Consultatie ONE DAY DENTAL CHECKUP

Consultatie ONE DAY DENTAL CHECKUP *****
 
Realizarea tuturor investigatiilor clinice si radiologice, stabilirea diagnosticului de certitudine, intocmirea si prezentarea Planului de Tratament personalizat intr-o singura sedinta.
Echipa medicala: medici specialisti, 13-25 ani experienta in implantologie si chirurgie parodontala.
Analiza One Stage Surgery (afla mai multe despre One Stage Surgery Concept)
Evaluare si Diagnosticare Boala Parodontala
Prezentarea solutiilor de tratament privind Boala Parodontala, de catre echipa de medici specialisti ai Centrului de Excelenta in Chirurgie Parodontala
Cuprinde analiza multidisciplinara a cazului la nivel maxim stiintific si tehnologic
 
Include:

  • Examinare clinica efectuata de catre medicul specialist

  • Realizare fotografii digitale de diagnostic

  • Realizare RX Panoramic
  • Aceasta investigatie se realizeaza in cadrul laboratorului de imagistica al clinicii DentalMed, dotat cu Computer Tomograful Veraviewpocs 3D, apartinand producatorului japonez MORITA, leaderul mondial in domeniul tehnologiei dentare. Modelul Cone Beam CT ofera CEL MAI BUN RAPORT intre calitatea imaginii investigatiilor radiologice/nivel minim de radiatii pentru pacienti.)

  • Realizare full Computer Tomograf Bimaxilar, inclusiv masuratori tomografie realizate de catre medic specialist radiolog.
  • Aceaste investigatii se realizeaza in cadrul laboratorului de imagistica al clinicii DentalMed, dotat cu Computer Tomograful Veraviewpocs 3D, apartinand producatorului japonez MORITA, leaderul mondial in domeniul tehnologiei dentare. Modelul Cone Beam CT ofera CEL MAI BUN RAPORT intre calitatea imaginii investigatiilor radiologice/nivel minim de radiatii pentru pacienti.)

  • Prezentare Diagnostic de Certitudine

  • Elaborarea si prezentarea Planului de Tratament Personalizat (structurat pe faze de tratament, costuri, estimare durata tratament)

  • 1-3 sedinte pentru discutarea personalizata a cazului

 
 PRET CONSULTATIE ONE DAY DENTAL CHECKUP: 1500 lei

 Doresc programare consult ONE DAY DENTAL CHECKUP

 ***** Pentru a putea realiza o consultatie de tip ONE DAY DENTAL CHECKUP in parametri optimi, pacientul este rugat sa mentioneze la momentul realizarii programarii (prin email, formular de contact, telefon, etc.) ca opteaza pentru acest tip de consultatie. Va multumim.