Albire dentara

 

Albire dentara profesionala cu Laser sau cu Accelerator de Albire

 

 

Cea mai eficienta tehnica de albire – deschiderea culorii dintilor cu pana la 14 nuante!

 

 

Albire cu Laser si albire cu Accelerator de Albire

 

– efecte superioare tehnicilor clasice de albire –

 

 

 

 Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult. Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala.

 

 

 

Spre deosebire de tehnicile de albire clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in clinica DeltalMed se utilizeaza o tehnica noua, numita Accelerator de Albire. Aceasta tehnnica revolutionara a fost dezvoltata de prestigioasa firma americana BEYONDTM si consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si in operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

 

 

 

 

 

 

Aceasta terapie este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).

 

beyond_52ani

 

Pacienta 52 de ani, trei sedinte cu lampa de albire Beyond a cate 8 minute.

 

Dinti patati de tratamentul cu medicamente.

 

Deschiderea nuantei dintilor de la B4 la B1, cu 12 nuante pe cheia de culori VITA.

 

 

 

 

Rezultatele folosirii Lampii cu Accelerator de Albire Beyond sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergand pana la 8 -14 nuante. Terapia se desfasoara in maxim 3 sedinte, cu o durata de 6-12 minute/sedinta. In urma unei albiri realizate corect la cabinet, unde sedintetele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare, riscul afectarii dentare este inexistent.

 

Efectele de albire obtinute cu lampa de albire Beyond dureaza intre 6 luni-2 ani, in functie de igiena pastrata. Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit, iar in pretul terapiei de albire este inclusa sedinta de detartraj, airflow si periaj profesional. Rezultatele albirii pot fi mentinute prin folosirea kitului de mentenanta la domiciliu, ce contine printre alte produse si o pasta de dinti speciala.

 

 

 

Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru. Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai ,vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj. Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

 

Albirea nu este eficienta in urmatoarele situatii: – coloratia maronie, data de carie – coloratia gri-albastruie, provocata de obturatiile din amalgam – fluoroza dentara

 

 

 

Sugestii pentru mentinerea unui zambet “alb”:

 

– pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza.

 

– dupa tratamentele de igiena si albire se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani dupa albire.

 

– este indicata o igiena cat mai buna iar daca dintii suporta se recomanda si folosirea unei paste de albit.

 

– detartraj periodic.

 

 

 

 Doresc o programare pentru un tratament de albire