Romanian English Français Deutsch Chinese

Swiss Smile Products

“Un Zambet poate Schimba Lumea”

Swiss Smile

 

DentalMed a ales sa isi completeze serviciile dentare premium cu o gama de produse de ingrijire a dintilor creata special pentru iubitorii luxului. Ingrediente pretioase, precum pulberea de aur, praful de diamant sau decoratiuni precum cristalele Swarovsky sunt doar cateva dintre atuurile produselor Swiss Smile.

Rugati sa ilustreze in cateva cuvinte esenta acesei game exclusiviste, producatorii elvetieni le-au numit:

“CHANEL ul produselor de ingrijire dentara!”

Combinând vasta experiența cu luxul, estetica și designul atemporal, Swiss Smile lasă în urmă îngrijirea orală obișnuită. Swiss Smile susține dezvoltarea celor mai căutate și inovatoare formule, extraordinar îmbogățite cu cele mai bune ingrediente și materii valoroase pentru o experiență fără precedent și deosebit de eficientă în îngrijirea dentară și orală.

Gama Swiss Smile de produse exclusive pentru frumusețea dentară se bazează pe sprijinul celor aproximativ 200.000 de stomatologi renumiți la nivel mondial și pe soluțiile elvețiene CURADEN, marcă de renume, deschizătoare de noi orizonturi în îngrijirea dentară, activă la nivel internațional în profilaxia dentară de peste 40 de ani. Swiss Smile promite produse de lux și deosebit de eficiente pentru frumusețea dentară, adaptate utilizării atât peste noapte, cât și peste zi, deschizând noi orizonturi în ceea ce privește obținerea unui zâmbet radiant și frumos.

Luxul, estetica si designul atemporal

Gama de produse cosmetice Swiss Smile pentru îngrijirea orală este exclusivista, modernă, ingloband tehnologii de fabricatie high-end. Cu fiecare dintre produsele Swiss Smile se defineste un nou criteriu în îngrijirea dentară și orală. Produsele Swiss Smile combină designul mereu în vogă și cele mai înalte standarde de estetică, cu tehnologia inovatoare și funcționalitatea de primă clasă, adaptate nevoilor noastre de îngrijire pe timp de zi și de noapte. Materiile de înaltă calitate și ingredientele de lux fac produsele swiss smile să reprezinte trăirea unei stări zilnice de bine, fără egal.

 

Sistem revoluționar de îngrijire

Sistemul unic și revoluționar de îngrijire de la swiss smile este adaptat utilizării zilnice și nevoilor individuale pentru îngrijirea dentară și orală atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Gama pentru îngrijirea de zi are un efect de vitalizare, în timp ce produsele pentru îngrijirea pe timpul nopții au proprietăți de regenerare. Ingredientele inovatoare și formula ușoară asigură o îngrijire dentară zilnică eficientă, dar delicată. Îngrijirea dentară și orală nu a fost niciodată mai exclusivistă.

PROGRAMARE

+40 726 770 357

Sau completează formularul de mai jos si un reprezentant al clinicii noastre va va contacta in cel mai scurt timp posibil

CUM NE GASESTI

Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A, 050727
Langa JW Marriot Grand Hotel Bucuresti

Urgențe non-stop