Angajari

1. Dental Imaging Assistant

Descrierea jobului:

  1. Inregistrează pacienţii in registrul de consultaţii cu datele de identitate necesare.
  2. Utilizează, depozitează şi păstrează în bune condiţii echipamentul de radioprotecţie.
  3. Executa investigatiile de imagistica dentara (radiografii, tomografii computerizate etc.) si investigatiile de diagnostic la indicatia medicilor, folosind echipamentele tehnice specifice (Computer Tomograf, aparat radiografii intra-orale, camera foto, etc.)
  4. Supraveghează pacienţii pe tot parcursul examinării.
  5. Participă la asigurarea întreţinerii aparatelor.
  6. Indosarierea şi distribuirea rezultatelor.
  7. Prezintă medicului investigatiile efectuate,
  8. Raportează lunar datele statistice cerute.
  9. Participă împreuna cu medicul la procesul de învăţământ şi la activitatea de cercetare ştiinţifică.
  10. Asigura utilizarea în condiţii optime a aparaturii şi sesizează orice defecţiuni în vederea menţinerii ei in stare de funcţionare optima.
  11. Imbunătăţirea pregătirii profesionale de specialitate prin perfecţionarea permanentă a cunoştinţelor teoretice şi practice.
  12. Utilizează şi păstrează în bune condiţii, echipamentele şi instrumentele din dotare, supraveghează colectarea materialelor şi instrumentarului de unică folosinţă utilizat, asigurându–se depozitarea acestora în vederea distrugerii.
  13. Respectă regulamentul de ordine interioară.
  14. Respectă reglementările în vigoare privind prevenirea, controlul şi combaterea infecţiilor nozocomiale.
  15. Supraveghează ordinea şi curăţenia la locul de munca.
  16. Respectă normele de radioprotecţie, la locul de muncă: – ţinuta conform regulamentului de ordine interioară, control periodic al cadrului medical expus profesional, purtarea mijloacelor de monitorizare individuala (fotodozimetre) şi predarea lor lunar responsabilului cu radioprotecţia.

Cerinte: Absolvent al unei scoli de asistente medicale specializarea radilogie sau a unei facultati de profil Aptitudini: organizare, indemanare, capacitatea de a lucra in echipa, rezistenta la stres.

Oferta (bonusuri, beneficii): Beneficii: posibilitatea de lucra intr-o clinica de lux, in cadrul unei echipe internationale de profesionisti in domeniu, accesul la cele mai noi tehnologii. Asiguram conditii pentru specializare si perfectionare profesionala. Program de lucru flexibil.

Bonusuri in functie de performanta.

Asteptam candidatura dumneavoastra la adresa de email: angajari@dental-med.ro

Doar candidatii selectati vor fi contactati.

2. Angajare Asistenta Medicala – STOMATOLOGIE

Descrierea jobului:

Pregateste pacientii pentru interventiile ce urmeaza a li se efectua. Pregateste cabinetul si instrumentarul pentru realizarea tratamentelor stomatologice. Asista medicul stomatolog in realizarea interventiilor.

Cerinte: Absolventa a unei scoli de asistente medicale. Aptitudini: organizare, indemanare, capacitatea de a lucra in echipa, rezistenta la stres. Experienta minim 1 an intr-un cabinet stomatologic.

Oferta (bonusuri, beneficii): Beneficii: posibilitatea de lucra intr-o clinica de lux, in cadrul unei echipe internationale de profesionisti in domeniu, accesul la cele mai noi tehnologii. Asiguram conditii pentru specializare si perfectionare profesionala. Program de lucru flexibil (6 ore/zi).

Bonusuri in functie de performanta.

Asteptam candidatura dumneavoastra la adresa de email: angajari@dental-med.ro

Doar candidatii selectati vor fi contactati.

3. Angajare Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolara

RESPONSABILITATI:

Activitati specifice chirurgiei dento-alveolare.

CERINTE:

Persoana organizata, atitudine pozitiva, persuasiune.

Abilitati de lucru in echipa.

Cunoasterea limbii engleze este obligatorie.

CANDIDATUL IDEAL:

Minim 2 ani experienta.

Specializare in chirurgie dento-alveolara.

OFERTA (bonusuri, beneficii):

Beneficii: posibilitatea de lucra intr-o clinica de lux, care are ca varf de lance departamentul de chirurgie – implantologie, in cadrul unei echipe internationale de profesionisti in domeniu, accesul la cele mai noi tehnologii.

Asiguram conditii pentru specializare si perfectionare profesionala. Program de lucru flexibil (ture)

4. Angajare Medic Pedodont

RESPONSABILITATI:

Activitati specifice stomatologiei pentru copii.

CERINTE:

Foarte bune abilitati de comunicare si interrelationare, in special cu copiii.

Persoana organizata, atitudine pozitiva, persuasiune.

Abilitati de lucru in echipa.

Cunoasterea limbii engleze este obligatorie.

CANDIDATUL IDEAL:

Minim 2 ani experienta in stomatologie pediatrica.

Competenta in pedodontie constituie un avantaj.

OFERTA (bonusuri, beneficii):

Beneficii: posibilitatea de lucra intr-o clinica de lux, in cadrul unei echipe internationale de profesionisti in domeniu, accesul la cele mai noi tehnologii in domeniul stomatologiei pentru copii (cum ar fi inhalosedare cu protoxid de azot).

Asiguram conditii pentru specializare si perfectionare profesionala. Program de lucru flexibil (ture)

Asteptam candidatura dumneavoastra la adresa de email: angajari@dental-med.ro

Doar candidatii selectati vor fi contactati.

Doresc o programare

SOLICITA O PROGRAMARE

+40 372 330 300

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Locatie Waze clinica stomatologica

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Locatie Waze clinica stomatologica

Piata Charles de Gaulle 4-6 Bucuresti (OPENING SOON)

Reguli Tratamente in Starea de Alerta

Dragi pacienti,


🔥 Costul aferent Protocolului de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed va fi SUPORTAT INTEGRAL DE CATRE Clinica DentalMed, din consideratie pentru pacientii nostri si pentru conditiile speciale ale perioadei pe care o traversam. 🔥Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid-19 Stare Alerta in cadrul clinicii DentalMed se refera la urmatoarele actiuni care sunt destinate limitarii raspandirii infectiei cu virusul SARS-COV2:

I. Echiparea personalului clinicii cu Echipamente Personale de Protectie (EPP) pentru echipa formata din medic + asistenta + receptie + personal de suport.

Echipamente Personale de Protectie (EPP) sunt elemente esentiale in asigurarea protectiei impotriva contaminarii cu posibilele infectii generate de virusi si bacterii. Aceste echipamente speciale sunt necesare pentru a proteja echipa medicala si pacientul de o posibila infectare cu virusul SARS-COV-2.

Enumeram mai jos doar cateva dintre echipamentele anti-covid folosite pentru protectia medicilor si a asistentelor care realizeaza tratamente dentare pe parcursul epidemiei de coronavirus:

✅ Masti militare de gaze (medic + asistenta) concepute pentru a fi folosite inclusiv in timpul atacurilor biologice si chimice pentru protectia medicilor si a asistentelor care asigura urgentele. Reprezinta nivelul maxim de protectie la nivelul fetei, asigurand acoperirea gurii, a nasului si a ochilor, intr-o maniera unitara si fara brese de securitate.
✅ Masti cu filtrare superioara (N95, KN95, FFP2, FFP3 standard sau echivalent) pentru situatiile in care nu se pot folosi mastile militare (medic + asistenta)
✅ Combinezoane impermeabile (medic + asistenta) pentru protectia corpului si a capului.
✅ Halate de unica folosinta (medic + asistenta)
✅ Manusi de unica folosinta (minim 2 randuri de manusi pentru fiecare dintre medici/asistente, conform protocoalelor internationale de echipare in conditii de epidemii)
✅ Capelina impermeabila (medic + asistenta)
✅ Cizme din PVC (medic + asistenta) pentru protectia superioara a piciorului.
✅ Protectie pentru incaltaminte (botosi speciali) (medic + asistenta)


II. Echiparea pacientului cu echipamente de unica folosinta constand in:

✅ manusi,
✅ masca chirurgicala,
✅ halat de unica folosinta,
✅ boneta/capelina unica folosinta

III. Dezinfectarea si sterilizarea spatiilor de lucru si a spatiilor comune folosind aparate si tehnologii care sa asigure maximul de eficienta in conditiile epidemiologice actuale. Clinica DentalMed foloseste cel mai sofisticat si complex sistem de sterilizare a aerului din cabinetul dentar de tratament, precum si din spatiile comune, asigurat cu ajutorul echipamentelor de nebulizare pentru sterilizarea aeromicroflorei, precum si a lampilor UV de mare putere.
La sfarsitul fiecarei sedinte de tratament personalul medical asigura dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor si a aerului din cabinetul stomatologic, folosind substante biocide speciale, cu grad inalt de eficienta impotriva virusurilor, bacteriilor, pentru prevenirea riscului de propagare a infectiilor. Lampa UV, un instrument care asigura un raport foarte bun intre eficacitatea sterilizarii, respectiv timpul necesar expunerii la lumina ultravioletelor, este folosita de asemenea la finalul fiecare sedintei de tratament.

IV. Suplimentar masurilor recomandate de autoritati, clinica DentalMed procedeaza la:

✅ nebulizarea fiecaruia dintre cele 11 cabinetele stomatologice care sunt utilizate pentru tratamente dupa fiecare tura de lucru (5/6 ore de lucru). Fiecare cabinet stomatologic este astfel nebulizat de 2 ori pe zi, pentru a asigura maximul de siguranta pentru desfasurarea tratamentelor in perioada pandemiei de SARS-COV2.

✅ decontaminarea suprafetelor si a materialelor (inclusiv pentru piesele de imbracaminte ale pacientilor si personalului) folosind o tehnologie inovativa, pe care in Romania o are in dotare doar clinica stomatologica DentalMed (considerand companiile din domeniul medicinei dentare). Este vorba despre aparatul HYGIENIO, care dezinfecteaza cu ajutorul substantelor biocide anti-covid si a aburului proiectat la o temperatura de 160 de grade suprafete complexe, eficacitatea pe CORONAVIRUS fiind de 100% in 10 minute.


✅ Incepand cu 15.05.2020 serviciile medicale complete* ale clinicii DentalMed sunt disponibile pacientilor care au nevoie de tratament dentar.

________________________________________________________________

* Clinica DentalMed si-a reluat activitatea incepand cu 15 mai 2020, in parametrii recomandati de Biroul executiv național al Colegiului Medicilor Stomatologi din România, prin Decizia Nr. 26/3BExN/5 mai 2020.

In perioada existentei Starii de Alerta pe teritoriul Romaniei (15.05.2020 - pana la noi termene), accesarea serviciilor medicale oferite in cadrul clinicii DentalMed se va face luand in considerare necesitatea aplicarii unui Protocol special de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta. Protocolul de Decontaminare/Dezinfectare Anti-Covid Stare Alerta este temporar, valabil exclusiv in perioada existentei starii de alerta pe teritoriul Romaniei sau pana la eliminarea masurilor de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu COVID-19, stabilite de reglementările legale în vigoare adoptate de autorități.
__________________________________________________________
Echipa DentalMed a fost in permanenta in legatura cu pacientii, inclusiv in perioada Starii de Urgenta nationala, si va ramane la dispozitia pacientilor, folosind mijloacele de comunicare:

☎ Telefon: 0372 330 300 || 031 803 01 70
📧 Email: contact@dental-med.ro
💻 Chat: www.dental-med.ro
__________________________________________________________Sanatatea nu are pret!


Va multumim!
Echipa DentalMed