Echipa DentalMed a fost in permanenta in legatura cu pacientii, inclusiv in perioada Starii de Urgenta nationala, si va ramane la dispozitia pacientilor, folosind mijloacele de comunicare:

☎ Telefon: 0372 330 300 || 031 803 01 70
📧 Email: contact@dental-med.ro
💻 Chat: www.dental-med.ro
__________________________________________________________Sanatatea nu are pret!


Va multumim!
Echipa DentalMed