Estetica dentara

Noutate absoluta - lampa de albire cu Accelerator de Albire

 

Cea mai eficienta tehnica de albire - deschiderea culorii dintilor cu pana la 14 nuante!

beyond_trio_mica
Lampa cu Accelerator de Albire
- efecte superioare lampilor de albire cu laser -
 

 

beyond_beforeafter_400
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pacient barbat, tratament cu lampa de albire Beyond realizat in 3 sedinte a cate 10 minute.
Culoarea dintilor a fost deschisa cu 12 nuante, de la B4 la B1 (pe cheia de culori VITA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Pentru cei cu dinti frumosi, un simplu zambet poate spune atat de mult. Ganditi-va la toate beneficiile zilnice pe care vi le ofera un zambet alb si stralucitor si felul in care acesta va afecteaza viata personala si cea profesionala.

 

In afara tehnicilor de albire clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in clinica DeltalMed se utilizeaza o tehnica noua, numita Accelerator de Albire. Aceasta tehnnica revolutionara a fost dezvoltata de prestigioasa firma americana BEYONDTM si consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra, foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si in operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

 

tratament_de_albire_cabinet4

 

Aceasta terapie este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural si ofera protectie maxima a tesaturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa. Aceasta da rezultate chiar si in cazul in care coloratia dintilor este rezultatul tratamentelor cu diferite medicamente (tetraciclina, de exemplu).

 

beyond_52ani

 

 

Pacienta 52 de ani, trei sedinte cu lampa de albire Beyond a cate 8 minute.

Dinti patati de tratamentul cu medicamente.

Deschiderea nuantei dintilor de la B4 la B1, cu 12 nuante pe cheia de culori VITA.

 

 

 

Rezultatele folosirii Lampii cu Accelerator de Albire Beyond sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergand pana la 8 -14 nuante. Terapia se desfasoara in maxim 3 sedinte, cu o durata de 6-12 minute/sedinta. In urma unei albiri realizate corect la cabinet, unde sedintetele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare, riscul afectarii dentare este inexistent.

 

beyond_duo_mic

 

 

 

Efectele de albire obtinute cu lampa de albire Beyond dureaza intre 6 luni-2 ani, in functie de igiena pastrata. Tratamentul presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit, iar in pretul terapiei de albire este inclusa sedinta de detartraj, airflow si periaj profesional. Rezultatele albirii pot fi mentinute prin folosirea kitului de mentenanta la domiciliu, ce contine printre alte produse si o pasta de dinti speciala.

 

 

 

Estetica dentara propune doua metode prin care zambetul dumneavoastra poate fi imbunatatit: albirea dintilor si fatetele din portelan.


Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru.
Culoarea dintilor este data de stratul de dentina, care transpare prin smalt. Cu timpul, anumite substante colorate (din cafea, ceai ,vin rosu) patrund prin smalt si se impregneaza in dentina, de unde nu mai pot fi indepartate printr-un simplu detartraj.
Printre cauzele cele mai frecvente care determina aparitia petelor se numara: consumul de cafea si de ceai, fumatul, anumite antibiotice, traumele dentare, fluorizarea excesiva.

 

Tipuri de albire:
1. Albirea in office: are loc intr-o singura sedinta, asfel ca dupa numai o jumatate de ora veti avea zambetul mult visat. Gelul de albire este mai concentrat.
2. Albirea la domiciliu: se confectioneaza gutiere adaptate perfect dintilor dumneavoastra si se foloseste un gel cu concentratie mai redusa. Gutierele se poarta noaptea, timp de 6-8 nopti.


Albirea nu este eficienta in urmatoarele situatii:
- coloratia maronie, data de carie
- coloratia gri-albastruie, provocata de obturatiile din amalgam
- fluoroza dentara

 

tratament_de_albire_cabinet3

Sugestii de mentinere a unui zambet "alb":

- pe perioada albirii nu se consuma cafea, ciocolata, cola, vin rosu sau negru si nu se fumeaza.

 

- dupa tratamentele de igiena si albire se recomanda evitarea alimentelor si bauturilor colorate cel putin 2-3 saptamani dupa albire.

 

- este indicata o igiena cat mai buna iar daca dintii suporta se recomanda si folosirea unei paste de albit.

 

- detartraj periodic.

 

 

 

Fatetele din portelan reprezinta un alt domeniu al esteticii dentare. Spre deosebire de albire, care modifica doar nuanta dintilor dumneavoastra, fatetele din portelan constituie o modalitate eleganta de a imbunatati zimbetul, chiar si atunci cind exista probleme de forma, aliniament, lungime, sau pozitie ale dintilor. Avand o grosime foarte redusa, fatetele necesita slefuirea unei cantitati foarte mici de smalt. Rezultatul este uimitor. Dintii dumneavoastra vor avea culoarea, dimensiunea si forma dorite.

 

Doresc o programare